Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλο απογευμα σε ολες σας, σημερα 8 ημερες μετα τη γεννηση του μπεμπακου μου κανω την πρωτη μου επισκεψη στον υπολογιστη:P βλεπετε ειμαι ακομη στα χαμενα μιας κ προσπαθουμε να προσαρμοστουμε κ οι 3 μας......

λοιπον ο μπεμπης μου γεννηθηκε στις 30/6/09 στις 8.45 το πρωι εχει βαρος 2950 κ 49 ποντους, γεννησα με προγραματισμενη καισαρικη μιας κ ειχα προβλημα με το ζαχαρο, κ επειδη ο μπεμπης ηταν απο εξωσωματικη πραγμα που σημενει πως δεν ρισκαρουν οι γιατροι συνηθως,ημουν 38 εβδομαδων κλειστες κ ηταν πολυ καλα ολα για την καισαρικη

απο την προηγουμενη μερα ημουν μες στο ανχος κ την υπερανταση,δε σας κρυβω πως φοβομουν λιγακι κ ετσι εμεινα ξυπνια ως 2 το βραδυ,κ στις 4,30 το πρωι ημουν ξυπνια εμεινα κανενα τεταρτακι στο κρεβατι κ αφου ειδα οτι δεν προκειτε να ξανακοιμηθω σηκωθηκα εβγαλα τα σκουπιδια εστρωσα τα κρεβατια εκανα κ ενα τελευταιο ελενχο πως ολα ειναι οκ κ ξυπνησα τον αντρα μου για να φυγουμε...φτασαμε στην κλινικη γυρω στις 7,00 κ με ανελαβαν σχεδον αμεσως, μου κανανε τα σχετικα ξυρισμα, κλυσμα, κ μετα με ανελαβε ο αναισθησιολογος κατα τη διαρκεια της ενεσης για την επισκληριδιο μου μιλουσε κ μου εξηγουσε τι πρεπει να νιωθω κ ολα τα σχετικα γενικα υπηρχε μια κατασταση ευχαριστη,στις

8,15 ηρθε ο γιατρος μου κ σε λιγοτερο απο μιση ωρα ακουσα το αγορακι μου να κλαιει:) τον πηρανε μεσα φωναξανε τον πατερα του ο οποιος ειχε την καμερα μαζι του κ τραβηξε τις πρωτες του στιγμες μπανακι, το ντυσιμο του, κ ολα τα σχετικα..μετα απο λιγη ωρα μας πηγανε στο δωματιο μας οπου εκει ειδα τη μητερα μου συγκινημενη κ μια κολητη μου που στην ολη διαρκεια της επεμβασης περιμενανε απο εξω, η πρωτη μας μερα ηταν καπως δυσκολη κ για τους δυο μας λιγακι μιας κ λογω ζαχαρου οπως ειπα πιο πανω ερχοταν κ μας μετρουσαν κ τους δυο για να δουμε τις τιμες που ειχαμε, κατα τ'αλλα ολα πηγαν πολυ καλα κ τις 4 μερες που εμεινα στην κλινικη τα κοριτσια ηταν ολα πολυ συνεργασιμα κ πρεπει να παραδεχτω πως μας βοηθησαν παρα πολυ.:)

αυτη λοιπον ειναι η δικη μου εμπειρια κ συγνωμη κ για το μεγαλο ποστ σας ευχαριστω ολες κ ευχομαι καλη λευτερια στα κοριτσια που περιμενουν κ ευχαριστα νεα για ολες γενικα, δεν ξερω ποτε θα ξαναβρω χρονο για να μπω αλλα θελωνα ξερετε σας αγαπω κ σας σκεφτομαι συχνα:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ!

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!

ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΖΟΥΖΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!

Ninina μου, να σου ζήσει γλυκιά μου το μπεμπουλάκι σου! Γερός-δυνατός-ευτυχισμένος να είναι πάντοτε στη ζωή του! Καλό σαραντισμό να έχετε, κοπέλα μου!

nininaki μου γλυκό! Να σας ζήσει το μικρό σας θαυματάκι! Να τον καμαρώνετε γερό σαν τα ψηλά βουνά! Τύχη και χαρές πάντα στη ζωούλα του!

Καλή λοχεία σε σένα!

Έχεις αναρρώσει από την καισαρική?

κουκλα μου γλυκια μου μανουλιτσα να σου ζησει ο μπεμπουλης σου γερος και δυνατος να ειναι παντα στην ζωη του και εσεις να τον καμαρωνετε

καλη λοχεια σου ευχομαι γλυκια μου

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Γερος και καλοτυχος να ναι ο μπεμπης σας!

Καλη αναρρωση σε σενα κοριτσακι!

Κοιταξε να κοιμασαι οταν κοιμαται ο μικρουλης για να εχεις δυναμεις!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΓΕΡΟς ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ....

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΩΤΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα:) σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,

Ifigeneia k lovie εχω ακομη μικρα πονακια κ δυσκολευομαι λιγακι στο να σηκωθω απο το κρεβατι ειδικα τα πρωινα,σημερα θα παω να κοψω κ τα ραμματα.....

filos ifigenen ναι μια μερα διαφορα εχουμε κ εγω θα ηθελα να μαθενω πως τα πατε οι δυο σας,εμενα κατα ωρας ειναι πολυ ησυχο μωρακι μαμ,κακα, κ νανι, κ τα βραδυα δεν ξυπναμε σχεδον καθολου..:)

Denim μου τι κανεις αγαπη μου χαθηκαμε..:) κ εγω θα ηθελα καποια στιγμη να τα πουμε,η μπεμπουλα σου πως ειναι; φανταζομαι θα εχει μεγαλωσει λιγακι να της δωσεις φιλακια απο μενα κ το μπεμπη.....

σας φιλω ολες σας γλυκα....:kiss: :kiss: :kiss:

Να σας ζήσει Νινινα μου ο μπέμπης σας! Χαίρομαι που δεν μας περιέγραψες να ταλαιπωρήθηκες ιδιαίτερα. Εχω κι εγώ αυξημένο ζάχαρο αλλά ακόμα δεν μου είπε τίποτα για καισαρική. Κάνω λίγο το κορόιδο για διαβητολόγο που μου είπε να πάω προσπαθώντας με διατροφή να δω αν θα βελτιωθεί κι αν πια δε γίνει κάτι τότε να πάω. Καλή λοχεία σου εύχομαι ολόψυχα!και να παραμείνει εύχομαι έτσι ήσυχος ο μπεμπούλης σας!

αχ συγκινουμαι με τις ιστορίες σας

και ... δε κρύβω πως ανυπομονώ να κάνω αγκαλίτσες

το δικό μου μωράκι...

να σου ζήσει το μπεμπάκι και πάντα γερό!!

καλή λοχεία σου εύχομαι :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...