Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

:laugh: Ελενάκι... μας έφτιαξες πάλι!! Και λείπει κι ο άντρας μου!! Έχω και την κοιλάρα.. που να κάνω.. αυτά που λέει το άρθρο να δω.... Σε 3 μήνες κι αν μπορώ με το μωρό!! :blink: Πως θα κάνω υπομονή που σ'όλη την εγκυμοσύνη από τον φόβο μου... δεν έκανα τίποτα από τον Δεκέμβρη;; :(

Φανούλα.. δως του να καταλάβει μιας κι εμείς παιρνάμε την φάση της ξηρασίας εκεί κάτω!! :P

Dallaki mou me ekanes k gelasa :woohoo:

Kale tha mporesete k me to mwro otan koimatai omws:P

Edw vriskoume xrono emeis pou exoume k dyo...K fantasou arxisame k tous ponous aptous kolikous.

Exw xtyphsei kati 24wra...k mati mou garida.Asta na eidika to agoraki mou plantazei sto klama :(

Th prwth nyxta pou arxisan oi ponoi k eklaigan k ta dyo mazi evala k gw ta klammata.Epatha ena psilosok :P

Ante kalh kseleutheria :P k tha ksedwseis meta gia ta kala axxaxa

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ελενάκι απ'ότι κατάλαβα τα έχετε σπίτι ήδη τα ζουζουνάκια!! Μπράβο.. Πολύ χαίρομαι!! Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!! Να'σαι καλά!! Καλό κουράγιο και σε σένα κοπέλα μου με τα ζουζουνοδιδυμάκια σου!! Είναι τέλεια!!

Δημοσίευση

οκ!λοιπον να σας πω οτι εγω σε καθε επαφη σχεδον εχω κολπικο οργασμο!με την επαφη!!και εχω και το τελειως μαγικο οτι τελιωνω ταυτοχρονα με το συντροφο μου κατα 90%!!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!;)

ταιριαζει η χημεια μας φενεται....;)

μην ξεχνατε και τα προκαταρκτικα!χρειαζονται σε εμας τις γυναικες μας προετοιμαζουν καλυτερα...;) και ετσι ολα ερχονται πιο ευκολα! εγω οντως με την ιεραποστολικη ευχαριστιεμαι και ερχομαι σε οργασμο...

οπως και οι περισσοτερες απο εμας πιστευω...

ψαξε τι σου ταιριαζει και σιγουρα θα το βρεις...

δεν θελει κοπο θελει ΤΡΟΠΟ!!!!!;):P

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ελπιζω να βοηθησα!:woohoo:

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Ελενάκι απ'ότι κατάλαβα τα έχετε σπίτι ήδη τα ζουζουνάκια!! Μπράβο.. Πολύ χαίρομαι!! Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!! Να'σαι καλά!! Καλό κουράγιο και σε σένα κοπέλα μου με τα ζουζουνοδιδυμάκια σου!! Είναι τέλεια!!

Nai apo tis 7/7 ta exoume sto spiti!!!

Olo lew na anoiksw themataki na sas pw ta nea me ta zouzounia k na valw k photos alla de vriskw xrono.

Exoume mpei se programma k kathe 3 wres tous taizw.Thilazw k meta symplyrwma.K endiamesa koimamai k gw an me afhsoun :D

Katalavaineis ti ginete...

Alla xtes vrikame xrono me ton antroulh mou k kaname tis trelitses mas.Eutyxws de ksypnhsan katholou ta mikra para mono mia fora :P

Δημοσίευση

Αγάπη μου δεν έχεις τίποτα.Απλά,είσαι κλειτοριδική.Και γω είμαι.Και θα πρέπει να χαίρεσαι που έχεις οργασμό.Είναι κάποιες κοπέλες που δεν τον έχουν ζήσει ποτέ.

Και γω στα ίδια με σένα είμαι.Θέλω λίγα περισσότερα χάδια για να πεις ότι θα έχω οργασμό.Σ'αυτό που λέμε "ένα στα γρήγορα", τον οργασμό τον βλέπω με το κυάλι.Υπάρχουν και φορές που ο έρμος ο άντρας μου δεν αντέχει να με περιμένει.Ε,δε θα πέσω και να πεθάνω.Υπάρχει κι άλλος τρόπος.

Ο πιο τελευταίος είναι το Durex Play O

Θαύματα κάνει!

Καλημέρα!

• 2 months later...
Δημοσίευση

Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ζήτημα...Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μανούλα ακόμα, αλλά μπήκα στο φόρουμ μόνο για να συζητήσω το θέμα...Με τον πρώην μου πολλάκις εγώ ήμουν το επίδόρπιο, αλλά αυτό δε μου ήταν αρκετό, αν και τον είχα "εκπαιδευσει" καλά! :P Ολοκλήρωσα με διείσδυση και με ταυτόχρονο ερεθισμό της κλειτορίδας μόνο μια φορά και ήμαστε μαζί 3,5 χρόνια...

Τώρα, με τον νυν άρχισε να με απασχολεί περισσότερο το ζήτημα, διότι τον ενδιαφέρει να τελειώνω ενω είναι μέσα μου.Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθησα πολύ και σχεδόν από την πρώτη στιγμή, έτσι για το γαμώτο!

Μαζί του έχω τελειώσει τις περισσότερες φορές, ενώ είναι μέσα μου.Αλλά δεν μπορώ να το κάνω χωρίς να βάζω κι εγώ το χέρι μου στην κλειτορίδα μου.Για εμένα αυτο το θεωρώ προσωπικό ρεκόρ.

Ωστόσο, εκείνος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με αυτο το ζήτημα γιατί τον ξενερώνει.Νιώθει ότι από μόνος του δεν κάνει τπτ... :( Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να του εξηγήσω ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι, αλλά συνεχίζει να τον ενοχλεί...

Πιστεύω πάντως ότι το ζήτημα είναι σε μεγάλο ποσοστό ψυχολογικό.Όποτε έχω πιεστεί ουδέν αποτέλεσμα!Θέλω χάδια και ερεθισμό της κλειτορίδας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...