Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Παρασκευαιδου Ωραία μια χαρά τα πάει το σπορακι σου!!!! Αφου ακούσατε και καρδούλα όλα καλά μέχρι την επόμενη!!! @Sia A μου αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!!!! Ολα να είναι καλά!!!! 🙏🙏🙏
    • Ναι ακόμη δεν είχα ενημέρωση θα περιμένω λίγες μέρες και θα πάρω τηλέφωνο.  Ναι οι ενέσεις είναι που έχουν το κόστος..  Αφού σου είπε έτσι να ξεκινήσεις με χάπια εύχομαι τα προλάβεις και εσύ!!! Όλα για καλό ας είναι!!! Από τον γιατρό μου είπαν με το που έχω την απόφαση να τους στείλω για να γράψουν τις ενεσεις puregon. Ελπίζω να τις βρω στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ γιατί είμαι και σε επαρχιακή πόλη. Ήδη μου έχει γράψει την ovitrelle και orgalutran όπου πληρώνεις συμμετοχή και θα τα πάρω αύριο από φαρμακείο.  
    • Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο όλα μια χαρά . 6+1 τελικά αντί 6+3 , δεν μας πειράζει αυτό είδαμε και καρδούλα να παλετε τώρα επόμενο ραντεβού σε 4 εβδομάδες. Μωρό ολοκληρο θα δω 😂😂😂 τι 4 εβδομάδες χαχχαχαχα  Τεσπά είναι χαλαρή μέχρι στιγμής γτ λέω οκ σωστή θέση ,καρδούλα και μια χαρά μέγεθος. 
    • Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου.  Παιρνεις αντιπικτυκτικες ενέσεις η κάποιο φάρμακο; Να ξέρεις ότι αυτά είναι αιτία και για αίμα . Δεν ξέρω εάν έχεις διαβάσει την ιστορία της @peacock  Αν έχεις καφέ δεν σημαίνει κάτι . Περιμένουμε μια όμορφη χοριακη   
    • Ποπό είσαι χάλια καημενουλα μου... Πώς τα βγάζεις πέρα με το παιδί; Κάνεις εμετούς; Θέλω να πω αν δεν έχεις υπερεμεση να νοσηλευτείς για ποιο λόγο; Πινεις πολλά υγρά; Κάνει και τρομερή ζεστη και δε βοηθάει αυτό. Πάντως σε λίγο θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι καλύτερα, σιγά σιγά θα αναλάβει ο πλακούντας την παραγωγή ορμονών και θα σταματήσουν οι έντονες ναυτίες και ζαλάδες. Υπομονή ως τότε και καλή ενυδάτωση! Εγώ εδώ εξακολουθώ δύο φορές τη μέρα θάλασσα με το μικρό, παιχνίδια στην αυλή, πικνικ στον κήπο (που με έχει σώσει από το καθάρισμα της κουζίνας τουλάχιστον) και προσπαθώ να θυμιζω στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος για να μην το παρακάνω. Και κάθε βράδυ ο μικρός κοιμάται στις 8:30 και μέχρι τις 9:30 άντε 10 την έχω πέσει κ εγώ, τεζα από την εξάντληση! Επίσης έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα νομίζω! Στην αρχή έλεγα αποκλείεται και είμαι απλά πρησμένη αλλά φίλοι που με είδαν το σκ μετά από μέρες μου είπαν κ αυτοί ότι πετάχτηκε λίγο! Πολύ νωρίς αυτή τη φορά! Έλενα σε σκεφτόμαστε και είμαστε εδώ! Στέλνω θετική ενέργεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...