Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια... να σας πω πως πιαστηκα κοτσος μπας επωφελειθητε εσεις ...

Ειχε περασει σχεδον ενας μηνας απο τότε που γεννησα οταν με πηραν τηλ απο το ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ οτι κανουν μια ερευνα για τους νεους γονεις ποσο ετοιμοι ειναι κτλ και οτι τα στοιχεια τα πηραν απο το ΜΗΤΕΡΑ. Χωρις να το καταλαβω μου εκλεισαν κατ οικον ραντεβου, εμφανιστηκε μια συμπαθητικη κυρια μου εκανε 5-6 ψυχολογικου τυπου ερωτησεις και ξαφνικα που πασαρε μια σειρα απο παραμυθια, μια εγκυκλοπαιδια για νεους γονεις κτλ.....

Και επειδη το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται, παρασυρθηκα σα νεα χαζομαμα και πηρα τα παραμυθια χωρις να υπολογισω εκεινη την ωρα το ποσο υπερβολικο ηταν το ποσο....

Διαβασα για παρομοιες περιπτωσεις απο άλλους και καλα "οργανισμούς" και σε άλλα site, οποτε ειπα να σας ενημερωσω....

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΛΙΑΣΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!!!

:angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

frapedia,

ειχε γινει ολοκληρη ιστορια απο το φορουμ για ολους αυτους.δες λιγο τις καταχωρησεις "προσοχη στους πλασιε" και "δωστε προσοχη".μεχρι και στον παπαδακη και στο ινκα τους καταγγειλαμε

Δημοσίευση

Οντως με την Ειρήνη εδώ τα λέγαμε και τα ξαναλέγαμε και καμιά δεν έδωσε σημασία..

Εμείς όμως ενημερώσαμε και τύψεις δεν νιώθουμε...

Λυπάμαι που την πάτησες και εσύ ενώ είχαμε βάλει 2 θέματα και μάλιστα απο το ίδιο κέντρο σας είχαμε γράψει οτι μας πήραν τηλ..

Δημοσίευση

εχει δικιο η ελενη...πρεπει να ειμαστε πιο προσεχτικες ολες.κ φυσικα δεν προκειται να σταματησουν τη δραση τους.εδω χτες με πηραν εμενα τηλεφωνο και μου ζητουσαν να τους πληρωσω τα γραμματια απο την παραγγελια που ειχα κανει.τους λεω την ακυρωσα και κανανε οτι δεν ξερανε.φροντιστε να ενημερωνετε η καθεμια τις γνωστες σας.εγω πηρα τηλ ολες τις γνωστες μου εγκυμονουσες.μονο ετσι θα προστατευτειτε.

Δημοσίευση

:angry::angry::angry::angry:

Όσο διαβάζω τέτοια όλο και πιο πολύ εξοργίζομαι!!

Είχα πέσει κι εγώ θύμα κάποτε. Είναι τρομεροί! Κάνουν απίστευτη πλύση εγκεφάλου! Έχουν τρομερή πειθώ! :angry:

• Απαντήσεις

• Καταρχάς μην διαβάζεις άσχετα στο ίντερνετ για το τι μπορεί να συμβεί κτλ. Θα πηγαίνεις πάντα με ότι σου λέει ο γιατρός σου και το ένστικτο σου (το κανονικό ένστικτο, όχι αν έχεις διαβάσει τίποτα περίεργο και έχεις επηρεαστεί). Εγώ έτσι πήγαινα και δεν είχα καθόλου άγχος ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε όταν γέννησα, γιατί κακά τα ψέματα τότε δημιουργείται το περισσότερο άγχος και με τις ορμόνες επιδεινώνεται η κατάσταση. Θα σκέφτεσαι πάντα ότι όλα πάνε καλά και θα γεννήσεις ένα τέλειο μωρό στην ώρα του. Αν συμβεί κάτι στην πορεία θα το αντιμετωπίσει τότε με τα σωστά δεδομένα.  Τώρα στο θέμα γονείς... Τι να πω... Προσωπικά δεν έχω μητέρα γιατί πέθανε νωρίς και ο πατέρας μου είναι πέρα βρέχει, οπότε έχω αποστασιοποιηθεί καιρό τώρα... Θα σε συμβουλευα να ξεκινήσεις συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο ώστε να σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα, γιατί είναι δύσκολο να μην σε επηρεάζει η στάση τους και τώρα έχεις πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς (το παιδί σου!). Οπότε θα χρειαστείς μία βοήθεια στο πως να χειριστείς καλύτερα την κατάσταση.  Τώρα που θα βγουν τα χειμερινά βουρ στις αγορές 😜 Για καρότσι ξεκινήστε να ψάχνετε γιατί μπορεί να πάρει καιρό να βρείτε το κατάλληλο και συνήθης τα παραγγέλνουν και θέλουν και 2 εβδομάδες να έρθουν.  Να βγαίνεις με τους φίλους σου και να περνάς καλά 😊 Απόλαυσε την ζωή χωρίς παιδιά γιατί μετά αλλάζουν τα δεδομένα 😅 
    • Τέλεια, στην ίδια θα πάω πάλι μου φαίνεται. Εγώ είχα μείνει ικανοποιημένη από το Ιασώ αλλά ήμουν σε μονοκλινο οπότε είχα άνεση. Οι μαίες έρχονταν αμέσως μόλις ζητούσα αλλά δε με βοήθησαν σχεδόν καθόλου με το θηλασμό που είναι τεράστιο φάουλ. 
    • Α έχεις μέρες ακόμα. Νόμιζα ότι ήσουν τώρα αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία! Αν και από ότι κατάλαβα είναι η πρώτη προσπάθεια;
    • Βάση υπερήχου είμαι 9+5 βάση περιόδου 10+2 στην αυχενική διαφάνεια θα μου πουν σίγουρα. 9/9 έχω κλείσει για αυχενική 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...