Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλά κοπέλα μου με έφτιαξες πρωί - πρωί!!!:blink:

Αντε να τελειώσω την δουλειά να πάω στον αντρούλη μου...

Όσο για τους οργασμούς πάντως ισχύει όλα όσα σου έχουν πει τα κορίτσια, ο κολπικός οργασμός είναι δύσκολος.

Αλλά αφού καλοπερνάμε κι αλλιώς τι μας νοιάζει?;)

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχα καλημέρα κορίτσια..εχθές μου τον έκλεισε ο άντρας μου τον υπολογιστή αλλά δεν έγινε κάτι καθώς έχω κυστίτιδα μαζί με κολπίτιδα!Ετσι ..ναχουμε μια ποικιλία! :/

Βρε Λενάκι..πες πως τον πετυχαίνεις αυτό τον κολπίκο..βρε κοριτσια μπας και θέλει πολλά υγρά; Μήπως φταίει ο άντρας;; Αμα είναι έτσι να τον διώξω να πάρω άλλον! Δε θα μου στερεί εμένα τον κολπικό μου οργασμό!!!

Ποιος μπορεί να μας πει μερικά κολπα να χαρούμε κ εμείς;;

Οσο για τα αστεράκια και ταβάνια εγώ κλείνω τα μάτια συνηθως και περιμένω πότε θα τελειώσουμε!!(ντροπηηηη που το λεώω...)εκτός βέβαια και αν περνάμε καλά και γίνεται πανικός..και ποτε έτσι..και πότε αλλιως..και το πόδι εκεί, το χέρι εδώ..το κεφάλι παραπέρα..χιχιχιχι..

Μιρλίτσα..μην τον αφήσεις να σου ξεφύγει..!!!;)

Μια ακόμη απορία ..ο κολπίκός είναι ίδιος με τον κλειτοριδικό; Γιατί μπορεί να τον έχω νιώσει στην τελική και να μην το ξέρω!

Δημοσίευση

α βρε κοριτσαρα ποικιλια βλεπω ποδια χερια:lol: :silly: :woohoo:

ο κολπικοσ ειναι σε πιο μεγαλη ενταση και αφου τελειωσετε το νοιωθεισ ακομα να δουλευει απο κατω το εργαλειο......:laugh:

πωπω θα μου βαλει προστιμο η λενα :blush:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

πω πω..........τι μας κανετε βρε πρωι πρωι...!!!!!!

λοιπον και εγω η αληθεια ειναι οτι απ' τα 16 μισο μου , που ξεκινησα..δεν εχω νιωσει ποτε τον κολπικο οργασμο...μονο τον κλειτοριδικο..

αλλα δεν με νοιαζει καθολου!!!!τον ευχαριστιεμαι παρα πολυυυυυυυυ..χιχιχιχι..

μην τρελενεσαι ευχαριστησου τον κλειτοριδικο σου οργασμο, και κατα την διαρκεια της επαφης "παιξε" μονη σου εκει..κ να δεις που θα ειναι τελεια!!!!!!

Δημοσίευση

τυρογαριδακι, εγω πιστευω συμφωνα με αυτα που συζηταω με τις φιλες μου, καθε κοπελα εχει διαφορετικους τροπους να ερχεται σε οργασμο. δεν υπαρχει το σωστο ή το λαθος, εφόσον καληγουμε στο ιδιο αποτελεσμα δηλ τον οργασμο. κατα την πραξη εχω ερθει μεχρι και 5 φορες σε οργασμο, δεν ξερω αν ειναι κλειτ. ή κολπικος παντως μονο οταν ειμαι απο πανω. οταν εχω περισσοτερους απο 1 οργασμους συνηθως ειναι κατα την διαρκεια της ωορυηξιας μου και να εχουν περασει μερες απ΄την τελευταια φορα μου ηρθαμε σε επαφη και βεβαια να ειμαι ξεκουραστη.

παντως με οσες φιλες μου εχω συζητησει η καθε μια με διαφορετικο τροπο ερχεται σε οργασμο.

Δημοσίευση

mom to be έγραψε:

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κολπικός οργασμός.. Διάβασα κάπου πως πολλές γυναίκες μπερδεύονται και πιστεύουν οτι είναι κολπικές ενω το 90%είναι κλειτοριδικές.Οπότε πιστεύω οτι ο κλάσικός τρόπος είναι ο κλειτοριδικός.

Οταν σπουδαζα(καποτε) στο μαθημα της ψυχοθεραπειας μας ειχε πει ο καθηγητης οτι ο οργασμος ειναι μονο κλειτοριδικος (γι αυτο και το μεγεθος δεν μετραει) και οτι ειναι ντροπη που πολλοι ψυχολογοι και γιατροι δεν το γνωριζουν

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΩ....

ΟΠΩΣ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ Κ ΟΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΕΣ..

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΟΥ ..ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..

ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ 2 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ ΑΥΤΟ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ.

1.Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

2.ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣEXSHOP ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

(ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ) ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΠΟΣΟ ΥΓΡΗ ΕΙΣΑΙ..

ΑΦΕΣΟΥ ΕΛΥΘΕΡΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΡΓ.

Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ Κ ΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ

ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ.

ΣΟΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤ.

Δημοσίευση

apis έγραψε:

mom to be έγραψε:

Οταν σπουδαζα(καποτε) στο μαθημα της ψυχοθεραπειας μας ειχε πει ο καθηγητης οτι ο οργασμος ειναι μονο κλειτοριδικος (γι αυτο και το μεγεθος δεν μετραει) και οτι ειναι ντροπη που πολλοι ψυχολογοι και γιατροι δεν το γνωριζουν[/quote:19j77mgf]

Πολύ χαίρομαι γι αυτό! Αν και θα ήθελα κι εγώ να έχω οργασμό κατα τη διάρκεια της επαφής και όχι μετά..σα να μου λεει <<αντε θα ασχοληθώ και με ΄σενα τώρα..>> είναι λίγο άσχημο να μη γίνεται εκείνη την ώρα μαζί με το σύντροφό μου..και στο κάτω κάτω με εκνευρίζει να πρέπει να κουλαθώ για να έχω οργασμό κατα τη διάρκεια της επαφής. Όποτε το κάνω αυτό τότε ναι, χάνω την απόλαυση του σεξ και εστιάζω μόνο στον οργασμό οποτε και το σταμάτησα πλέον! Οπότε κάνουμε κανονικά σεξ και εγώ μετά είμαι σαν το επιδόρπιο;; Σαν ..να το πω καλύτερα..τα καναγκαστικά εργα;;;:P Γιωτάκι μια χαρά τα είπες..δεν είναι ταμπού κάτι τέτοιο νομίζω..αν και δεν έχω δοκιμάσε λιπαντικό η αλήθεια..

Δημοσίευση

Παρακολουθώ το θεματάκι... και λέω... πεινασμένη ξεπεινασμένη.. ας καταθέσω τις δικές μου εμπειρίες! Κι εγώ δεν ξέρω αν έχω φτάσει στην κορύφωση που λένε, που στις ερωτικές ταινίες ζητωκραυγάζουν ή τις θεαματικές τσιρίδες της κουμπάρας μου που την άκουσε η γειτονιά κι έλεγε τι Ψωλ@ρ@ς είναι αυτός!!! Πιο πολύ μούφα μου φαίνεται όλο αυτό!

Θυμάμαι όμως κανά δυο φορές το κορμί μου να τρέμει σε κάθε άγγιγμα, χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει, όπως δονείτε ένα κινητό όταν κάνεις κλήση! Κάθε φορά ευχαριστιέμαι την πράξη. Μερικές φορές.. βάζω και βοήθημα το χέρι στην κλειτορίδα! Σπάνια όμως. Ποτέ δεν φωνάζω. Αλλά ο άντρας μου το καταλαβαίνει απ'ότι μου έχει πει από κάποια ανοιγοκλεισίματα του κόλπου κι ότι συνοδεύεται από ένα ζεστό υγρό! Συγνώμη αν γίνομαι πολύ γραφική! Πάντως το μέγεθος δεν παίζει ρόλο! Είχα κάποτε μια σχέση που είχε σχετικά μεγάλο εργαλείο αλλά δεν ευχαριστήθηκα ποτέ σεξ μαζί του! Μόνο πόναγα! Παίζει να ήταν κι άπειρος αυτός! Με τον άντρα μου, που έχει το νορμάλ μέγεθος .. Δεν περνάει φορά που να μην νιώσω ικανοποίηση!

Είναι η ψυχολογία βασικό! Να μην σκέφτεσαι άντε ξεκινήσαμε.. πότε να τελιώσουμε.. αα αύριο να φτιάξω φακές.. να βάλω να μουλιάσω φασόλια και τέτοια.. Σκέψου μια φαντασίωση ερωτική.. Πλάσε μια ιστορία .. δες γιατί όχι μια ερωτική ταινία να διεγείρεις το μυαλό σου.. εμένα με βοηθά! Βέβαια τώρα έχει πέσει ξηρασία.. Μπήκα στον μήνα μου.. πονάνε και τα πλευρά μου.. κουνιέται κι ο Δημητράκης εκεί μέσα.. οπότε.. Ας περάσει με το καλό κι η λοχεία.. και θα μας ακούσει το πανελλήνιο!! :laugh:

Δημοσίευση

νταλιααααααααααααααααααα μουυυυυ!!!!!!!! μπηκαμε στο μηνα μας???????????????????????????????? που ειναι η καψουρα μας???????????? που ειναι ο μητσαρας μας??????????? που ειναι το θηριο ο μαγκακος μας ο παιδαρος??????????????????? αχ μαναρακι μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑΚΙ ΜΟΥ........ μολις νοιωσεις πονο στειλε ενα μηνυμα να τρεξω ετσι??????? κανονισε βρε τρελη να με ξεχασεις θα σε φαω,θα σε σκισω!!!! ελεναρα μου να πανε ολα τελεια αχ παναγιτσα μου σαν να αγχωθηκα!!!! ποτε θα πας στο γιατρο να σε δει???????? αν αιστανθεις οτιδηποτε περιεργο,οτι ωρα και να ειναι να τον περνεις τηλ, και στο καπακι εμενα οποτε θελεις να οσυ κρατησω παρεουλα ε??????? αχ γιατι ειμαι ηλιθεια και γραφω ολα αυτα σε λαθος θεμα?????? ουφ αμαν πια,γκα γκα ειμαι!!!!!! τελοσπαντων.. ελενακι μου οτι θελεις κατευθειαν τηλ ετσι??????? ρε φιλεναδφα το πιστευεις οτι πρωτα ο Θεος σε λιγο καιρο θα εχουμε τον παιδαρο στο καροτσακι και θα πινουμε καφεδια και θα τα λεμε ολα αυτα????? ποπο ενταξει, μια με τη νελη που φευγει και εχει γ...θει η ψυχολογια μου,μια με εσενα που ερχεται η ωρα για το θαυματακι σου, δεν μπορω εχω λιωσει στο κλαμα......ελεος!!! αντε ρε καψουρα να κανεις τον παιδαρο και εγω θα ειμαι εκει κοντα παλιοπαιδο να με νοιωθεις διπλα...;)

οσο για το θεμα του οργασμου,επειδη και εγω παρακολουθω το θεμα,ρε παιδια τι να πω πια, τα εχω δει ολα η γυναικα με το θηριο μου.. καθε φορα που αδιαθετω ειναι 2 οι λογοι που βαζω τα κλαμματα! ο ενας ειναι που δεν εμεινα εγκυος και ο αλλος που δεν θα κανω σεξ τις 6 μερες που κραταει η περιοδος! χιχιχιιχιχιχ εγω καθε φορα νοιωθω αυτο που ειπε η νταλια,σαν κινητο σε δονηση ενα πραμα! χιχιχιι επειδη τις περισσοτερες φορες το νοιωθω απανωτα,εχωψ ρωτησει τον χρηστο και μου ειπε (επειδη οπως ειπαμε ειμαι ζαβη εγω,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!) ,τον ρωτησα που λετε και μου ειπε οτι απο οτι νοιωθει ερχομαι σε οργασμο συνεχομενα..τωρα τι εννοει ο ποιητης δεν εχω καταλαβει,αλλα σημασια εχει οτι μου αρεσει!!! ιχιχιχχιχαιχαιαιχαιαι :P οποτε καλα ημαστε!!!!! δεν ξερω παντως περα απο την πλακα πιστευω οτι ολα ειναι στο μυαλο,και οχι στα οργανα μας! εχει τυχει με το που με τυλιξει με τα χερια του και κοιταχτουμε,χωρις να εχει γινει καν η πραξη ακομα,να παθω αυτο με τη δονηση που λεγαμε προηγουμενως! ειναι εγκεφαλικο το θεμα νομιζω....τι σου βγαζει ο αντρας εκεινη την ωρα.. αχ τι τα θυμηθηκα τωρα αυτα και τον εβλεπα ολη μερα με τα ρουχαρτ της δουλειας να βαφει και καψουρευομουνα!!! καλα μιλαμε πολυ γελιο σημερα!!!! του ειχε φυγει ο κολος του ανθρωπου να βαφει το σπιτακι μας και εγω καθομουνα στη σκαλα και του εκανα κολπακια! θα με σφαξει καμια μερα και θα εχει και δικιο!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos...

Ε ρε τρελόπαιδο! Πάλι ρέστα έδωσες!! Εννοείτε πως θα σ'ενημερώσω!! Όχι θα το κάνω σαν την κουμπάρα μου που πήρα τυχαία να δω τι κάνει και μου είπε.. αα έσπασαν τα νερά μου κι είμαι στο νοσοκομείο! Επειδή έσπασαν και καλά 2 μέρες πριν μπει στο μήνα της υποτίθεται αλλά εγώ πιστεύω ότι είχε γίνει νωρίτερα η σύλληψη! Και μου είπε ότι θα με ειδοποιούσε αφού γένναγε! Και καλά να μην ανησυχήσω στην κατάσταση που είμαι! Λες κι είναι κάτι κακό! Ένα μωράκι γεννιόταν! :angry: Καλά η κοπέλα τα'χει παίξει!! Κρίμα! 15 χρόνια κολλητές.. και να καταλήξουμε έτσι! :(

Ευτυχώς, ο μπέμπης της γεννήθηκε 3.200 2 μέρες αφού μπήκε στον μήνα της..και δεν χρειάστηκε θερμοκοιτίδα!

Άσχετο ξεφύγαμε.. από το θέμα!! ..

Sisy, PURPLE ..:blush::blush::blush::blush: Με κάνετε και κοκκινίζω!!

Δημοσίευση

αχ βρε νταλακι μου....με συγκινεις τωρα παλι,ειναι δυνατον βρ να υπαρχει ανθωπος με μυαλο να φερθει ετσι σε σενα/? αφου εισαι ψυχαρα γαμωτο σου,ελεος πια...ετσι καπως αδοξα ειχε τελειωσει και εμενα μια καλη μου φιλια...αλλα εμενα μου τελειωσε....δεν μπορω τις μετριοτητες...δεν μπορει να εχουμε ανοιξει τις ψυχες μας και μετα να πηγενουμε απλα για ενα καφε το μηνα..δεν γινεται πως να το κανουμε..? αχ αστα να πανε,μακρυα να φυγουν αυτα τα ασχημα και να μην ξαναερθουν..δεν μας αξιζει.. ;)

αχ αχ ο πασσας μας θα γεννηθει μωρε!!! κοιτα να ακους καλα το σωμα σου τωρα ε?? μην μας δωσει κανα σημα ο μητσαρας μας και δεν παρουε πρεφα!!! χαχαχαχα φανταζεσαι???? ποπο ρε μητσαρα ,νυσταζω τωρα!γεννησου αυριο!!!!!!! εισαι και νταλια εσυ!!!! χιχιχιχιχιχι να ντυθω νοσοκομα να ειμαι μεσα οταν γεννας με το καλο???????? ποσο θελω να το ζησω ρε συ.....πρεπει να ειναι τελειο!!! μιλαμε για θαυμα!! για τρελο θαυμα ομως!!!!! :) αχ νταλακι μου να προσεχεις ψυχη μου ε? και εγω εκει κοντα θα ειμαι εννοειται!!!!!!

Δημοσίευση

Καλά μιλάμε ρεσιτάλ ερμηνείας!! :laugh: :laugh: :laugh: Όχι και τίποτα άλλο!! Πονάνε οικτρά τα πλευρά μου.. κι όταν γελάω με πονάνε ακόμα περισσότερο!!

Άκου εκεί.. γεννήσου αύριο!! Ικανή είμαι!! Εγώ κι η Ντάλια του παραπέντε!! :laugh:

Όσο για την φιλενάδα.. Μου είπε θα σ'επαιρνα αφού γένναγα.. Ήμουν έτοιμη να της απαντήσω.. Γιατί δεν μ'έπαιρνες αφού σαράντιζες;; Τέσπα!! Μην καταχραζώμαστε ένα θέμα να λέμε άσχημα πράγματα!! Εδώ μιλάμε για σεξ.. και χαρά!! Όχι για κόμπλεξ μερικών ανθρώπων!!

Δημοσίευση

ω ναι!!!!! μιλαμε για σεξ!!! οχι επειδη το εχουμε ξεχασει να το προσπερναμε κιολας!!!! χιχαιχιαχιχαιχαιχαι :P:P:P ποπο αντε βασιλακη τυχερεεεεεεε,μπηκε στο μηνα της η νταλια!!! ;);)

ελενακι μου τι να ω ποια και εγω για το θεμα σεξ???? το χω εξαντλησει!! ;) αυτο που προσπαθω για μωρο ειναι πολυ επικοδομητικο για τις γνωσεις στο σεξ!!! χιιχχιχιχι αν και αυτο που μου αρεσει στο θηριο ειναι που δεν μου τα μαθαινει ολα...το παει σιγα σιγα το θεμα..μου λεει αν στα μαθω ολα απο τωρα θα βαρεθεις το σεξ..ενω ετσι που μαθαινεις εστω και κατι λιγο ,ενθουσιαζεσαι! τςςςςς κολπα το θηριο ε?? γιατι ως γνωστον δεν ξεραμε και τι εστι σεξ μεχρι τα 22 μας!!! μη το πιασουμε αυτο τωρα!!

Δημοσίευση

Geia sas k apo mena koritsia.Kale einai dynaton na mh katalavainete an auto pou noiwthete einai orgasmos h oxi?Periergo mou fenaite.Otan to enoiwsa egw th prwth fora iksera oti einai orgasmos,to katalavaineis re koritsia pws na to kanoume...

Twra gia kolpikous h kleitoridikous de kserw,den eimai sygoyrh.Pantws sth dikh mou periptwsh nomizw pws exw noiwsei k ta dyo.

De kserw twra ti lene oi psyxologoi oti den yparxei o kolpikos alla vre koritsakia mou pws otan h dihsdish ginetai apo pisw exoume orgasmo k h kleitorida den erethizetai apo pouthena?

Prin ton antra mou eixa ki allous syntrofous k de mporousa me tpt!!!!Ma me tpt!

Apo th stigmh omws pou ton gnwrisa ekei eipa Auto einai sex.Autos me emathe ta panta.Exei shmasia na einai arketa empeiros o antras.

Gia mia amathi (apo empeiria) h kopela pou den eixe pote orgasmo nomizw pws h katallhlh stash einai na einai h gynaika apo panw.(alla na mh menei aggouri :P na kounietai k auth (to lew auto giati h kollhth mou den exei teleiwsei pote ths menei aggouri,ta perimenei ola apton antra)

Twra na sas pw k kati allo th gynaikeia ekpermatish h alliws squirting thn exete akousei kapou?

Mia fora pou eixame poly oreksh k egw k o antras mou k egine k auto!Alla mono mia fora xwris prospathoume na ginei.De to skeftomastan katholou k egine mono tou.

Ola apto myalo mas ksekinoun.

Ftiaxte wraia atmosfaira,ntythite proklitika,prepei na exete wraia diathesh k skeftite:Apopse eimai etoimh gia ola! ( phgainete ta paidakia sas sth giagiaka prwta :P xaxaxax )

An o antras sas einai polyasxolos h peizei sth douleia molis gyrisei de tha arnithei to striptiz :P xixiixixix

Ti lew kale prwiniatika 9 h wra to prwi...Ax panagitsa mou ti mou kanete k exw na kanw sex 3 mhnes!!!Ante na perasei h loxeia na dw k gw to fws to alithino :P

Epeidh eimai sygourh pws tha me rwthsete ti einai h gynaikeia ekspermatish sas deinw ena endiaferon link :P

Ante k kala vapsimata!!! xaxaxaxaxxaxaxaxax

http://www.inastros.gr/content/view/34/28/

Δημοσίευση

Τι ωραίαα...όσο λετε λέτε..τόσο η απορία μου μεγαλώνει..μα πως γίνεται ρε παιδιά;; Τι φταίει κ δεν το έχω νιώσει ποτε;; :( Πραγματικά σκέφτομαι μήπως φταίει ο τρόπος που έχουμε επαφή με τον άντρα μου, φταίει το ότι μπορεί εκείνος να μην έχει εμπειρια; Το ότι κάθομαι αγγούρι ;; :) Τι;; Εχω απογοητευτεί λιγάκι..είμαστε 7 χρόνια με τον άντρα μου..δεν έχουμε πια αυτό που ΄λέει η Ντάντη..να κοιταζόμαστε και να κα@@@@νουμε!! Φταέι το ότι έχει καταντήει ρουτίνα η σχέση μας; Μα έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν είχα οργασμό στη διάρκεια της επαφής, ουτε όταν ήμασταν στα μέλια.Πάντα μετά την πράξη.

Ουφ..ΘΕΛΩ Η ΕΓΩΩΩΩ!!! :)

Δημοσίευση

Αν χαλαρώσεις και το απολαύσεις;;

Αν καθοδηγήσεις τον άντρα σου να κάνει ό,τι σε διεγείρει;

Καταρχήν ξέρεις τί σε διεγείρει; Μη με παρεξηγήσεις , απλά είναι βασικό να γνωρίζουμε το σώμα μας και τι μας ευχαριστεί.

Μηπως να το θέσετε σε νέα βάση; Το έχετε συζητήσει;

Τέλος αν το συζητήσετε πρόσεξε πώς θα το θέσεις για να μην του θίξεις τον ανδρισμό του και μετά έχουμε κι άλλα! ;)

Δημοσίευση

Πω πω ρε κορίτσια, τι μου θυμίσατε τώρα;;;;

Τις παλιές καλές εποχές...

Τουλάχιστον εσείς έχετε το ανδρικό αξεσουάρ για να ασχοληθείτε!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Για ρωτήστε και εμένα που 9 μήνες εγκυμοσύνης και 10 μήνες που γεννήθηκε το μωρό, σύνολο 19 μήνες, sex... τίποτα!

Υπάρχουν και χειρότερα...:cheer:

Δημοσίευση

καλε....τωρα το ειδα αυτο το θεματακι!!!!

διαβασα ολες τις απαντησεις και θελω να καταθεσω τις δικες μου εμπειριες...

η αληθεια ειναι οτι "εχω παει" μονο με τον αντρουλη μου και στην αρχη επειδη ντρεπομουν,δεν ηξερα τιποτα,ημουν αγχωμενη και σφιγμενη κατα τη διαρκεια της πραξης καιι δεν εφτανα στην κορυφωση...αλλα οταν απελευθερωθηκα.....του εδωσα και καταλαβε....!!!!

παντως ολοκληρωνω και με τους δυο τροπους...πιο εντονα ομως με τη διεισδηση!!!!!μου αρεσει τοσο πολυ που καμια φορα δεν το αντεχω και θελω να.....πονεσω για να λυτρωθω!!!!!αληθεια,οπως και να ειμαστε,παντα στο τελος ανεβαινω απο πανω και τον ξεζουμιζω τον καημενο,λες και τον βιαζω,και οταν ερχεται η κορυφωση,τρεμω ολοκληρη και κοβονται τα γονατα μου...:blush: και κλειτοριδικα ειναι ωραια,αλλα πιο πολυ το εχω σαν μεζεδακι πριν το κυριως πιατο!!!!!

δεν ξερω,μπορει να ειναι στη γυναικα,μπορει στην ψυχολογια,γιατι τις πρωτες φορες κι εγω δεν ενιωθα τιποτα...μονο οταν αρχισα να νιωθω πιο ανετα μαζι του αφεθηκα και το.....ευχαριστηθηκα!!!!!:blush:

η αληθεια ειναι οτι εγινα πολυ παραστατικη,ελπιζω να μη μου γινουν συστασεις!!!!!!;)

αντε καλο μας βολι!!!!!

Δημοσίευση

αυτο το "ταυτοχρονα" της καντινου μου εμεινε στο μυαλο.....!!!!!!

και το κακο ειναι οτι μονο 3 επαφες το μηνα μου επιτρεπονται απο το γιατρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

τουλαχιστον ευχομαι να αξιζει τον κοπο!!!!!!!!

φανουλα μου,ζητα αυτο που σου αρεσει,προσπαθησε να κανεις διαφορετικη ατμοσφαιρα,θελει να το ψαξεις λιγο....να ανανεωθεις ψυχολογικα,και κυριως θελει εξασκηση!!!!!!!θα το βρεις,μην ανησυχεις!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...