Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νέλλυ καλό ταξίδι κοπέλα μου ,ευχομαι να σας πάνε όλα καλά :lol:

άλλωστε η ευρώπη μια γειτονιά είναι.

όσο για τα τις σχολές σας , νομίζω ότι τώρα τα πτυχία αντιστοιχούν σε κάποιες ευρωπαικές μονάδες που τις μαζεύεις περνώντας μαθήματα, επομένως ρωτα αν μπορείτε να πάρετε καποια μαθήματα εκει , ακόμη και μέσω erasmous,και κάποια στιγμη χαλαρά πάρετε τα πτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα το χρειαστεις. Βεβαια τώρα με την μετακόμιση και την κουκλιτσα σου είναι δυσκολο αλλά δες το για το μέλλον

Σου ευχομαι τα καλύτερα :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

αχ νελλακι καλο σας ταξιδι,ολα να σας ερθουν βολικα,καλη τυχη και πανω απόλα υγεια στην οικογενεια σας,ολα τα αλλα γινονται....

α,το πρωτο πραγμα που θα κανεις μολις φτασεις ειναι να μας πεις τα νεα σας,πως ειναι το περιβαλλον και η δουλεια,γιατι θα εχουμε την ενοια σας να το ξερεις..

φιλακια

Δημοσίευση

Νελλάκι μου γλυκό καλή αρχή στη νέα σας ζωή!!!

Εύχομαι όλα να πάνε όπως εσεις επιθυμείτε!

Να μου φιλήσεις τη μπουμπουκα σου και να μας ενημερώνεις για κάθε σου κίνηση!!!

Φιλάκια γλυκούλι μου!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Νελλάκι λοιπόν, καλή ευκολία στο νέο σας ξεκίνημα εύχομαι! Να είστε πάντα καλά και να περνάτε καλύτερα! Να προσέχετε τους εαυτούς σας και το θησαυρό σας ακόμα περισσότερο! Να της μάθετε και γαλλικά, να τη στείλετε και μπαλέτο και πιάνο! :P

Σοβαρά τώρα.. θα μας λείψεις!

Να μας θυμάσαι που και που και να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σας!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

Νελλη καλό ταξίδι να έχετε και καλό ξεκίνημα εκεί στη Γαλλιά..τελικά με το μωράκι σας ξεκίνησε μια όμορφη πορεία παρόλο το φόβο και τις αμφιβολίες που είχατε στην αρχή...:) Μπράβο σας και συγχαρητήρα γι αυτήν την όμορφη οικογένεια..έτσι να συνεχίσετε και όλα θα κυλήσουν υπέροχα για σας!!:) Στο καλο..:)

Δημοσίευση

Νελλυ μου καλημέρα!Καλή αρχη σας εύχομαι!Είμαι σίγουρη οτι ολα θα πανε καλά!Το αξίζετε. Είστε σπουδαία παιδιά! Εμεις θα ειμαστε εδω να το θυμάσαι!:)

Δημοσίευση

Νελλάκι μου κοριτσάκι μου

εύχομαι να πάνε όλα καλά στη ζωή σας

στη νέα σας πόλη και χώρα.

Όλα δεξιά και πάντα να είσαστε ευτυχισμένοι.

Είμαι σίγουρη πως 8α τα καταφέρετε.

Σε περιμένουμε στη παρέα μας να μας πεις τα νέα σου.

Καλή τύχη σας εύχομαι και

να μη το βάζετε κάτω!!

Σε φιλώ, να προσέχεις :kiss:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Βρε κορίτσια...:dry:

Πόσες φορές θα βουρκώσω πια σε αυτό το υπέροχο site;

Σας ευχαριστώ όλες για τα γλυκά σας λόγια!!!Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω :woohoo:

Αχ,δεν ξέρω τι να πω!:silly: Σας ευχαριστω πολύ όλες και κάθε μια ξεχωριστά!:laugh:

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες είστε μανούλες,με το καλό οι εγκυούλες μας και γρήγορα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα όσες προσπαθούν!:P

Σας ευχαριστώ!!!!

*Βουλίτσα μου σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που άνοιξες το θέμα και με θυμήθηκες!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ :laugh: ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ(ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΕΚΕΙ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΠΕΣ ΜΕ ΧΑΖΗ ΠΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.

ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ:P :laugh: ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ:kiss::)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...