Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τέλειοοοοο!! Περιμένω καφέεεε!! Θα πρέπει να είναι μεγάλο σπιτάκι...

Με το καλό να φτιάξετε την φωλίτσα σας που θα στεγάσει την αγάπη σας... και θα σας φέρει πολύ πολύ τύχη κι ένα νινάκι!! Καλύτερα έτσι!! Ρώτα κι εμένα που ήρθε το νινάκι και μετά βρήκαμε σπίτι!! Ακόμα το δωμάτιο - γραφείο με κούτες είναι!! Που να βρω αντοχές!! :laugh:

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

mummydi τι γλυκο πλασματακι εισαι εσυ :) ευχαριστω για τις ευχουλες~~~~!! εννοειται μολις το τελειωσουμε θα σας στειλω φωτο να δειτε να μου πειτε γνωμες~!!!! η εμπειρια σας μετραει ;)

νταλακι μου φιλεναδιτσα μου αληθεια σου αρεσε????????? καφεδακι εννοειται,το συζητας???????? θες προσκληση εσυ βρε??? :P οποτε γουσταρειςςςςςςςς!!! ε μεγαλουτσικο ειναι το σπιτακι,δεν το λες και μεγαλο,αλλα ειναι οκ!! απο οτι εχω προλαβει να το περιεργαστω και απο τις πρωτες μερες(που δεν εχουμε κανει τιποτα,παμε το κοιταμε μετραμε με το μετρο υπολογιζουμε και φευγουμε χχχαχχαχχα) βλεπω οτι χωραμε ανετα και χαιρομαι γιαυτο,και τα πραγματα μας ανετα χωρανε και επισης βασικο οι ντουλαπες φτανουν και περισευουν ,τα ντουλαπια της κουζινας ειναι υπεραρκετα οποτε δεν θα τα εχω στριμωγμενα οπως στο παλιο σπιτι(αυτο ηταν οντως ανακουφηση),ειναι πολυ βολικα τα μπαλκονακια(ειναι4 οποτε μπορω να βαλω και σε ενα εξωτερικη ντουλαπα(πηραμε μετρα :P ) για να βαλω κουβαδες και σκουπες κτλ....σατζαλα,ματζαλα, και επισης βασικο αυτο που λατρεψα στο σπιτι ειναι οτι ετσι οπως σκεφτομαστε να διαμορφωσουμε τους χωρους με τα επιπλα,θα εχει το χωρο του ο καθενας,δεν θα τον ενοχλω οταν θα διαβαζω ουτε θα με ενοχλει οταν θα ειναι με τους φιλους του για παραδειγμα και εγω διαβαζω ή ξεκουραζομαι ή οτιδηποτε γιατι ειναι διπατο και πανω που θα ειναι τυο σαλονι και κατω η κρεβατοκαμαρα μας,οποτε μια χαρα . ποπο εχω τρελαθει απο τη χαρα μου~!!!! αλλα απο την αλλη νοιωθω ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ αχρηστη που δεν μπορω να παω τωρα να το πλακωσω στο καθαρισμα!!!!!!! δεν πρεπει να κουνηθω καθολου απο το κρεβατι...ο χρηστος φωναζει που σηκωνομαι ....σημερα πηγα και ικεα,θα με σφαξει στο τελος ,μου λεει που πας μωρε που εισαι σαν τη γιαγια μου ?????????????/ χχιχιιχιαιιχιχαιχαιχαιχαι μου θες και 3 ωρες ικεα?????????? χιχιαχιχιχαιχιχιχαιχιαι

Δημοσίευση

Καλά στα λέει!! Να κάτσεις να περάσει πρώτα η μέση κι όλα θα γίνουν!! Εγώ όταν ήταν να κάνουμε την μετακόμιση, εκτός απ'το ότι ήμουν γκαστρωμένη, έπαθα και ίωση!! 39 πυρετό ανέβασα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα! Ούτα φάρμακα πήρα λόγω μωρού.. και απλά περίμενα να περάσει από μόνη της!! Άστα να πάνε!! Πίκρα!! Και τα έκανε όλα μόνος του ο κακομοίρης ο αντρούλης μου! Είχε πάει κι ο συνάδελφος του οικιωθελώς... Παιδί μάλαμα!! Από χρυσάφι!! Κανένας δεν θα το έκανε!!

Να φανταστείς έχω μπει στο σπίτι 3 μήνες και κουρτίνες ακόμα δεν έχω βάλει!! :laugh: Σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Μόλις με το καλό φτιάξω κι εγώ το σπιτάκι μου.. θα το φωτογραφήσω να το δείτε!! Μπορώ προς το παρόν να σου βάλω από το σπιτάκι στην Αθήνα που αυτό το είχαμε ετοιμάσει για τον γάμο... και θα γίνει η πρώτη φωλίτσα του μπέμπη!! :P

Χαίρομαι πολύ βρε τρελοκόριτσο που όλα μπαίνουν στο δρόμο τους!! Θα δεις!! Σιγά σιγά που θα ηρεμήσετε... θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα!! Κι όχι άγχος για νινί!! Θα σε μαλώσω!! :silly:

Δημοσίευση

αχ βρε αγαπη τι μου κανεις και με ηρεμεις παντα??????????

εχεις δικιο....σιγα σιγα ολα θα γινουν.....απλα ειναι πικρα που εχω τη χαρα να θεώ να ειμαι εκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να το περιποιηθω και δεν μπορω......η μανα του χρηστου με την αδερφη του μου ειπαν να μην διανοηθω να σηκωθω,και αν θελω να ειμαι στο καινουργιο σπιτι ολη μερα να πηγενω να ξαπλωσω και να τις κοιταω που θα κανουν δουλειες εκεινες...δεν νοιωθω καλα γαμωτο...δεν θελω να μου το σιγυρισει κανεις αλλος εκτος απο μενα...δεν ειναι οτι ειμαι περιεργη,ισα ισα ειναι τρελες με την καθαριοτητα ,απλα ετσι νοιωθω επισκεπτρια..... πιστευω με καταλαβες πως το λεω... το ειπα στο χρηστο ηδη..του λεω αν μου κανει για παραδειγμα η μανα σου το πρωτο μεγαλο καθαρισμα και βαλει την σφουγγαριστρα ή την απλωστρα στο σημειο που νομιζει εκεινη,ε και εγω μετα δεν θα νοιωθω καλα να της πω οτι ξερετε κατι δεν θελω εκει,θελω στο αλλο μπαλκονι την απλωστρα~!!!! ουτε θα ειναι ωραιο να ερθει μετα απο μια εβδομαδα σπιτι και να τη δει αλλου...θα ντρεπομαι,γιατι εκεινη θα εχει σκιστει να βοηθησει και θα φανει ασχημο....... ηδη σημερα που πηγαμε σε μια φαση λεει ο χρηστος για το μπαλκονι που θα βαλουμε την ντουλαπα την εξωτερικη και μου λεει η μαμα του οτι εδω θα διπλα θα βαλεις την απλωστρα κτλ... και λεω οτι δεν θελω απο εδω για τους λογους που σκεφτηκα και οτι θα δουμε,αυτα ειναι λεπτομερειες,και μου λενε οτι εδωπερα θα σε βολεψει σιγουρα κτλ...... ε ενταξει,δεν θελω ετσι.....νοιωθω αχρηστη με την κολομεση μου......τον παρακαλουσα ολη μερα να κανω δουλειες και μου λεει οχι!!! αν θελω λεει ή θα κανουν οι αλλες τις δουλειες και εγω απλα θα κοιταω, ή θα το κλειδωσουμε το σπιτι και θα ξαναπαμε οταν ειναι καλα η μεση μου.......:(:( ρε γμτ παρακαλαω να κανω δουλειες.....δεν με αφηνουν,λενε οτι η κιλι ειναι σοβαρο πραγμα.. ομως εγω θελω να το φροντισω μονη μου το σπιτακι μου το εχω απο χαρα......

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ:) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟ:)

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ bebe και συντομα

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ... ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ?? ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.. ΛΕΓΕ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ.. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.. ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ... ΟΥΦ! ΕΙΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΩ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!

Δημοσίευση

γκαστρουλα μου...ποσο δικιο εχεις...πραγματικα με ισιωσες τωρα..γιατι ολη μερα τα ιδια χαλια ψυχολογικα ημουν...ειμαι ολη μερα στο κρεβατι,μονο για λιγο αν βγουμε για να μην φρικαρω μεσα(αλλα παντα φοραω μια ζωνη που πιανει απο κατω απο το στηθος μεχρι τον ποπο οποτε ειμαι σαν ρομποτ,με κοιτανε ολοι...), και οποτε παω μεχρι το μπανιο ολοι με κοιτανε και λενε αντε γρηγορα παλι κρεβατι!!! νοιωθω υγειης ανθρωπος γμτ!!!! και παρολα αυτα δεν ειμαι?? ελεος!!!!! αυτο που ειπες για τη φυλακη με ανατριχιασε..... ντρεπομαι που σκεφτηκα ετσι χτες για τους ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν....σαν κακια νοιωθω...δεν το εκανα επιτηδες να σκεφτω ετσι ...απλα νοιωθω αχρηστη και βλεπω να κανουν οι αλλοι αυτο που θελω με τοση λαχταρα να κανω εγω και ενοιωσα να μου περνουν τη χαρα.... θα ζητησω συγνωμη που το σκεφτηκα παντως..ειναι αδικο..

κανω και ενεσεις πρωι και βραδυ...και ποναω μετα,και ενω νομιζα οτι ''ελα μωρε σιγα και το εγινε που θα κανω ενεσεις?''...,εχω αρχισει και κουραζομαι που εκει που παω να συνελθω μου πατανε την ενεση και τσιτωνω.. ευτυχως αυριο με αφησανε να παω το μεσημερι στο καινουργιο σπιτακι αλλα με την προυποθεση να φορω συνεχεια τ ζωνη...ουφ... αλλα θα με αφησει ο χρηστος να σκουπισω λιγο ομως μου ειπε...μονο ενα περασμα.

Δημοσίευση

Καλά βρε ανιψούδι... :unsure::dry: Tόση λαχτάρα για δουλειές δεν έχω ξαναδεί σε γυναίκα!!! Εδώ λέμε αμάν να τις ξεφορτωθούμε!! :P:P

Κοίτα να αφήσεις τις δουλειές στους άλλους και να γίνεις καλά! Μη διανοηθείς να κουνήσεις ούτε δακτυλάκι, γιατί μετά θα καταλήξεις στο χειρουργείο και θα'σαι στο κρεβάτι για κανά ένα μήνα ακίνητη. Και τότε, όχι σκούπισμα δε θα μπορείς να κάνεις, ούτε μέχρι το παράθυρο ν'αγναντεύεις τη γειτονιά δε θα μπορείς να πας. Άσε που θα πρέπει να ξεχάσεις you know what!!! Γι'αυτό ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!!

Κι αν σου μείνει το άχτι για δουλειές, όταν γίνεις καλά, έλα καμιά βόλτα από το σπίτι για καφέ και το υπόσχομαι, θα σ'αφήσω να ξεσκονήσεις!!! :P :laugh:

Δημοσίευση

χιχιιχχιχιιχ θειουλα μουυυυυυυυυυ!!!!!! τι θα εκανα χωρις να ειχα εσενα μωρε?????? εχεις δικιο και εσυ! ουφ ολοι δικιο εχετε εκτος απο μενα!!! οκ το επιασα το υπονοουμενο!!! δεν κανω ουτε δουλειες!!! ο γιατρος ειπε οτι αν δεν κοιταξουμε τωρα να ηρεμησουμε το προβλημα,μπορει να μην με αφησει να κανω καθολου παιδια,ειναι επικυνδυνο μη μεινω παραλυτη. τι μ...ιες ειναι αυτες γμτ?????? γιαυτο κανω υπομονη,για να μπορεσω να γινωμανα! αλλιως δεν θα ακουγα κανεναν,εχετε χαρη που ο γιατρος με εριξε στο φιλοτιμο!!!!!ιχιχιιχ

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω! Εμείς όταν μπήκαμε στο σπίτι δεν ήθελα κανέναν! Γιατί κι η μάνα μου αλλά κι η πεθερά μου.. είναι αγύριστα κεφάλια!! Τους λες κάτι κι απαντάνε 15 μαλακίες και μου τα πρήζουν! Εδώ όταν είχαν έρθει τα έπιπλα είχε ανεβάσει η μάνα μου όλη την πολυκατοικία και έκαναν κουμάντο 15 νοματέοι πως θα μπουν τα έπιπλα! Όταν ήρθα από Εύβοια φρίκαρα! Λέω δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν έτσι! Ακόμα και τώρα Νταντούλα μου, ένα χρόνο και 2 μήνες μετά έρχεται και το κοπανάει ν'αλλάξω τα έπιπλα γιατί έτσι όπως τα έχω εγώ δεν είναι ωραία! Δεν πας.. τις λέω καμιά βόλτα... για να μην τσακωθούμε πάλι;;; Και στα Στύρα όταν ήρθε, με το που μπήκε στο σπίτι το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: "Να πω μια ιδέα για το πως να βάλεις τα έπιπλα;;" Και μόνο το βλέμμα μου έφτανε!! :laugh:

Θα κάνεις υπομονή, θα τους πεις ότι εκτιμάς πολύ την βοήθεια τους αλλά θα ήθελες να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο! Καλό είναι να τα κάνεις μόνη σου και να σκεφτείς εσύ που θα τα βάλεις γιατί εσύ θα μένεις εκεί! Και επειδή σε ξέρω, ως κλασσικός δίδυμος κι εγώ θέλω μόνη μου να τα κάνω! Είμαι και τελειομανής! Πες ότι θες να φτιάξεις εσύ τα πράγματα για να ξέρεις και που θα τα βρίσκεις! Από ιδέες... όλοι λένε.. κι όλοι έχουν δίκιο! Εσύ θα βρεις την σειρά σου μόνη σου!!

Ουφ.. τι μου θύμισες τώρα!! Γκρρρρ :angry: Μαμά + Πεθερά!! Κι όχι τίποτα άλλο.. Αν τους πεις κι όχι... Είμαστε κι ακατάδεχτοι!!

Δημοσίευση

γεια σου ρε νταλακι με εχεις πιασει εντελως παντελως χιχιχιι!!1

ναι ρε συ επαθα φρικη,δεν ειχανδει το σπιτι πεντε λεπτα......... 'η ντουλαπα παει εκει καλυτερα, τα ρουχα θα τα απλωνεις στο ταδε μπαλκονι..ποπο ενταξει μου ηρθε τρελα,ξενερωσα! δεν φταινε μωρε...απο αγαπη τα λενε,αλλα ξερεις τωρα τι επαθα εκεινη την ωρα! μολις φευγουμε και μου λεει και ο χρηστος οτι δεν με αφηνει να κανω καμια δουλεια, ε εκει τα ειδα ολα! τουλεω να σου πω, αν η μαμα σου μου βαλει τα πραγματα στα ντουλαπια με τον α τροπο,εγω μετα θα καθομαι να τα αλλαζω??? ή εαν μετα τα αλλαξω,δεν θα ερθω σε δυσκολη θεση και μονο που θα ξερω οτι θα καταλαβει τις αλλαγες,ενω η γυναικα θα εχει σκιστει να τα κανει ολα????? ε και δεν ειπε τιποτα,απλα μου ειπε να μην ζοριστω...του προτεινα να μην ζοριστω πολυ και να τα κανουμε τα δυο μας......να με βοηθησει το θηριο μου! κανενας αλλος!!! ε ενταξει δεν τραβαω ζορι με τα αδερφια του,εννοειται οτι γουσταρω να ημαστε εκι ολη μερα και να κανουμε δουλειεςθα εχει γελειο και εκτος απο αυτο τα λατρευω τα παιδια! αλλα αλλιως με τα αδερφακια-φιλαρακια,αλλιως με τους μεγαλους! ετσι δεν ειναι???

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αυτη ειναι η κουζινα και αυτο το παλικαρι ειναι ο κολητουλης μας, ο παυλιτος μας!!!!:) ειδατε σοβαροτητα ε?? μιλανε και κανονιζουν τα τεχνικα θεματα :PDSC00018-b2acad6476d429ef385af665075e9526.JPG

O νεαρος στη φωτο ψαχνει για νυφη και ποζαρει ετσι????

Πες μου γιατι εχω φιλες ανυπαντρες!:silly:

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου, πώς πάει σήμερα η μεσούλα σου? Πρόσεχε, χρυσούλι μου, και πονάει πολύ η άτιμη, πρόσεχε να γίνεις τελείως καλά κουκλίτσα μου και οι δουλειές.... δε φεύγουν... και δεν τελειώνουνε ποτέ! Κι όσο για τα πράγματα, τα φτιάχνεις αργότερα όπως εσύ θέλεις κι όπως εσένα σε βολεύουνε, διότι απλούστατα, εσύ θα έχεις τη διαχείριση του σπιτιού, έτσι δεν είναι? Ούτε η μαμά σου ούτε η πεθερά σου, ούτε κανείς άλλος! Και δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει και κανένας, μη σε νοιάζει αυτό!

Πάντως, όντως, είναι εκπληκτικό το συναίσθημα όταν μπαίνεις, βρε παιδί μου, στο δικό σου σπίτι, είναι γεγονός! Εμείς, όταν ψάχναμε για σπίτι, το 2001, μέναμε πάνω από χρόνο στη μάνα μου (που μας έφαγε με τη γκρίνια της... όχι σπίτι σε αυτήν την περιοχή... όχι στην άλλη... καλά που δεν την ακούσαμε... γιατί θα μέναμε... Πατήσια... Νέο Κόσμο... ωραίες περιοχές... τί να σου πω...), μερικές εβδομάδες στην πεθερά μου (δεν αντέξαμε περισσότερο... κι εκείνη ήθελε να βρούμε Σαλαμίνα... αλλά δεν... δεν είναι κι άσχημα σαν περιοχή, αλλά αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δε νομίζω...) αλλά γενικά... δεν έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις... κι από τις 2 συγκατοικήσεις... όταν όμως μπήκαμε στο δικό μας σπίτι... αυτό ήτανε! Είναι πλέον ο παράδεισος μας! Η φωλιά μας! Το αποκούμπι μας! Και μόνον εμείς κάνουμε κουμάντο!!! Και πλέον, αν και είμαστε μόλις 8 χρόνια στη Νίκαια (ο άντρας μου γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης κι εγώ γέννημα-θρέμμα Αθηναία) που να με παρακαλάνε πλέον... δεν την αλλάζω τη Νίκαια με καμία περιοχή!!! Τέλος!!! Τη λατρεύω!!!

Παρεπιπτόντως, η Τσαλδάρη είναι 10΄-15΄ δρόμος (ποδαράτο) απ' το σπίτι μας, οπότε σίγουρα θα τα πούμε, γειτόνισσά μου! Πραγματικά, είναι από τα πολύ όμορφα σημεία της Νίκαιας. Έχεις κι όλες τις συγκοινωνίες στα πόδια σου! Anyway, να προσέχεις πολύ-πολύ κι εύχομαι... να γεμίσει η φωλιά σας γρήγορα με μωρουδιακές μυρωδιές και κλαμματάκια!!! Στο εύχομαι ολόψυχα, Ντάντη μου!!! Φιλάκια και να προσέχεις!!! Έτσι???

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΤΑΝ 1 ΜΗΝΑ ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ

Δ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ

1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)

ΑΝ ΑΡΓΟΥΣΑΜΕ ΛΙΓΟΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑΛΗΤΗ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΥΑ

ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΑΦΕΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΛΗ

Κ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΝ.ΣΤΗΛΗ

Κ ΕΜΕΙΝΕ ΞΑΠΛΑ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ Κ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΑΡΑΞΕ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ Δ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Δ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕ ΜΑ ΒΡΕ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ

Δ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση

Ωραία η φωλίτσα σας, να είστε υγιείς για να την χαραίτε γεμάτοι αγάπη και ευτυχία.

Δεν το κατάλαβα, όμως, το νοικιάζετε ή το αγοράσατε?! :blush:

Η σκάλα λίγο θα με φόβιζε όσον αφορά στα παιδάκια, πώς θα την ανεβαίνουν-κατεβαίνουν? και το λέω αυτό γιατί και εμείς έχουμε σκάλα αλλά όχι στριφογυριστή και με κενά!!! λίγο επικίνδυνη μου φαίνεται!!

Προσοχή με την μέση ξεκουράσου μην πάθεις καμμιά ζημιά!!

:kiss:

Δημοσίευση

βρε μπουμπου,τωρα το ειδα!!!!!

ειναι πολυ ωραιο,ζεστο σπιτακι!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

χαρηκα πολυ που εισαι τοσο ευτιχισμενη!!!!!το μυνηματακι με τις πολλες χαρουμενες φατσουλες,ολα τα λεφτα!!!!!δειχνει ακριβως πως νιωθεις!!!!ευτυχως που ειναι ευρυχωρο γιατι μου φανηκε καρπερο σπιτακι και θα το γεμισετε μικρουλια,θηριακια!!!!!!!!!καλοριζικοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μπουγατσουλα μου εχεις δικιο,στο ορκιζομαι δεν θακανω βλακειες στο υποσχομαι θα καθομαι ησυχη!! :) τωρα η μανουλα σου πως ειναι..?? πολυ στενοχωρηθηκα μωρε η γυναικα τετοια ταλαιπωρια,παναγιτσα μου μη το παθει ανθρωπος ειναι αυτα, τα ξερω τα επαθε ο πατερας μου τα ιδια ακριβως...και εκανε και εγχειρηση και η πρωτη δεν πετυχε και εκανε και δευτερη στο βελγιο οπου και πετυχε ευτυχως....σκεψου απο τα πολλα φαρμακα μετα το χειρουργειο για να μην ποναει ειχε παρει τοση μορφινη που δεν με θυμοτανε....δεν καταβενε ποια ειμαι...οδηγουσα και ελεγε ποια εισαι εσυ κοπελα μου...?? αχ με ξεχεσανε ολοι και ηρεμησα!!! :) αφηστε που τον ποπουλη μου τον εχει κανει ο χρηστος τρυπητηρι με τοσες ενεσεις που μου κανει!!!!! εχει ενα χερι ομως(και δεν του φαινεται χιχιιχ) μιλαμε απαιχτος!!! δεν καταλαβενω τιποτα!!!!!

πιπιτσαααααααααζουζουνααααααα καλε σιγα μην την αλλαξουμε εμεις τη νικαια!! :) ποπο ενταξει πολυ γουσταρω ομως!!! θα πινουμε μαζι τα καφεδακια μας!! και με την μπουγατσουλα,και με οποια κοπελα μαστε κοντα!!! γουσταρω να μαζευομαστε πρωι να ξεκιναει η μερα μας με μ9ια καφεδια και μπιρι-μπιρι!!! ιχχιχιχιχιχι και για ψωνια παρεουλα ε????? ποπο τελεια τελειααααα!!! εσυ σε ποιον δρομο εισαι?????

bell οχι βρε δεν ψαχνει για νυφη ο παυλιτος μας! απλα εκεινη την ωρα μιλουσε με τον χρηστο και επειδη εκανε δουλεια πιο πριν ακι ειχε πιαστει ειχε παρει περιεργη σταση το σωμα του! και δεν με ειχε παρει χαμπαρι οτι τον εβγαζα φωτο!! με κυνηγουσε μετα να τη σβησω χιχιχαιαιχιαιχιια ειμαι και εγω κολοπαιδι ομως!! ε δεν με αφηναν να κανω δουλειες,να μην τους πειραξω λιγο???? παντως ειναι το καλυτερο φιλαρακι.. ειναι αδερφος .. και διαθεσιμος πλακα πλακα!!! αν εχεις καμια καλη περιπτωση να το κανονισουμε !!! (ποπο θα με σκισει μιλαμε αν το δει αυτο!!) χιχιιχχι

ανθουλα μου να σαι καλα κουκλαρα μου και εσυ οτι επιθυμεις!!!

βουλακιιιιιιιι μου το ξερω οτι τα λετε επειδη με αγαπατε βρε........αν δεν ειχα και σας να με ξεχεζετε τι θα εκανα??????????????

Δημοσίευση

mama tobe γλυκια η φωτοοοοοοοοο!!!!!!! τελεια μιλαμε,με λιγωσες με το κουκλι αγκαλια........ ψυχιτσαααααααα αχ βρε φοιβακο την καλυτερη αγκαλιτσα εχεις εκει!!! αρχοντας!!!!! να σαι καλα κουκλα μου,μακαρι να το γεμισουμε μωρακια να τρελαθουμε!!!!!! :):):) μακαρι να ημαστε τυχεροι :)

argi μου το νοικιασαμε! μη μου αγχωνεσαι για τη σκαλα,βρηκα ηδη προστατευτικες σαν πορτουλες! βασικα επαιξε ρολο και μια συγκιρια την ημερα που ειδαμε το σπιτι με ειχε πιασει η μεση μου και οταν εανα την μαγνητικη ειπε ο γιατρος οτι τωρα μου απαγορευει να μεινω εγκυος.......:( φοβαται καποια νευρα που περνανε απο εναν σπονδυλο μου ο οποιος ειναι τραυματισμενος...φοβαται μην παραλυσω στην εγκυμοσυνη.. εντομεταξυ μου ειπε οτι θα μου πει εκεινος ποτε θα κανω προσαθεια για παιδι, και σκεφτηκαμε με τον χρηστο οτι μεχρι τοτε εμεις θα εχουμε χτισει το σπιτι μας οποτε θα ημαστε οκ! αλλα και να γινουμε γονεις πιο γρηγορα δεν μας πειραζει,γιατι υαρχουν τα προσττευτικα και ειναι καλυτερο με τη σκαλα απο την αποψη οτι θα το ελεγχω καλυτερα το παιδι οταν το εχω στον εναν οροφο.. εχω βρει εγω κατι προστατευτικα που ολο το σπιτι να πεσει,αυτα εκει θα μεινουν!!! μην ανησυχεις κουκλα μου,ειμαι τοσο τρελη εγω με τα μωρα,που δεν μου ξεφευγει τιποτα! βεβαια ανθρωπος ειμαι,οποτε να μου τα λετε κατι τετοια γιατι μην κανωκαμια βλακεια καμια ωρακαι ξεχαστω σε κατι....ανθρωπος ειμαι.ολοι μας δηλαδη! :) να τα λεμε κατι τετοια πλακα πλακα!! αχ σκεφτομαι απο τωρα μηπως βαλω τα προστατευτικα στο σπιτι,επειδη μπορει καποιο μωρο να ερθει επισκεψη,μην ημαστε ακαλυπτοι,ε??? :) πως θα φερει η βουλιτσα το μωρο????????? ;)

αλκοστακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!! αχ ποσο περιμενα τς ευχουλες σου!!!!!! σε λατρευω μωρεεεεεε!!! ευχαριστω!!!!!!!! μολις τελειωσει,ελατε για βραδυνο γλεντι ε??????

mom to be να σαι καλα κοπελαρα μου οτι επιθυμεις και εσυ!!!!!!!!! υγεια στο θαυματακι σου!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...