Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

πωλινακι η καφεδια (εγω φραπε πολυ γλυκο ελαφρυ:P) κατοχυρωθηκε!!!!! και ευχομαι να κατοχυρωνεται πολυ συχνα!!!! ;)

βουλακι μου........:( αχ αχ μη μου κατσουφιαζεις!!! ελα εδω βρε εσυ :) και θα δεις τι ωραιο καφε φτιαχνω!!!!!ταλεντο ειμαι!!! παραπονο το εχω που δεν μου φτιαχνει εμενα ποτε κανειςκαι φτιαχνω ολο εγω στους αλλους!!(ασχετο αλλα το ειχα παραπονο και ειπα να το πω!) :P ελα εσυ βρε εδω και βασιλισσα θα σε εχουμε!!! στα shisha και στα μπουζουκαδικα της παραλιας θα σε τρεχουμε στο ορκιζομαι!!! :)

υβονακι ευχαριστω πολυ για την γλυκια ευχουλα!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Τρελογαυρίνα τι βλέπω?!!?!? Εφυγες απο τα βόρεια και πήγες στα νότια?!?!!?

Καλορίζικο, καλότυχο και καλοφάγωτο να είναι! Ε με τόσα μπριζολίδια και κοψίδια που έταξες, από τώρα φούσκωσα!! Και δεν έχω και μαλόξ!

Θα σου έπαιρνα ένα διπλό διαρκείας για το γήπεδο, αλλά το Ολυμπιακό στάδιο θα σου πεφτει κάπως μακριά τώρα!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Άντε καλά! Θα σου φέρω ένα βάζο! Μην τσαντίζεσαι!! Θα στο φέρω σε κοκκινάκι!!! χχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Πολλά φιλιά και στους δύο! Χαθήκαμε...! Σσσσσσσμμμμμμμμμμαατς!

Δημοσίευση

αχ σισσακι μουυυυυυυυ!!!!!!! τι κανεις βρε αγαπη????? ασε χαθηκαμε οντως θα τα πουμε απο κοντα θα ερθεις ρε χανουμι για καφε σπιτι να τα πουμε.....;) οπωσδηποτε!!!! :)

εχεις χασει τα καλυτερα επεισοδια ;) πρεπει να ερθεις για ενημερωση!! αντε θα φαμε και μπριζολακια!!!!!! :P και για γλυκο...........χανουμ-μπουρεκ(οχι που δεν θα το λεγα!!!) χχαχαχαιχαιαχιχαιχαχιι αντε να σε δω να βριστουμε που μου ελειψες!!!! :P (θα μας δουλευει και ο κοσμος ,δεν παιζει!!) :P μολις δωσω μορφη στο σπιτι(τωρα το λες αχουρακι) ελα οπως εισαι μπουρεκακι!!!

Δημοσίευση

αντε μπραβο,αφου ταλεω εγω!!!! :P ποπο θα φτιαξουμε ζεστο καφεδακι,θα εχουμε να παιζουμε και με τη μπουμπου στο χαλι, μεχρι να περιεργαστει τα 1928978675467 αρκουδακια μου θα την εχει παρει ο υπνος παω στα αρκουδια...αχ για φωτογραφια θα ειναι το λουλουδακι!! :)

Δημοσίευση

mikroulaxristos ειναι τελειο!Κι οπως ειπε και η Ιφιγενεια φαντασου να μπουν και τα επιπλα! Καλοριζικο λοιπον!Κανονισου τρελογαυρινα!Θυμαμαι ολα αυτα που εταξες!:P :P :P

Δημοσίευση

δημητρουλα μουυυυυυυυυ!!!!!! εννοειται ποπο ρε κοριτσια θα περασουμε γαμω!!!!! θα ερθετε και θα κανουμε ενα πηγαδακι....ποποπο.......τελεια θα ειναι!! αν δεν ερθετε εσεις ποιος θα ερθει???? :P εχετε δουλεια!!! πρεπει να με μαθετε 5 πραγματα εσεις που ξερετε απο σπιτια και οικογενεια!! στραβαδι εδω!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αντε μπραβο,αφου ταλεω εγω!!!! :P ποπο θα φτιαξουμε ζεστο καφεδακι,θα εχουμε να παιζουμε και με τη μπουμπου στο χαλι, μεχρι να περιεργαστει τα 1928978675467 αρκουδακια μου θα την εχει παρει ο υπνος παω στα αρκουδια...αχ για φωτογραφια θα ειναι το λουλουδακι!! :)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ.....ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ..................

ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ........

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΟΚ????????????

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοοοο ζουζουνιτσαααααααααα μονο χαρεσ να σασ δωσεισ και πολλα πολλα μπεμπεεεεεε :woohoo: :laugh:

η μεζονεταααα ειναι το απωθημενοοοοοο μου θελωωωωω καποια στιγμηηηη αν α καταφερουμε να πουλησουμεεεε το διαμερισμααααα και να παμε σε μεζονετααααααααα :silly:

πολυ ωραιο φαινεται αλλα και με επιπλα θα ειναι και πιο μουρλιαααααα

φιλακιααααααααααα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..........

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ......

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ

ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Κ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΒΑ ΡΕΜΟ ΚΤΛ

ΧΑΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ ΜΟΝΟ :blink::P :woohoo:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

μικρουλιτσα μου καλοριζικο!!!! ειναι πολυ ομορφη η φωλιτσα σας και σας αξιζει γιατι ειστε πανω απο ολα πολυ καλα παιδια και εσυ που σε γνωρισα καλυτερα αλλα και ο χρηστος αξιο παιδι!!! να το χαρειτε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι

και μακαρι να γεμιζει απο παιδικα γελακια και απο μικρα μικρα πατουσακια να το αλωνιζουν φιλακια πολλα

υ.γ τον παυλιτο γιατι μας τον εβαλες παντρεμενες γυναικες αχχχχχχ χιιχιχι

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

πωλινακι η καφεδια (εγω φραπε πολυ γλυκο ελαφρυ:P) κατοχυρωθηκε!!!!! και ευχομαι να κατοχυρωνεται πολυ συχνα!!!! ;)

ΝΤΑΝΤΙ ΜΟΥ Δ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ:woohoo: :woohoo:

ΕΓΩ(ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ & ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΤΑΛΑΤΟ ΓΛΥΚΟ)

ΧΑΧΑΧΑ:P :laugh:

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΧΙΧΙ

Α! Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΧΧΙΧΙΧΙΙΧ:laugh:

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΤΣΙ???? ΑΝΤΕ;) :silly:

ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΙΓΙΝΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ

:woohoo:

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ Δ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΔΛΔ ΑΛΛΑ..)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Κ Δ ΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΧΩ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ :P :woohoo: ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΥΤΟ)ΧΙΙΧΙΧΙ

Κ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ?????:woohoo: :silly: :woohoo: ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

ΝΤΑΝΤΙΝΑΚΙ Δ ΤΟΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ :P:P :silly:

Κ ΕΝΝΟΕΙΤΕ Κ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ Δ ΞΕΧΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:woohoo: :woohoo:

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΙ ΣΚ...ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕ???:laugh: :laugh:

ΟΥΦ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΟΔΙΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΦΙΛΙΑ

ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ :woohoo: :P

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη... :) Συγκινήθηκα βρε.. :blush: Είσαι ένα παιδί μάλαμα και σου αξίζουν τα καλύτερα! :kiss:

Με το καλό να πάτε στη φωλίτσα σας και ανυπομονώ να δω φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο! ;) Σύντομα εεεεεε;;;; ;) :woohoo: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

Nταντουλα μου καλοροζικη η φωλιτσα!!!!Τωρα θα ερθουν και τα πουλακια!!!!Ετσι παει πρωτα η φωλια και μετα τα νινακια!!!1Ευχομαι να το χαρειτε και να περασετε υπεροχα!!!!Παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!!Να εχετε την υγεια σας!!Τωρα αρχιζουν τα καλα!!!Μου θυμιζεις εμενα οταν πρωτοεμεινα με τον αντρουλη μου!!!Τρελα ονειρα και ευτυχια!!!Ευχομαι οτι μα οτι καλυτερο γιατι εισαι γλυκητατος ανθρωπος!!!Να πανε οοοοολα δεξια!Φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

φιλεναδιτσες μου με συγκινησατε πολυ σημερα παλι με τα μηνυματα σας..σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας ειστες ολες τελειες!!! :) και αξιζετε ολες ενα μπριζολακι στη βεραντα με αγαπη~~~ και μπυριτσαααααααααα!!!!!!!!!!! ;)

ρουλακι μου με συγκινησες πολυ...για ολα...;) εισαι η θειουλα μου... πωλινακι να σου πωωωωωω θα τα πουμε οπωσδηποτε εμεις~~~~~~~~ πατριωτακι μου!!! αχ κοριτσια μου ειστε οι φιλεναδιτσες μου σας ευχαριστω ΟΛΕΣ που ειστε κοντα μου εστω και απο τον υπολογιστυη,ειναι σαν να ειστε παντα εδω διπλα μου........

Δημοσίευση

ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...