Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

αχ ειναι τελεια!!!!!! χαρουμενο περιβαλλον!!! :) πιο καταλληλο δεν θα μπορουσε να ειναι για την μαγουλιτσα και για εσας τους ιδιους!!! τελειο τελειο!!!!!!! :)

αυτο που εχεις στον τοιχο που ειναι 2 παρεμφερεις πινακες λεγεται διπλοτυπια. οι τριπλοι λεγονται τριπλοτυποι! και εγω αυτο θελω να κανω! να βαλω τριπλο πινακα,ειναι πολυ ομορφοι,ειναι σαν συνεχεια ο ενας με τον αλλον! αν μπεις στη σελιδα του biz art θα δεις πολλους τετοιους!!!! ωραιες ιδεες θα παρω μου φαινεται απο το σαλονι σου!χιχιχιχχι να φωτισω και εγω τον χωρο θελω!!!!!

Δημοσίευση

αχ εγω πηρα κουνουπθιερα αλλα οχι τετοια οπως εσυ!!! ειναι στρογγυλη,επειδη δενειχε στηριγμαρτα το κρεβατι! θα την κρεμασει ο χρηστος στο ταβανι και αυτη απλωνεται! καλη δεν θα ειναι????? ή χαλια???

Δημοσίευση

Ντάντη... Είναι υπέροχο!! Δίκιο είχες στο τηλέφωνο!! Καλά μου τα έλεγες!! Πολύ πιο ωραίο από το άλλο δεν το συζητώ!!! Να είστε γεροί να το χαρείτε... άντε.. και σ'αυτό θα έρθει το παιδάκι.. Θα δεις!! Όπως σου είπα κάθε εμπόδιο για καλό!! Και μένα με την κοιλιά τούρλα και την μετακόμιση ήταν μια φρίκη! Το σπίτι δεν το έχω φτιάξει ακόμα!! Αν το φωτογραφήσω θα φρίξετε!! Το δωμάτιο του μωρού ... άστο! Αποθήκη είναι ακόμα!! :laugh: Αλλά δεν μ'ανησυχεί, ούτως η άλλως ο μικράκος θα κοιμηθεί από Σεπτέμβρη που θα έρθουμε Εύβοια , οπότε τον κοιμίζω μια δυο μέρες στο δικό μου δωμάτιο, το φτιάχνω.. άνευ κοιλάρας.. και με καλύτερες επιδόσεις!! :laugh:

Βουλάκι... έπαθα ζημιά με το σαλόνι σου!!! Λατρεύω και εγώ το κόκκινο και το ροζ... όπως καταλαβαίνεις... θα έρθω να κατασκηνώσω σπίτι σου!! :laugh: Το κακό εδώ είναι ότι δεν είναι δικό μας το σπίτι και δεν μας αφήνουν να το βάψουμε κάτι άλλο! Τουλάχιστον το έχουν κάνει σαμπανιζέ.. δεν έχει αυτήν την ελεϊνή μουντή ασπρίλα ο τοίχος!! Έχει λίγο χρωματάκι... Είναι όμορφο!! Να είστε γεροί και να το χαίρεστε κουκλάρα μου!!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΝΤΑΝΤΗ!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΕΡΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΚΟΚΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ :laugh: :laugh: ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΛΙΓΟ "ΚΡΥΟ" ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΖΕΣΤΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ.ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ AI-CODITION ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ :laugh: :laugh: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ.

VOYLA ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ:woohoo: ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ:)

Δημοσίευση

ΝΤΑΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Κ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΝΤΕ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????:P:D

ΒΟΥΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΟΒΕΡΟ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μολις γυρισα σπιτι!!! επιτελους βγηκαμε και εμεις τα δυο μας μια βολτιτσα...πηγαμε βαρκιζα για ουζακι σε ενα ταβερνακι στη θαλασσα και ηρεμησε το κεφαλι μας λιγακι...ποπο πολυ ωραια ηταν!!! :)

βουλιτσα ειδες εγω??δασκαλα σου ειμαι χιχιιχχιχιχιι :P

νταλακι μου στα ειπα εγω καλε!!! ειναι πολυ πιο ομορφο το σπιτακι μας!! :)

μωρο να σαι καλα σε ευχαριστουμε πολυ!! αχ και εμενα μου αρεσει πολυ το κοκκινακι!!!! ειμαι και ολυμπιακαρα!!! ιχιχιχιχχιχι

rose μου καλε δεν σε παρεξηγω, ισα ισα εγω την αληθεια θελω να μου λετε παντα! να σου πω την αληθεια και εμεις στο αλλο σπιτι δεν νοιωσαμε καλα,σαν να υοηρχε κατι ασχημο στην ατμοσφαιρα,δεν ξερω....παντως δεν το συμπαθησαμε ποτε, ενω αυτο το σπιτακι με το που ανοιξαμε την πορτα ειπαμε οτι αυτο ειναι το σπιτακι μας! και τελικα ολα μια χαρα μας πανε εδω!!! ειδες καμια φορα η τυχη ε??? ολα για καλο γινονται!!!! :)

μπουγατσουλα μου εσυ!!! κοιτα καλα εσυ να ερθεις στη βεραντα γηια καφε!! αντε πορτογυρο!!! πας παντου ,εδω δεν ερχεσαι!!! :) σε περιμενω!!! και ολα τα κοριτσια ειναι ευπροσδεκτα ετσι? μη τα ξαναλεμε!! χιχιιχ

αντε ελατε να δωσετε καμια ιδεα για διακοσμηση!!!! ποπο πολυ τα γουσταρω αυτα!!!

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ?ΟΛΟ ΜΕΤΑΚΟΜΕΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ..

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

μαριαντ μου αστα οντως επηξα στις μετακομισεις!!! αλλα τελικα βρηκαμε την γλυκια φωλιτσα μας!! η οποια εχει πολλεεεεες δουλιτσες να κανω ιχιχιχιχιι :P

τρεχω και δεν προλαβενω!!! χτες εκανα ενα σωρο δουλειες και σημερα θα ερθουν για το μεσα κλιματιστικο και θα μου τα κανουν παλι λαμπογυαλο!! αχ θα τους δειρω μου φαινεται!!!!

Δημοσίευση

ΜΩΡΟ,ROSE Κ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!:kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ Κ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ......:angry:

ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ...

Κ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ Κ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ...

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδιτσα! μαγος εισαι μου φαινεται......σημερα με το που σηκωθηκα με εχει ταραξει η μεση μου!!! να φανταστεις γυρισα αναποδα το κεφαλι στη μπανιερα για να λουστω (ειμαι και τρελη εγω,το μαλλι το κανω ξεχωριστα απο το σωμα χιχιχιι για να βαλω την πετσετουλα στο μαλλι μεχρι να κανω ντουζακι) και μολις πηγα να ισιωσω δεν ισιωνα!!!! :P αλλα ενταξει πηρα το χαπακι μου και τωρα ειμαι καλυτερα!!!! αλλα πονααααω οποτε πρεπει να ερθεις!!! να πιουμε καφε στη βεραντα,να μου σιδερωσεις τις στιβες τα ρουχα χιχιχιχιααιαιχχαιαχιχαιχι να μυριζω την μαγουλιτσα(τρελενομαι με την μωρουδιλα,με στελνει!) να βαλουμε τα παιχνιδια μας κατω να της γνωρισω οοοοοοολα τα αρκουδακια!!!! αχ αχ !!! ποναω καλε!!! ελα ελα ελα!!!

Δημοσίευση

βουλακι μου το ξερω κουκλα μου εννοειται μολις μπορεσετε ξερεις ποιος θα ειναι ο πρωτος προορισμος σας ;) !!

μπουγατσουλα μου εμεις ημαστε διπλα ε???? ε ελα οποτε θελεις καλε!!! εκτος απο παρασκευη που θα ερθει η ξαδερφουλα μου η μικρη και θα την παμε ατα στην αθηνα, και σημερα και αυριο κανενα προβλημα! οποτε γουσταρεις!! κοιτα το προγραμμα σου και ελα για καφεδια!!!!

Δημοσίευση

βρε γλυκουλινι μου που εισαι εσυ??? ολα ενταξει εκει????? η αννουλα πριγκιπισσουλα γαλλιδουλα μας ειναι ε???? :) τα κιλα της ενταξει? ο στελιος σου καλα??? φιλακια να δωσεις στη μπουμπουκα σας και απο μενα και να ξερετε οτι μου λειπετε σκατουλικα!

Δημοσίευση

ετσι μπραβο!!! τετοια να ακουω να τρελενομαι!!!! :) αχ χαζομπαμπας και χαζομαμα σε πληρηευτυχια!!! φτου φτου να ειστε καλα κοπελαρα μου και να μου την ζουμπουλας λιγο και για μενα ε???? με το μαγαζι ολα οκ?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...