Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Μικρούλι μου, όταν εχω καιρο να μπω, όπως τώρα, διαβάζω παντα πρώτα οτι σχετικο έχεις ποστάρει και μετά τα υπόλοιπα. Για να δεισ ποσο πολυ σε εχω στην καρδια μου, ρε παλιοαγαπησιαρικο (εχω να μπω τοσο καιρο και μου λειψε... θα με παρουν και τα ζουμια!!)

Λοιπόν εστω και αργα (γιατι με το μωρο εχουμε χάσει τα ωραρια-μπαινουμε σιγα σιγα στις κρεμες)να ευχηθώ καλορίζικο το καινουριο σπιτάκι και προπάντων γουρλιδικο!! Χαρηκα πααααααααρα πολυ με το νεο σου και ευχομαι στην καινουρια κουζινα να ανακαλύψεισ νεεσ γαστρονομικες συνταγές για τον Χρήστο σου (αφροδισιακα κ.λ.π... ξερεισ εσυ πονήρω!!)γιατι μην ξεχνας ότι ο ερωτας περναει απο το στομάχι και εν κατακλείδι... νηστικο αρκουδι χορευει??? ;);) οχι!

φιλιαααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!!! ειστε τελειες!!!! και μου δωσατε τις πιο ομορφες ευχουλες!!! μπορει τελικα να μην μειναμε σε αυτο το σπιτακι που ειδατε στις εικονιτσες(αν δειτε ολο το ποστ θα διαβασετε,χαμος εγινε!!) ,αλλα βρηκαμε 100 φορες πιο τελεο σπιτακι!!!!!! θα βαλω και φωτο!!! μην παρεξηγεισετε αν δεν εχει τελειωσει τελειως,ειμαι στα μαζεματα!!!!!!! :P

μαιρουλα τωρα τι να πω.........με συγκινεις καρδουλα μου εσυ...:) μου ελειψες και εμενα πολυ...ολα οκ με τις κρεμουλες που αρχισατε?????? ευχομαι να ειστε γεροι ολη η οικογενεια και το μπουλουκακι σου τυχη στο κεφαλακι του! και σας περιμενω ,το σπιτι μου ανοιχτο,το ξερεις ;)

Δημοσίευση

καλημερα βουλακι μου μεχρι να την κοιμησεις την σουρλουλουδα σου εγω εβλεπα το τεταρτο ονειρο!!!! μου βγενει η κουραση απο τις δουλειες,δεν εξηγειται αλλιως!!! ποια εγω!!! το νυχτοπουλι ν;α με περνει ο υπνος στον καναπε!!!! ελεος!!!! χιχιιχιχχι :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ????ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΝΩΡΙΣ?:laugh:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΩΡΙΣ,ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ???:laugh: :laugh: :laugh:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ....

Δημοσίευση

χαχααχ αχ και σενα σου αρεσει πιο πολυ ε??? και εμενα ετσι μου φαινεται,μακραν καλυτερο! εχει πιο πολλους χωρους ειναι πιο μεγαλο,ειναι βολικο σπιτι πολυ! με το που μπηκα μεσα μου εδωσε την αισθηση του ''σπιτικου'', ενω το αλλο δεν στο εδινε αυτο. χαχα ναι κλασσικα μαμυλαντ το λαπτοπακι μου! τωρα τις εβγαλα τις φωτο! που ειμαι και στο μαμυ ,γιαυτο!

Δημοσίευση

Καλορίζικο να είναι και να γεμίσει με πολλά παιδικά χαμόγελα!!!!

Ειλικρινά είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο. Κατ'αρχήν, έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα με τη μέση και ήθελες μεζονέτα;;;;;;

Γι' αυτό δεν ευόδοσε. Ήταν τυχερό σου τελικά!!!!!

Περαστικά με τη μέση σου!!!!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΦΩΛΙΤΣΑ!!!!!!

Κ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ,Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ...

ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ...

ΚΑΛΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Κ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ????ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ....:woohoo:

Δημοσίευση

Κοπελάρα μου.... πανέμορφο το σπιτικό σας!!! Να το φχαριστηθείτε με πολλά-πολλά κουτσουβελάκια!!!! Η κουζίνα σου και η βεράντα σου με τρέλαναν! Κι ο Σταυρός επάνω από το κρεβάτι σας.... απλά υπέροχος!!! Μπράβο σας!!! Φιλάκια και περαστικά στη μεσούλα!!! Όχι πολλές δουλειές!!!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσαρες ευχαριστω!!!! να ειστε ολες αλα και εσεις και υγεια και τυχη στα σπιτακια σας!!!!

βουλιτσα μου εκανα μερικες δουλιτσες,αλλαξα και καναλι!!! χιχιιχιχιχιχι αφου με μαλωσες!!! ναι αμε,στειλε το δικο σου σαλονι να παρω καμια ιδεα!!!!! α! ελεγα στον τοιχο της τραπεζαριας να βαλω εναν καφρεφτη παραλληλογραμμο,το εχω δει σε καινουργια σπιτια και μου αρεσει! πως σου φαινεται??

Δημοσίευση

πιπιτσα μου να σαι καλα για τα καλα σου λογια,ευχαριστω!! στο τελος θα γινει πολυ ομορφουλικο! αλλα θελει πολυ δουλεια! τα κανω ολα σιγα σιγα για να μην με μαλωνετε με τη μεση μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...