Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αυτη ειναι η κουζινα και αυτο το παλικαρι ειναι ο κολητουλης μας, ο παυλιτος μας!!!!:) ειδατε σοβαροτητα ε?? μιλανε και κανονιζουν τα τεχνικα θεματα :PDSC00018-b2acad6476d429ef385af665075e9526.JPG

Τελεια η φωλιτσα σας ..και ο Παυλιτο ααααχ!!!!

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ......

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ....ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!:woohoo:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου! Πολύ όμορφο το σπιτάκι σας! Να το επιπλώσετε (είμαι σίγουρη πως θα το κάνετε κούκλα!) και να το γεμίσετε με πολλά-πολλά "Μικρουλοχριστάκια"!!!

Δε μου λες βρε κοπελιά, στη Νίκαια, σε ποιό σημείο μένεις ακριβώς? Γιατί κι εγώ Νίκαια μένω, στο Κηποθέατρο! Άντε, θα τα πούμε κι από κοντά! Σε αφήνω τώρα γλυκειά μου! Καλό ΣΚ! (Ήρθε ο ζουζουνάκος μου ντε....) Φιλάκια χρυσό μου!!!

Δημοσίευση

Καλορίζικο το σπιτάκι σας Μικρούλα!!! :laugh:

Εύχομαι να περάσετε μόνο χαρές σε αυτό!

Μπορεί να μην έχουμε ξαναμιλήσει προσωπικά, αλλά νιώθω σαν να σε γνωρίζω από τα ποστς σου που είναι πάντοτε μες την καλή χαρά... Έτσι μου ήρθε αυθόρμητα να σου γράψω :)

Α, και απ' ό,τι είδα έιμαστε και από την ίδια γειτονιά... Πειραιά το πατρικό μου, και Πειραιά θα επιστρέψω να γεννηθεί το μπεμπεκάκι μου ;)

Και πάλι πολλές ευχές για το σπιτάκι σας, και ό,τι καλύτερο για το μέλλον!

car305pb___.png

Δημοσίευση

Καλε Νταντουλα μου τελειο ειναι κοπελα μου!!Λοιπον μια ξαδερφη μου προσπαθουσε για μωρο δυο χρονια και τιποτα μονο μια ατυχια ειχε (βιοχημικη τη λενε νομιζω)κι οταν μπηκε στο καινουριο σπιτακι της εκανε απανωτα δυο κουτσουβελα με μικρη διαφορα!!Αντε σου ευχομαι να μη δει σερβιετα το καινουριο σου σπιτακι!!Χαχαχαχχα!!Φιλακια καλοριζικο!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου καλοριζικο!!!ειναι τελειο και ειναι και αδειο.το φανταζομαι οταν θα το επιπλωσεις κιολας!!!απλα τελειο!!!αχ και τα κερακια που λες πως θα βαλεις πως μου αρεσουν!!!δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα κατα τη γνωμη μου απο το να σου αρεσει και να αγαπας το σπιτι σου!!!σου ευχομαι να εισαι ετσι τοσο πολυ ευτυχισμενη κι ακομα περισσοτερο μεχρι που να βαρεθεις!!!

Δημοσίευση

κοριτσια συγνωμη που δεν απανταω αλλα οπως καταλαβενετε ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης! κανω δουλειες,χαμος! εχω και τη μεση μου και αμα με δειτε πως περπαταω θα λιωσετε στο γελιο!!!! χιχιιχιχχιχι πιπιτσαζουζουνα στην τσαλδαρη ειμαστε στο πεζοδρομο,θα βρεθουμε εμεις σιγουρα γειτονακι μου,μας βλεπω ναπινουμε καφε καθε πρωι!! χιιχχιχιχιιχιχχι

απις μου ειδες τι παλικαρια βγαζει ο πειραιας ετσι???? χιχιχιχιχιχι ετοιμος ο παυλιτος,διαθεσιμος!! χιχιχιχιχιχ!!!

αχ αχ ολες σας ευχαριστω παω να κανω λιγες δουλιτσες ακομα και σας ξαναγραφω!!!

Δημοσίευση

αχ φροσακι μου γλυκο να σαι καλα χιλια ευχαριστω,δεν λεγεται ''μες στη καλη χαρα'' αυτο που εχω εγω, ......''χαζο παιδι χαρα γεματο'' λεγεται!!!!!!! :P:P αμαν κιαλο γειτονακι γουσταρω τρελα!!!!! το πρωι για καφεδια σπιτι και το βραδυ στην ελευθεριας βολτα!να εχουμε και 5-6 παιδακια σε καροτσακια να γουσταρω!!!!!

μομ εδωσες γ...ω τις ευχες!!!! ιχχιχιχιχιχιχιχι σερβιετα μη δει το σπιτι ιχιχχιχαιαχιχιχαιχιαιαχιχαιαιχιαχ :P εγραψες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Νταντόνι μου το σπιτάκι σας είναι φανταστικό... Και φαντάσου είναι και χωρίς έπιπλα! Αν μπουν τα έπιπλα, τι θα είναι??? Σκέτο παλατάκι!!!

Με το καλό να τακτοποιηθείτε, καλή ευκολία να έχετε και με υγεία να το χαίρεστε! Εύχομαι να είναι και το γούρι σας και σε λίγους μήνες από τώρα να ετοιμάζετε το παιδικό δωματιάκι!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

μπουγατσουλα χιχιχιχι νικαια ειναι ναι!!!! στη γειτονια του θηριου μου...στο πεζοδρομο που ειναι τοσπιτι επαιζε πιτσιρικι...εεεεε χουφτωνε και τα κοριτσακια χιχιχιαιχαιχαιαχιαιχαιχαι εσυ που μενεις ???????????????? πες μου οτι μενεις πειραια να δεις τι χοσιμο εχεις να περασεις!!! στο κουβαλημα θα σε ριξω!!!!!!

quote]

κ βεβαια το ρωτας?????οποτε θες χτυπα ενα πμ να σου δωσω κ το τηλ μου

εγω μενω περαμα κ δουλευω νικαια κοντα στο γηπεδο του ιονιου δ μπορει να μην το ξερεις

Δημοσίευση

αχ επιτελους ξαπλωσα ,τερμα οι δουλειες,ο γιατρος ειπε να μην σηκωθω καθολου απο το κρεβατι και εγω ειμαι απο το πρωι ορθια!!! :P

μπουγατσακι(πως σε λενε καλε???????) σιγα βρε δουλευεις κιολας,θα σε χωσω κι απο πανω??? ειναι σαν να βοηθησες! :) εχουμε λαο μη φοβασαι! στο γηπεδο του ιονικου ειναι το καινουργιο σπιτι των γονιων του χρηστου! αχ τι καλα! γειτονακια! κοιταξαμε σπιτια περαμα,αλλα δεν βρηκαμε κατι που να τρελαθουμε,ενω με αυτο,μπορει να ειναι σε παλια γειτονια,αλλα ειναι ολοκαινουργιο,ειναι σε πεζοδρομο και δεν μας κλεινει κανεις,ειναι σουπερ τα μπαλκονακια και η βεραντα η πανω ανετααα!!! ειναι και διπατο που εχουμε καψουρα και τρελαθηκαμε! να σου πω, εσυ εισαι πειραιωτισσα δηλαδη??? αν εισαι,μπορει καπου να ξερεις και τον χρηστο,δεν μπορει,λιγο πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους.

Δημοσίευση

Καλορίζικο!!! Είναι τέλειο! Μου αρέσουν πολύ οι μεζονετούλες!

Αχ, δεν είναι τέλεια η φάση που φτιάχνεις το σπιτάκι σου όπως το θες μαζί με τον καλό σου?

Περιμένουμε και φωτό όταν βάλεις έπιπλα, κάνεις διακόσμση κτλ...είμαι σίγουρη ότι θα το κάνετε πολύ όμορφο!

Α!!! Και περιμένουμε φωτό και με το μωράκι σας μέσα και σύντομα! :P

Δημοσίευση

ταμπουρια ημουν τοοοοοοσα χρονια αλλα τωρα που παντρευτικα πηραμε ενα υπεροχο σπιτακι στο περαμα

πωλινα με λενε

αν συχναζε ο ανδρα σου ταμπουρια η πηγαινε στο τεε δραπετσωνασ σιγουρα θα τον ξερω

πανω κατω πρεπει να ειμαστε κ ιδια ηλικια

Δημοσίευση

snowgirl μουυυυυυυυυυυ αχ αχ αχ εννοειται μολις το τελειωσουμε θα σας το στειλουμε να φαμε τις ντοματες!! ιχχιχιχιχι :P:P μακαρι να γινει ομορφουλη μωρε,εχουμε τοση αγαπη για αυτο το σπιτακι....και ολη μερα το εχουμε στο μυαλο μας και απο τη στιγμη που το κλεισαμε εχουμε τρελαθει απο τη χαρα μας!!!!

Δημοσίευση

αμαν!! μαλλον εμεις εχουμε πολλα να πουμε τοτε!!!!!! θα εχουμε γνωστους απο ταμπουρια σιγουρα!! :P:P:P 27 ο χρηστος και 25 εγω ημαστε ( αλλα βασικα εγω λεω οτι ειμαι 20 για να σκαει χιχιχιχιχι) !!!! δεν πηγενε τεε, αλλα ολο και γυρναγε γυρω γυρω παντου!!! :P γνωστο παλιοπαιδο :P ωραια ωραια!!!!!!! εμενα με λενε Διοχάντη, αλλα επειδη δεν το θυμαται κανεις,με φωναζουν Ντάντη ! :P

Δημοσίευση

Καλορίζικο το κουκλίστικο σπιτάκι σας!!! Με το καλό να το φτιάξετε και να γεμίσει από παιδικές φωνούλες!!! Και εγώ από Πειραιά είμαι!!! Περιμένουμε και άλλες πολλές φώτο!!! Βάλε μας και τη θέα από το μπαλκόνι!!! φιλάκιααα χχχ

Δημοσίευση

μμμμμ κ εγω αυτο πιστευω χιιχιχ κ εγω 25 ειμαι κ η αληθεια ειναι οτι το λεω με βαρια καρδια χαχαχαχ :P

βασικα η μουτσουνα του θυριακι σου κατι μου λεει καποτε ειχα πααααρα πολεσ παρεες στα ταμπουρια τοτε με ξερανε ολοι εκει χιχιχι μεγαλο νουμερο τοτε σε λεω αχαχαχχα :P:D τοτε ηταν στα πανω τουσ τα ταμπουρια μην κοιτασ τωρα τελοσ παντων ασ μην σχολιασω

Δημοσίευση

αχ βρε πωλινακι μου εχουμε μου φαινεται να σχολιασουμε πολυ πραγμα εμεις!!!!!! :P

ποπο το φτιαρακι παρε μαζι και ελα σπιτι να αναλυσουμε!!! ποποπο!!!! τρελενομαι για κους κκους!!(ειδατε τι ωραια το τοποθετω το θεμα...οχι κουτσομπολιο ....κους κους!!!) :P

τζουλι μου και εσυ πειραιωτισσα ε??¨ε αυτα ειναι! τι αλλο θελουμε απο τη ζωημας δηλαδη!!!! :) εχουμε δεσει, τελος!!! :P ημαστε για κους κους σπιτι και μετα να παρουμε τους αντρες μας για shisha να κουνηθουμε! :P

Δημοσίευση

φιλεναδα κ εγω αυτο νομιζω:woohoo: :woohoo:

αχχαχχαχχα αμα σου λεω εγω !!!!!! χιχιχιιχ εκει δουλειει ενας φιλαρακος μπαρμαν χαχαχχα

μμμμ μου αρεσει ...... τρελενομαιαιαιαιιαιαιαιαιιαια για κους-κους αχαχαχχαχαχαχαχχαχα :woohoo: :woohoo:

σορυ που αργησα να απαντησω αλλα περναγα φωτο στις επαφες μου χιχιχι :P:huh: :dry: :laugh: ;)

παω για υπνο μπας κ ξελογιασω τον ανδρουλη μου χιχιχι :P:D :woohoo: :woohoo: φιλια πολλαααααααααααααααα

καληνυχτα

:kiss:

αντε να πιουμε κ τον καφε που λεγαμε ετσι????:silly: :laugh:

Δημοσίευση

βρε βουλιτσα μου αλα εσυ εδω κ θα κανονισουμε 1000 καφεδακια με κους κους χιχιχι :P:D αν κ εγω πολυ θα ηθελα να ημουν κρητη (απο κει δ εισαι δ κανω λαθοσ ετσι?)

ειναι ενα φιλοσ μας εκει κ ζηλευωωωωωωωωωωωω φρικτα

ουαουαουα :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...