Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι συμβαινει??


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα... οπως οι ποιο πολες θα ξερετε τον ιουνιο κ συγκεκριμενα στις 5 του μηνος εκανα αποξεση λογο παλινδρομησης... απο τοτε ακομη να μου ερθει περιοδος..δε λεω,εχω ακομη περιθορια γιατι καμια φορα αδιαθετω κ στις 37 μερες αλλα ανησυχω.. κανενα συμπτωμα..πριν λιγο εβαλα θερμομετρο γιατι ενοιωθα ζεστη κ ειχα 37,5.λετε το οτι αρχισα γυμναστηριο να επιρεαζει την ολη κατασταση???εγκυμοσινη δεν παιζει γιατι αν κ καναμε υπερ αρκετες τρελιτσες με τον συζυγο παντα προσεχαμε...τι λετε να φταιει???εχβ τρομερο αγχος.. φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μηπως λογω της αποξεσης αργει η περιοδος να ερθει??? νομιζω οτι δεν ερχεται αμεσως ετσι αν θυμαμαι καλα γιατι εχω κανει και εγω αλλα το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου και δεν θυμαμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αστερία...δεν θυμάμαι την ιστορία σου..λυπάμαι πολύ γι αυτό...και εγώ έίχα διακοπή κύησης στις 2 Ιουνίου κ ακόμη να μου έρθει περίοδος..νιώθω ποναλάκια περιόδου, κούραση πολύ και νομίζω από μέρα σε μέρα θα έρθει. Μην ανησυχείς..σκέψου ότι χρειάστηκαν και κάποιες μέρες μέχρι ναπέσουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης στο αίμα σου και να αρχίσει νακινείται κανονικά ο κύκλος σου..οπότε η καθυστέρηση είναι νομίζω δικαιολογιμένη..:)Με το καλό στο επόμενο μωράκι!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε Αστερία μου..ήμασταν άτυχες αυτη τη φορά αλλά η επόμενη μας επιφυλάσσει το καλύτερο!!!;) Ποτε θα ξεκινήσεις προσπάθεια ξανά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι να σου πανε όλα καλά απο εδώ κ εμπρός

asteria μου...........

Είσαι από τα κορίτσια που δεν αξιζαν τον πόνο

κ παρ´ολα αυτά έχεις πίστη, δύναμη κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...!

Tα καλύτερα σας έρχονται...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα ξεκινήσεις..εγώ δεν το βλέπω ακόμη. Μέσα στο χρόνο σίγουρα αλλά όχι προς το παρόν.:) Ευχομαι όλα να σου πάνε από δω κ μπρος τέλεια.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδα καλημέρα!! Μη μου αγχώνεσαι! Έτσι κι αλλιώς ο κύκλος σου δεν είναι ο πλέον σταθερός, οπότε μην αγχώνεσαι, το κάνεις χειρότερο. Εμένα ο γιατρός τότε μου'χε πει να υπολογίζω την ημέρα της απόξεσης ως την πρώτη μέρα περιόδου. Η περίοδος μου ήρθε κανονικά, στις μέρες που συνήθως έρχεται. Το γυμναστήριο δε νομίζω να επηρεάζει.

Όσον αφορά αυτό που λες, ότι είσαι χωρίς γιατρό και χωρίς εξετάσεις... τα΄χουμε ξαναπεί: θα πας να πάρεις το φάκελό σου από το γιατρό. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Πως θα γίνει αλλιώς;;;; Ξανά όλες οι εξετάσεις από την αρχή;; Δε γίνονται αυτά! Είναι δικά σου έγγραφα και είναι υποχρεωμένος να στα δώσει. Να πας να τις πάρεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...