Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ νταλακι μου,μη το πεις αυτο στον χρηστο!!!!!!!! με το ζορι τον κραταω μην παρει τη βαριοπουλα να τα σπασει ολα! της ειπε σημερα,ή του φερνει τα λεφτα του αυριο μεχρι το βραδυ ή θα τα ξηλωσει ολα!!! βρε συ του λεω δεν ειναι σωστα αυτα τα πραγματα!!! μου λεει,ουτε αυτη ηταν σωστο που με εβαλε να της το φτιαξω και να φυγω!!!!! γιατι στην ουσια αυτη αυτο ηθελε!!! να της το κανει ο χρηστος κουκλι και να φυγουμε μετα δεν ειχε προβλημα!!!! ακου την ηλιθεια!!!!! ασε ανοργασηκια οντως!!!! μας ειχε ερθει με ενα φορεμα με ολο το σουτιεν εξω(ελεος ρε πουστη μου) δηλαδη ελεος!!!!!! με ενα σωμα....απαπαπαπαπ!!!!!! χειροτερο απο το δικο μου!!!!!!! μολις την ειδε ο χρηστος λεει,που να με πληρωνε δεν την καθομουνα!!!! ιχιχαιχαιχαιχαιαιχαιαιαι αχ ευθυμησαμε παλι!!!!! αυριο ξυπναω 6 το πρωι παω χαλκιδα,ολοκληρωνω τα θεματα που ξερεις,γυριζω και παμε να κλεισουμε αλλοσπιτι!!!!!!!!! σορυ που στο εκλεισα ετσι σημερα,με επαιρναν οι δικηγοροι και στο καπακι απο την τραπεζα!!! ασε!!!!!!! μολις ηρεμησω θα σε παρω! κοιτα κακομοιρα μου αν ερθουν τιποτα πονακια μεπερνεις αμεσως τηλ!!!!!!! μην υπολογισεις ουτε ωρα ουτε τιποτα!!!!!! μονο για σενα το εχω δυνατο το κινητο ολο το 24 ωρο!!!!!! κανονισε!!!!!!! ;)

αντε παλιοκοριτσα μου λειψατε γμτ!!! παω να κοιμηθω λιγο μην παω και σκοτωθω πουθενα στην εθνικη το πρωι!!!!! :P ονειρα γλυκα φιλεναδακια,μολις εχω νεα επικοινωνουμε!!!!!!!!

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κορίτσι μου μέρες τώρα διάβαζα το θέμα σου αλλά δεν σου είχα γράψει και τώρα που το ξαναείδα και είμαι έτοιμη να σου ευχηθώ τα καλύτερα στο καινούριο σας σπιτάκι μαθαίνω τα νέα!

Δεν πειράζει όμως υγεία όπως έγραψες και συ..:blink:

Τί να κάνουμε...Να είσαι καλά με το Χρήστο και αυτό έχει σημασία εντέλει;)

Πολλά φιλάκια και γρήγορα σε ένα καινούριο σπιτάκι;):) :)

Δημοσίευση

ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ:woohoo: !!!!!!!!ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Πωπω βρε Νταντούλα :( Σαν κλασσική καθυστερημένη είδα μετά απο αιωνες το ποστ σου!:S:blush:

Η φωλίτσα σας είναι τέλεια!!!

Αλλά πολύ καθαρή και τακτοποιημένη την είδα!!!:woohoo: Αντε να γίνει λίγη ακαστασία,να γεμίσει με παρκοκρέβατα,παιχνιδάκια και μπιμπερό!!!Αναμένουμε και τέτοιες φώτο του μικρού σας παράδεισου!:laugh:

Εύχομαι να περάσετε μόνο όμορφες στιγμές στο σπιτάκι σας και να είστε πάντα πολύ ευτυχισμένοι!

Αααα και μην ξεχνάμε οτι περιμένω να σε δω με καροτσάκι/μάρσιπο ή έστω φουσκωμένη κοιλίτσα!:silly:

Φιλάκια Πολλά Νταντούλα μου!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

νελακι μου γλυκο εσυ!!!! πως εισαι στην νεα ζωη??? ολα ομορφα μυριζομαι οτι ειναι!!!!!! ;) πως φαινονται στη μπουμπουκινα σας που ειναι μια μικρουλα γαλλιδουλα???? ο στελιος καλα?? να μου προσεχετε ετσι??? :)

βρε αργοπορημενο μου δεν διαβασες που αλλαξαμε φωλιτσα τελικα????? οταν εχεις χρονο διαβασε τα να δεις τι εγινε!!! ημαστε σε αλλη φωλιτσα τωρα!!! μπορει να ταλαιπωρηθηκαμε γιατι οσο ναναι δεν ειναι και ευκολο 2 μετακομοισεις σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες....αλλα επιβιωσαμε!!!!! :P

τελικα κοριτσια το προηγουμενο σπιτι ηταν μαπα μπροστα σε αυτο! στην αρχη δεν το καταλαβενα,αλλα τωρα κανουμε συννενοησεις μηπως και το αγορασουμε,τοσο πολυ μας αρεσε! προσπαθω τωρα μαζευω ολη μερα να γινει σπιτι καποια στιγμη!!! :P θα βαλω φωτο οσο πιο γρηγορα μπορω! αλλα σας θελω και απο κοντα παλιοπαιδα ολες σας ε????????? μου λειψατε φιλεναδιτσες...

Δημοσίευση

Τί έγινες Μικρούλα μου? Πώς είσαι? Πώς τα πας με τη μεσούλα σου? Τώρα διάβασα αυτά που προέκυψαν με το άλλο σπίτι και πραγματικά χαίρομαι που νωρίς-νωρίς "βγήκανε στη φόρα" τα κακώς-κεκτημένα! Κρίμα βέβαια στον κόπο του αντρούλη σου.... αλλά τί να κάνεις τελικά? Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.... εσείς να είσαστε καλά, καλή καρδιά που λέμε! Κι όσο για το Σχιστό Κορυδαλλού, δηλώνω πως είναι πολύ-πολύ-πολύ πιο όμορφο σημείο από την Τσαλδάρη! Θα έχεις φαντάζομαι θέα.... την Αθήνα-πιάτο! Γνωρίζω γιατί έχουμε πολύ σόι εκεί, θείους-θείες από την πλευρά του άντρα μου. Να προσέχεις κορίτσι μου, εντάξει? Όχι δουλειές.... άσε τα βαριά για τους άντρες! Άντε μπράβο! Σε φιλώ!!!

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΛΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ ΦΩΛΙΤΣΑ ΣΑΣ.Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Ε?ΦΙΛΑΚΙΑ:):P

Δημοσίευση

χιχι καλα η μεση δεν θελετε να ξερετε πως ειναι!! :P και καλα να ημουνα θα την ειχα παθει την κοιλη ετσι κι αλλιως με τις 2 μετακομισεις! παρολο που δεν με αφηναν να κανω τιποτα,εβρισκα ευκαιρεια μολις δεν με βλεπανε να βοηθησω,δεν μπορουσα μωρε,τους λυπομουνα που τα κανανε ολα μονοι τους!

τελικα δεν νοικιασαμε στο σχιστο,μας το πηρανε τελευταια στιγμη! :P νοικιασαμε πανοραμα αμφιαλης και ειναι εξισου τελεια! μια χαρα,και θεα και σε βουνο ημαστε ολα καλα!!!! rose οντως ολα για καποιο λογο γινονται!και εγω ετσι καταλαβα! υβονακι μου οχι δεν εχει σκαλαια το καινουργιο μας,αλλα ειναι πολυ πιο ωραιο!! αντε να μου φερει ο χρηστος το καινουργιο μου κινητακι να βγαλω φωτο να σας δειξω να μου πειτε!! εγω λεω οτι θα συμφωνησετε οτι ειναι καλυτερο!!! πιπιτσα μου καιολες οι πειραιωτισσες και μη ,οποτε θελετε μπορειτε να αυτοκαλεστειτε στο μπαλκονι για καφε και κους κους !! :P

παντως να σας πω κατι.....? 2 χρονια εμενα με τον χρηστο....τωρα που ειναι το δικο μας σπιτι ειναι αλλιως.....θελει υπομονη,επιμονη και ειναι κατι φανταστικες στιγμες......οταν πχ διαλεγαμε κρεβατι,κουζινα,περναμε καποια στολιδακια για το σπιτι..... ανεκτιμητες στιγμες....τα δυο μας και να πραγματοποιουμε το ονειρακι μας...πραγματικα ηρθαν στογμες που δακρυζαμε μεσα στα μαγαζια που πηγεναμε να ψωνισουμε...ομορφα δακρυακια ομως... αχχχχχ παλι η καψουρα μου εκδηλωθηκε,αμαν!!!!

Δημοσίευση

που εισαι βρε μικρουλι και εχω καιρο να σε δω???????????????????/

μετακομισαμε?????????

αχ τι ωραια,καινουριο σπιτακι!!!!να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενη,να το χαρειτε,και με το καλο να το γεμισετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια!!!!!

Δημοσίευση

που εισαι βρε τρελοκομειο μου εσυ?????????

:P αλκοστακι μου τελικα οχι σε αυτο που ειδες στις φωτο! καναμε διπλη μετακομιση! το προηγουμενο σπιτι (και η ιδιοκτητρια) μας βγηκαν πρβληματικοι!!!!!! :P αλλα το καινουργιο που μπηκαμε μεσα ειναι τελειο!!!!!!!

Δημοσίευση

καλε ποτε προλαβατε????θηρια μου εσεις!!!!δεν πειραζει,αφου βρεθηκε αλλο καλυτερο σπιτακι,ολα καλα!!!!!!!!

μην ξαναχαθεις ξανα ρε μικρουλι,μου ελειψες πραγματικα!!!!!!:kiss:

η μεσουλα τι κανει??????καλυτερα εισαι????

Δημοσίευση

εμενα να δεις ποσο μου λειψατε!!! ασε,ποτε προλαβαμε.....χρηστος ειναι αυτος!!! :P καλε τον φοβηθηκε το ματι μου!! κουβαλουσε μονος του ψυγειο,κουζινα,τραπεζια καρεκλες κτλ...λες και κουβαλουσε το φλιτζανακι τουκαφε!!!:P με μια ανεση αλλο πραγμα! βουτηξε το ψυγειο και σε 2 λεπτα ειχε παει στο αλλο σπιτι και ειχε μπει στη πριζα! ετσι εκανε και σε ενα απογευμα ειχε μετακομισει ολο το σπιτι! ο θεος να τον εχει γερο,φτου φτου μη μου τον ματιασουνε,δεν κολαει πουθενα αυτο το θηριο τελικα! :P η μεση καλα ειναι,ποναει βεβαια αλλα το παλευω..ειχα πολυ βοηθεια απο ολη την οικογενεια του και να ειναι καλα οι ανμθρωποι ουτε τον κουβα και την σφουγγαριστρα δεν με αφησαν να σηκωσω. τωρα που μπηκαμε σπιτι σιγα σιγα καθε λιγο και λιγακι σηκωνομαι και κανω και απο κατι μεχρι να τελειωσουν οες οι δουλιτσες...... εντομεταξυ εν εχουμε βαλει ακομα ιντερνετ,εχω κλεψει απο εναν στην πολυκατοικια ασυρματο που το εχει ξεκλειδωτο! χαχχαχιαχιχαιχαιαχι

Δημοσίευση

γεροι να ειστε και οι δυο πανω απ'ολα...και μην το παρακανεις με τις δουλιτσες,αντε!!!!!!!!προσοχη!!!!!!!μαλωνω εγω!!!(που ελεγε και μια σπαστικια θεια μου οταν ημουν πιτσιρικι :P )

αχ, εγω μικρουλη αδιαθετησα χθες,παλι τιποτα ουτε με τις ενεσεις,ασε,ειμαι χαλια ψυχολογικα και ο πονος ειναι φριχτος...κατεβασα ολα τα παυσιπονα που βρηκα και τιποτα...νιωθω οτι κοβομαι στα δυο!!κανει και αφορητη ζεστη....αλλο πραγμα...

Δημοσίευση

Γεια σου βρε μικρουλα με τα ωραιααααα σου!!!!!!Τωρα διαβασα κ εγω για την 2η μετακομιση σας!!!!!!!!!!

Να'στε καλα κ οι δυο!!!Αστεεεεριααααααα!!!!Τπτ δεν μπαινει στο δρομο σας!Μπραβο σας!

Ελπιζω τωρα (ή εστω σε λιγες μερες) να ηρεμισετε και να ξεκουραστειτε και μεσα σ'αυτο το σπιτι καποια στιγμη να ακουγονται μοοοονο γελια!!Ενηλικα και παιδικα!!!!!

Φιλακια!

Αλκοστακιιιιιι μη στενοχωριεσαι καλο μου κοριτσακι!Θα ερθει το νινακιιιιιιιι!!!

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ...

ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΒΡΕ......ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

αλκοστακι μου ηρθε η περιοδος ε?...ρε γμτ δεν πειραζει....τον αλλο μηνα κουκλα μου θα πετυχει!!! κανε μου μια χαρη...αλλαξε στο τικερακι σου αυτο που λες ''αντε να δουμε''.... ειμαι προλυπτικη μαλλον ε??? :P μπορει να το θυμωνεις το ωαριακι ξερω και εγω?????? βαλε κατι πιο χαρουμενο να δεις που θα παει γουρι!!!!! ;):)

αναστασακι μου γλυκο...:) καλε ποτε μπηκες στον 8ο μηνα κοπελαρα μου εσυ!!!!!!!! :) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! ολα δεξια να ερθουν,αντε τον φαγαμε τον γαιδαρο!!! :P

βουλινι μου :) και εμενα μου ελειψες ψυχη μου εσυ!!! αχ εχει να πεσει ξενυχτι το χειμωνα, ο χρηστος θα λειπει αρκετες φορες,εκλεισε κατι καλες δουλειες! (φτου φτου σκορδα ,ολα τελεια!!)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ,Κ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ....ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ:angry:

Δημοσίευση

το αλλαξα το αλλαξα!!!!!!!ειπα να το χτυπησω στο φιλοτιμο!!!!:laugh:

αν ειναι να θυμωσει το ωαριο,τι καταλαβαμε????:laugh:

αν και εγω ειμαι αυτη που επρεπε να θυμωσω μαζι του,αλλα τι να κανω,το ποναω,αιμα μου ειναι!!!!:laugh:

νομιζω θα σας αφησω,ποναω πολυ και λεω να ξαπλωσω,αν ειχα λαπτοπ καλα θα ηταν αλλα δεν εχω και πιαστηκα τωρα στην πολυθρονα και με εχει πεθανει η μεση μου...καλο βραδυ ζουζουνες!!!!!

Δημοσίευση

αχχχχχχχ ηρθα και εγω!!!!! ηρθε ο πεθερουλης μου και κατσαμε στη βεραντα ηπιαμε και μπυριτσα!! εμενα το ματι καρφωμενο στο λαπτοπακι μου βεβαια....χιιχχιχιχιιχ το λιγουρευομουνα!! ποτε θα ερθω να σας μηλισω!!!

αλκοστακι τελειο το καινουργιο στιχακι στο τικερακι!!!! θα ειναι και το τυχερουλικο,θα δεις!! ;)

βουλιτσα μου ναι,δοξα τον θεουλη ολα καλα αλλα ομως θα μου λειπει......καλυτερα να ειχαμε τα μισα λεφτα και να ειναι εδω......εχουμε μαθει παρεουλα..... βεβαια μου ειπε οτι δεν θα φευγει συνεχεια! και οτι αν οι οικοδομες ειναι σε κοντινα μερη θα γυριζει να κοιμαται σπιτι το βραδυ...μονο αμα κατσει κανενα μακρινο μερος θα κοιμαται σε ξενοδοχειο. μακαρι να μην λειπει πολλα βραδια....ουφ...:(

Δημοσίευση

μαριαντακι μου να σαι καλα κουκλα μου ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!! και εσυ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ το θαυματακι σου!!!!! υγεια σε σενα τον αντρουλη σου και στην γλυκια κοιλιτσα σου που εχει μεσα ενα φατσουλινακι!!! κανε της ενα χαδακι και απο μενα της κοιλιτσας!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!

ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ....ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...