Μετάβαση σε περιεχόμενο

marsipos-ka8isma autokinitou-repsimo ka8istos e??


Recommended Posts

kalimera!! :)

akouste koritsia pos exei to pragma ,to proto einai pos vazo to moro ka8isto sta podia mou kai tou trivo tin platoula gia na reyti ,to vazo kai ston omo alla ka8isto to voleyei revete pio eykola ,deytero einai o marsipos e, ftasame kai emeis ta 4 kila mporei na mpei sto marsipo ton vazo gia na petaxto mexri kapou konta na paro kati ,kai trito to ka8isma aytokinitou pou to moro einai se ka8isti 8esi .....

me exoun priksi i pe8era mou kai i mama tou koumparou mas oti me ayta ta tria 8a kano to moro na ypoferei apo tin mesi tou otan megalosi...:dry:

peite mou tin gnomi sas ,plz :)

filia :kiss:

rVX5p3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!:P

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ....ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ :angry: , ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.;)

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ, ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ ;) . Ο ΜΑΡΣΙΠΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ......ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ. ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΝΑΙ ΝΑΙΙΙ" :whistle: ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!;)

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ Κ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΘΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Κ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :dry: ΕΣΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ:) :) Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ:kiss: :kiss: :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μαρσιπος ειναι ΟΚ! Δεν υπαρχει πρόβλημα. Εσυ εισαι απλα πιο ανετη και το μωρο πιο ηρεμο.

Οταν το βαζεις να ρευτει καθιστο να προσεχεις να μην πηγαινει βαρος στη μεση του. Δηλαδη το παιδι δεν πρεπει να καθεται μονο του.

Το καθιστο καθισματακι για το αυτοκινητο πρεπει να πληρει ολες τις προϋποθεσεις για την ηλικια και το βαρος του παιδιου. Το παιδι πρεπει να ειναι αντιθετο στη φορα του αυτοκινητου. Και παλι το γεγονος οτι ειναι καθιστο δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο για τη μεση του. Εσυ γνωριζεις ποσο βαρος δινει το παιδι εκει. Γι αυτη την ηλικια ιδανικα ειναι τα καθισματακια που μπαινουν μετα στο καροτσακι.

Και προσοχη στα καθισματακια που αγοραζετε. Ακομα και αν ειναι γνωστη μαρκα, δεν σημαινει οτι ειναι και αρκετα ασφαλες. Εγω κοιταζω τεστ που γινονται και μετα αγοραζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινάκι καλημέρα...

Στην Αμερική λοιπόν που λες, το μωρό δεν φεύγει από το μαιευτήριο αν δεν το βάλει η μαία στο αυτοκίνητο στο ειδικό καθισματάκι αυτοκινήτου. Τα μωρά τα "ρεύουν" καθιστά και τον μάρσιπο τον χρησιμοποιούν από τις πρώτες εβδομάδες της ζωούλας του.

Εκεί όμως οι γιαγιάδες, μαμάδες κουμπάρων, συμπεθέρες ξαδέρφων συνυφάδων πεθεράς δεν έχουν λόγο! Λόγο στη φροντίδα του μωρού έχουν μόνο οι γονείς σε συνεννόηση με τους παιδιάτρους.

Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

απο οτι ειδα στο τικερ δεν ειναι ακομη 2 μηνων το μωρο ετσι?μη το βαζεις να καθεται,ειναι νωρις.Δεν σου το πε και ο παιδιατρος?Το καθισμα ειναι ειδικο για νεογεννητα οποτε τι να πειραζει?εμας μας ειχε πει η παιδιατρος οχι παραπανω απο μια ωρα στο καθισμα αυτοκινητου. Δοκιμασε ρεψιμο μπρουμυτα στα ποδια σου αν δεν τον βολευει στον ωμο,αλλιως στον ωμο και...υπομονη.Και στο ρηλαξ μπορεις να το βαλεις μεχρι να ρευτει.Αλλα μην το ζοριζεις,ειναι πολυ μωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas eyxaristo koritsia gia tis apantiseis sas :)

i paidiatros mou exei pei akrivos ayto na tou kratao tin platoula isia kai na min ton kratao para poli ora ka8isto...

oso gia to ka8isma aytokinitou einai ayto pou mpenei meta sto karotsi tis peg-perego...

kai ontos tou aresei poli ston marsipo...

filakia :)

GXnep3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου marinal και να σου ζησει το αγγελακι σου!!! για μαρσιπο δεν ξερω δεν τον χρησημοποιησα καθολου ρεψιμο τον εκανα στον ωμο μου και οσο για καθισμα αυτοκινητου ειχα ενα που ξαπλωνε σχεδον τελειως η πλατη του και το χρησημοποιησα για τις μεταφορες μας στο παιδων (μου το ειχε δωσει μια φιλη μου της chico νομιζω ηταν)μεχρι που δεν χωραγε αλλο και πηρα κανονικο καθισμα αλλα ακομη το εχω σε φορα αντιθετη απο το αυτοκινητο τον αλλο μηνα μαλλον θα το γυρισω γιατι ψηλωσε και με τα ποδια του βαραει την πλατη του πισω καθισματος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου να σου ζησει το νινακι. Αυτι πια με τις γιαγιαδες θειαδες συμπεθερες κατανταει αηδια εσυ θα ακους το ενστικτο σου και τη παιδιατρο σου .Εγω για παραδειγμα δεν αγορασα το παιδικο καθισματακι αγορασα κατευθειαν της chicco που ηταν απο 4 -13 κιλα οταν τα εβαλα ο μικρος ηταν γυρω στους τρεις μηνες αλλα το ειχαμε βαλει ετσι ωσταε να μην κουραζεε η μεσουλα του μα ςτο ειχαν δειξει στο αμγαζι που το πηραμε ο αντρας μου ειανι επαγγελλματιας οδηγος και δεν το συζηταγεβνα φανταστεις ο Σταυρος 4 μηνων ανεβηκε διακοπες στον Ολυμπο .Οσο για το μαρσιπο δεν εχει ακτι κακο καλα εκανες .Απλα εσυ οταν τον κρατας κοιτα μονο να μηνσ τηριζει τη μεσουλα του και ναι αν το βαζεις στα ποδια σου μπρουμιτα και να του χαιδευεις τη πλατουλα τους αρεσει πολυ.Επισης πολυ ακλο στην ηλικια αυτη ειναι το ριλαξ για οταν βεβαια εισαι στο σπιτι οχι αν ταξιδευεις και αν το βαζεις μεσα στο αυτοκινητο το εχω δει ακι αυτο και το μωρο εφυγε απο το ριλαξ με ενα απλο φρεναρσμα .Διωξε τις γιαγιαδε και να χαρις το νινακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

αν έχεις sling, μπορείς να το βάζεις αφοβα το μωρό σου, ίσα-ίσα του κάνει και καλό. αν έχεις το μάρσιπο του εμπορίου, πρέπει να δεις αν το μωρό κάθεται σε σωστή θέση. Είναι τα ποδαράκια ανοιχτά-λυγισμένα και ο πωπός πιο κάτω από τα γόνατα;; ή είναι τα ποδαράκια του κουλουριασμένα όπως ήταν στην κοιλιά; αυτές είναι οι πιο ασφαλείς στάσεις.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες πες μου, μου αρέσει πολύ να βοηθάω καινούργιες μαμάδες στο θέμα των μαρσιπων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευαγγελία Καλησπέρα,

ήθελα να σε ρωτήσω για τους μάρσιπους δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω. Το μωράκι μου είναι τώρα 8 κιλά και δοκίμασα ένα ring sling και μου έφυγε η μέση. έγω τον μάρσιπο θα το χρειαστώ απο Σεπτέμβρη που θα πηγαίνω τα παιδιά σχολείο. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν σου έφυγε η μέση, κάνεις κάτι λάθος. Είσαι σίγουρη ότι το φόραγες σωστα;; κάποια στιγμή θα βάλω φωτογραφίες με μεγαλύτερα παιδιά

Αν σε πονάει η μέση σου, κάτι κάνεις λάθος :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...