Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σισσιω ξέρω τι με διεγρείρει και ο σύντροφός μου κάνει τα πάντα για να με ικανοποιήσει..πραγματικά μερικές φορές δεν μπορεί να κουνηθεί μετά μόνο κ μόνο για να με ικανοποιησει!!!:) Απλώς θεωρώ ότι είμαι από τις γυναίκες τις <<δύσκολες>> που δυσκολα δηλαδή φτάνουν στην αποκορύφωση..και νιώθω λίγο αδικημένη..βέβαια ο σύντροφός μου , μου λέει ότι δεν έχει σημασία το πως αλ΄λά το αποτέλεσμα..εμένα όμως με έχει επηρεάσει πολύ αυτό...Angelmama δες το σαν ένα διάστημα εκμάθησης νέων κόλπων ώστε όταν έρθει η ώρα να εισαι ξεφτέρι!!! ;)

Αλεξάνδρα μια χαρά απελευθερωμένη είμαι απλως νομίζω ότι είναιθέμα ανατομικό δηλ. δεν με πετυχαίνει στο σημείο εκείνο το πέος του συντρόφου μου οπότε δεν έχω ΄διέγερση..όσο για τη στάση από πάνω..τη βαριέμαι..θέλω να είμαι ξάπλα κ να απολαμβάνω!!!χαχαχαχαχα

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Geia sas k apo mena koritsia.Kale einai dynaton na mh katalavainete an auto pou noiwthete einai orgasmos h oxi?Periergo mou fenaite.Otan to enoiwsa egw th prwth fora iksera oti einai orgasmos,to katalavaineis re koritsia pws na to kanoume...

Twra gia kolpikous h kleitoridikous de kserw,den eimai sygoyrh.Pantws sth dikh mou periptwsh nomizw pws exw noiwsei k ta dyo.

De kserw twra ti lene oi psyxologoi oti den yparxei o kolpikos alla vre koritsakia mou pws otan h dihsdish ginetai apo pisw exoume orgasmo k h kleitorida den erethizetai apo pouthena?

Prin ton antra mou eixa ki allous syntrofous k de mporousa me tpt!!!!Ma me tpt!

Apo th stigmh omws pou ton gnwrisa ekei eipa Auto einai sex.Autos me emathe ta panta.Exei shmasia na einai arketa empeiros o antras.

Gia mia amathi (apo empeiria) h kopela pou den eixe pote orgasmo nomizw pws h katallhlh stash einai na einai h gynaika apo panw.(alla na mh menei aggouri :P na kounietai k auth (to lew auto giati h kollhth mou den exei teleiwsei pote ths menei aggouri,ta perimenei ola apton antra)

Twra na sas pw k kati allo th gynaikeia ekpermatish h alliws squirting thn exete akousei kapou?

Mia fora pou eixame poly oreksh k egw k o antras mou k egine k auto!Alla mono mia fora xwris prospathoume na ginei.De to skeftomastan katholou k egine mono tou.

Ola apto myalo mas ksekinoun.

Ftiaxte wraia atmosfaira,ntythite proklitika,prepei na exete wraia diathesh k skeftite:Apopse eimai etoimh gia ola! ( phgainete ta paidakia sas sth giagiaka prwta :P xaxaxax )

An o antras sas einai polyasxolos h peizei sth douleia molis gyrisei de tha arnithei to striptiz :P xixiixixix

Ti lew kale prwiniatika 9 h wra to prwi...Ax panagitsa mou ti mou kanete k exw na kanw sex 3 mhnes!!!Ante na perasei h loxeia na dw k gw to fws to alithino :P

Epeidh eimai sygourh pws tha me rwthsete ti einai h gynaikeia ekspermatish sas deinw ena endiaferon link :P

Ante k kala vapsimata!!! xaxaxaxaxxaxaxaxax

http://www.inastros.gr/content/view/34/28/

ΔΗλαδή συγγνώμη..εσύ το δοκίμασες αυτό και έπιασε;; ααα...θα με βάλεις σε πειραματισμούς!!!έχουμε <<φυσική>> το βράδυ αγάπη μου!!πείραμα-παρατήρηση-συμπερασμα!!!!χεχεχχε

Δημοσίευση

φανουλα μου εχει δικιο ο καλος σου,αν "σου φτανει" αυτο που εχετε,τοτε γιατι να προβληματιζεις το μυαλουδακι σου"???μπορει οντως να ειναι καθε γυναικα διαφορετικη...

επισης εννοουσα οτι στη γυναικα παιζει κυριο λογο η ψυχολογια..εγω ημουν σφιγμενη και μολις χαλαρωσα,αρχισα να ικανοποιουμαι..δεν εννοω απαραιτητα οτι πρεπει κι εσυ να κανεις το ιδιο,η οτι εχεις το ιδιο θεμα που ειχα εγω..καμια φορα οταν νιωθω οτι δεν ειμαι και πολυ ωραια,πχ οταν κανω δουλεεις και του ερχεται,η καμια φορα το πρωι,αναμαλλιασμενη,παλι δεν το ευχαριστιεμαι και τοσο γιατι δεν νιωθω "ερωτικη"..και δεν αφηνω ελευθερο τον εαυτο μου

αν ομως το δικο σου θεματακι ειναι καθαρα ανατομικο,θελει εξασκηση καρδουλα μου,μεχρι να το πετυχετε!!!διαφορετικες στασεις καθε φορα!!!!!

απο πανω βαριεσαι ε????:laugh: εμενα μου αρεσει,επισης μου αρεσει και οπως το κανουν τα σκυλακια,:P δε σοτυ αρεσει ετσι????πιστευω οτι το σημειο που περιγραφεις μαυτην τη σταση θα το πετυχει ο καλος σου...αυτην την εντυπωση εχω..

Δημοσίευση

Νομίζω αυτό το άρθρο μου λύνει την απορία..και νομίζω και σε σας...http://www.hotstation.gr/article1569.html διαβάστε το όσες σας ενδιαφέρει γιατί εμένα πραγματικά μου έδωσε να καταλάβω!!Κι έλεγα..δεν μπορεί!!Όλα τα έχω δοκιμάσει..μα να μην έχω;; Κ όμως υπάρχει απάντηση..δυστυχώς η ευτυχώς...είναι θέμα ανατομίας!!

Αλεξάνδρα αφού διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο πλέον..πήρα την απάντησή μου..όσο για το doggy style?χεχεχε το λατρεύω!!!:laugh:

Δημοσίευση

:laugh: Ελενάκι... μας έφτιαξες πάλι!! Και λείπει κι ο άντρας μου!! Έχω και την κοιλάρα.. που να κάνω.. αυτά που λέει το άρθρο να δω.... Σε 3 μήνες κι αν μπορώ με το μωρό!! :blink: Πως θα κάνω υπομονή που σ'όλη την εγκυμοσύνη από τον φόβο μου... δεν έκανα τίποτα από τον Δεκέμβρη;; :(

Φανούλα.. δως του να καταλάβει μιας κι εμείς παιρνάμε την φάση της ξηρασίας εκεί κάτω!! :P

Δημοσίευση

ενδιαφερον το αρθρο πραγματι...

δε μας λεει ομως πως το γυμναζουν το σημειο g οσες το εχουν αγυμναστο!!!:laugh:

τελος παντω,φουντωσα η καημενη!!!!!!!!!!

λετε να κανω καμια ζαβολια το βραδυ που θα ερθει ο αγορινας μου????:woohoo:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ Η ΦΛΟΓΑ! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΦΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΜΑΙ!:laugh: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ! ΤΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΝ ΚΑ@@@ΛΩΣΩ! ΕΠΕΙΣΗΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ? ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ? ΤΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΔΩΚΙΜΑΣΑΜΕ, ΤΙ ΑΜΑΞΙ, ΤΙ ΕΞΟΧΕΣ, ΤΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! :blink: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ! ΕΙΜΟΥΝ FREE! ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ'ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ! ΓΡΗΓΟΡΟ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! ΕΠΕΙΣΗΣ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!

Δημοσίευση

εγώ του έχω πει να ψάξουμε οπωσδήποτε να το βρουμε..προπαθήσαμε το μεσημέρι..τίποτα ..αν και δεν μας βγήκε σε κακό!! ;) Μπορεί κολπικό μονο να μην...αλλά από τα υπολοιπα..ουυυυυυυυ!!!χεχεχεχεχεχε κ οπωσδήποτε το βράδυ!!!πρεπει να το βρούμε και να το γυμνάσουμε!! χαχαχαχα... να κανεις Αλεξάνδρα,να κάνεις!!Βάλτον κάτω και ..ξέρεις!!! στο ψάξιμο!!!:)

Δημοσίευση

μας εχεις αναψει φωτιες με αυτο το θεμα..!!!καντινου μου σε ολα συμφωνω!!!!

λετε να την κανω την "ερευνα"?????????

θα την κανω μωρε,χαλαλι!!!!!!

ας μη με αφηνει ο γιατρος!!!!δε θα κατσω και να σκασω!!!!!!

μια ζωη την εχουμε!!!!

Δημοσίευση

Ε πρώτα έμαθα μέσω ιντερνετ που περίπου βρίκσεται και μετά ξεκινήσαμε ...το παιχνίδι! Και δεν κολλήσαμε τόσο στο να το βρούμε, αν το βρίσκαμε έχει καλώς, αλλιώς ..πάμε για άλλα που έχουν πλάκα!

Μπα..ενώ το βρίκαμε , δεν κατάλαβα να αλλάζει κατι...μαλλον δεν είναι για μένα ο κολπικός..ένας συνδυασμός ναι αλλά μόνος του..αποκλείεται!

Δημοσίευση

οχι στη διάρκεια της επαφής. θέλω να το απολαμβάνω. Μετά, με τη βοήθεια του άντρα μου..:) Αυτό που λένε και τα κορίτσια είναι το μόνο σίγουρο..αν δεν το έλεγα εγώ σημερα στον άντρα μου , ούτε καν θα μπαιναμε στην προσπαθεια..

Δημοσίευση

Rwthses filenada pws ton petyxainw ton kolpiko orgasmo!!

Ax ti me vazete na lew vradiatika kai drepome!! xixixix:blush:

Loipon egw apo ygra eimai sterimenh..panta etsi hmoun ti na pw

alla me liga prokatarktika kati ginete..

Emena me eyxaristei na eimai sthn ierapostolikh

stash kai to organo oso pio vathia mesa mou ginete! Na piasei

pato pou lene!! :laugh: :laugh: Meta otan vriskw to shmeio mou

tou lew na kanei oso pio arges kiniseis ginete kai ayto htan...

Apo thn ekrhxei panta petagete eksw! :blush:

Kai oxi o kolpikos orgasmos den exei kamia sxesh me ton kleitoridiko.

Ante giati tha me kraxete etsi pws ta grafw! :laugh:

A re Fanoula ti kanw gia xarh sou!!:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

Rwthses filenada pws ton petyxainw ton kolpiko orgasmo!!

Ax ti me vazete na lew vradiatika kai drepome!! xixixix:blush:

Loipon egw apo ygra eimai sterimenh..panta etsi hmoun ti na pw

alla me liga prokatarktika kati ginete..

Emena me eyxaristei na eimai sthn ierapostolikh

stash kai to organo oso pio vathia mesa mou ginete! Na piasei

pato pou lene!! :laugh: :laugh: Meta otan vriskw to shmeio mou

tou lew na kanei oso pio arges kiniseis ginete kai ayto htan...

Apo thn ekrhxei panta petagete eksw! :blush:

Kai oxi o kolpikos orgasmos den exei kamia sxesh me ton kleitoridiko.

Ante giati tha me kraxete etsi pws ta grafw! :laugh:

A re Fanoula ti kanw gia xarh sou!!:laugh: :laugh:

χαχαχαχαχαχαχα Λενάκι έχεις πολύ πλάκα!!!!:laugh: Εμενα πάλι αυτό δε μου έχει συμβεί ποτέ μα ποτε..πάντως ήσουν κατατοπιστηκοτατη!!!:) Θα το δοκιμάσω κ αυτό!!:laugh: :silly: Συγγνώμη..πόσες το έχουν νιώσει αυτό το πράγμα γιατι θα τρελαθώ..μου παρουσιάζετε κάτι τρομερο και ανεπανάληπτο που δεν έχω νιώσει ποτε..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα Λενάκι έχεις πολύ πλάκα!!!!:laugh: Εμενα πάλι αυτό δε μου έχει συμβεί ποτέ μα ποτε..πάντως ήσουν κατατοπιστηκοτατη!!!:) Θα το δοκιμάσω κ αυτό!!:laugh: :silly: Συγγνώμη..πόσες το έχουν νιώσει αυτό το πράγμα γιατι θα τρελαθώ..μου παρουσιάζετε κάτι τρομερο και ανεπανάληπτο που δεν έχω νιώσει ποτε..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ![/quote:3273tojx]

Kale mhn kaneis etsi!! Mnn trelenese!!

Kai egw prin gnwrisw ton antra mou oute kan hksera ti tha pei

orgasmos! Aggouri sketo!!! :laugh:

Apla pistevw pws thelei poly eksaskhsh gia na ftaseis se ayto to

shmeio.Diladi kathimerino kai polywro sex an ginete. Mhn nomizeis

kai egw meta thn genna den mou symvainei pia poly syxna.Giati den

to kanoume kai toso syxna.Alla pou tha paei...tha vroume pali tous

palious mas eaytous.Diathesh yparxei kai apo tous 2 kai ayto einai

poly shmantiko! Ksefyga twra... Ayta!! :laugh:

Δημοσίευση

Κοιτα πέρα από την πλάκα..δε με πολυπειραζει. Απλώς είχα μεγάλη περιέργεια πόσες γυναίκες έχουν νιώσει αυτο τον οργασμό γιατί εγώ ποτέ δεν τον ένιωσα κ αναρωτιόμουν αν είναι τόσο εύκολο κ τόσο συνηθισμένο..Αλλά πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω! :)

Δημοσίευση

Χαίρομαι που επέστρεψα...;)

Απόλαυσα τις συζητήσεις περί οργασμού...:lol:

Πραγματικά είναι θέμα ψυχολογίας...:)

Υπάρχουν επαφές που μένουν αξέχαστες...:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Η ελευθεριότητα είναι το μυστικό θεωρώ...

Όταν άρχισε η σχέση με τον άντρα μου εξαφανίστηκα από προσώπου γης για 2 μήνες!:P :P :P

Η ποιότητα μετράει φυσικά αλλά αν συνδυαστεί και με την ποσότητα...:lol:

Στην εγκυμοσύνη υπέφερα...Υπομονή στις εγκυμονούσες...:cheer:;)

Επίσης υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι...

Όρεξη για νέες περιπέτειες...:blink: :blink: :blink:

Άντε και σε περισσότερα σχετικά θεματάκια, ν'ανανεωνόμαστε!:) :) :)

Δημοσίευση

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΕΕΕ??? Lenaki26 ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ? ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ:blink: ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ. ΒΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ... ΤΙΠΟΤΑ!!! ΒΡΑΧΟΣ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ. ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥ ΛΕΩ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!!! ΓΕΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΥΦ. ΟΥΤΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙ!!:laugh:

Δημοσίευση

Αχ gastroula κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Θα γεννήσω δεν θα γεννήσω;; Που θα πάει;; Θα τον ξεζουμίσω!! Κι όχι και τίποτα άλλο.. διαβάζω κι εδώ.. και τρελένομαι η γυναίκα! Ανεβάζω θερμοκρασία.. ξέρετε... κουνάει κι ο μπέμπης.. κι όχι τίποτα άλλο.. ταρακουνάει όλη την κοιλιά και τον νιώθω και χαμηλά να πιέζει!! :laugh:

Μου φαίνεται έτσι όπως πάει .. μόλις με το καλό γεννηθεί ο μπεμπάκος και περάσει κι η περίοδος λοχείας ..κι αφού μας δώσει ο γιατρός το πράσινο φως... Θα πέσω με τα μούτρα.. Λέτε να με ξαναφουσκώσει;; :blink: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γεια σας και απο μια ξενυχτισμενη λογο λαπαροσκοπησης(μετα απο 12ωρο υπνο λογο ναρκωσης,δεν νυσταζω και σε 3ωρες θα παω και γραφειο!).Πολυ ενδιαφερον το βρηκα το θεμα!Λοιπον,εγω πριν τον αντρα μου,στις σχεσεις που ειχα δεν καταλαβαινα τιποτα κατα την διακρεια της επαφης,και νομιζα οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο!Μεχρι που πηρα την κατασταση στα χερια μου,κυριολεκτικα.Ετσι εμαθα το σωμα μου μονη μου,καταλαβα τι μου αρεσει και τι οχι.Απλα δεν διεκδικουσα και την δικη μου ευχαριστηση,στην αρχη ηταν λιγο περιεργο μεχρι να αισθανθω οικια με τον αντρα μου και να τον βαλω στο"δικο μου παιχνιδι",αλλα με τον καιρο εγινε και αυτο.Σπανια εχουμε ολοκληρωσει ταυτοχρονα,συνηθως"οι κυριες προηγουνται",αλλα δεν μας νοιαζει καθολου,σημασια εχει να περναμε καλα με οποιον τροπο γινεται.Παντως πιστευω οτι ειναι καλο να μαθουμε το σωμα μας,ετσι ωστε να το μαθει και ανθρωπος που ειναι διπλα μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...