Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

το ονομα μου ειναι Γκελυ αλλα ενας ξενος καθηγητης μου στην σχολη με ελεγε Γκιλη γιατι δε μπορουσε να το προφερει. Ετσι βγηκε το Γκιλη αλλα δεν ξερω αν το διαβαζετε ετσι ή το διαβαζετε Τζιλη...

Δημοσίευση

Εγώ έβαλα κι άλλα ονόματα αλλά τα είχαν άλλοι. Τότε σκέφτηκα το κοριτσάκι στο αναγνωστικό μου της πρώτης δημοτικού που το λέγαν Λόλα και το έβαλα. Ο άντρας μου με πείραζε γιατί υπάρχει λέει και μια ελληνική ταινία που τη λένε Λόλα.:laugh: :kiss:

Δημοσίευση

Ωραιο θεμα ανοιξατε!Το δικο μου ειναι παραγωγο του επιθετου μου και παντα ειχαμε αυτο το ψευδωνυμο οικογενειακως!Ηθελα το Χρυσα που ειναι το ονομα μου αλλα ηταν πιασμενο ηδη.

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

εμενα κοριτσια ειναι το αγαπημενο κουκλακι ο γκαρης και το μπουρικε ειναι στα γαλλικα ο γκαρης.....:P

Kαι γω τοσον καιρο σπαω το κεφαλι μου για να καταλαβω τι σημαινει!

Βλεπω και τον γαιδαρακο αλλα δεν ξερω γαλλικα...

Δημοσίευση

Ωραίο θεματάκι!!! Λοιπόν... το dallia προέκυψε μόλις τέλιωσε το παρά πέντε! Λάτρεψα στην κυριολεξία την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου όπου την υποδυόταν η γλυκειά κι όμορφη Σμαράγδα Καρύδη!! Μου άρεσε η αφέλεια που είχε, η λάτρεία για τις σαπουνόπερες.. τις οποίες μεταξύ μας.. τις έβλεπα ανελειπώς.. κι εγώ!! Μου άρεσε γενικά σαν άνθρωπος, η σχέση της με το χρήμα κι η αγάπη που ένιωθε για τους φίλους της!

Το συγκεκριμένο ψευδώνυμο το έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετά φόρουμ! Πλέον έχει γίνει συνήθεια! Ξέρω ότι όπου έχω κάνει account έχω συγκεκριμένα αυτό το ψευδώνυμο και ένα συγκεκριμένο psw! Κι έτσι δεν μπερδεύομαι με πολλά! :laugh:

Δημοσίευση

Χα χα!!!!! Εμένα είναι ιστορία από τα παιδικά μου χρόνια!

Το όνομά μου είναι Μαίρη και είμαι από Ηράκλειο. Ο πατέρας μου είχε ένα σκάφος αναψυχής και το είχε ονομάσει Μαίρη! Δίπλα στο όνομα έγραφε ΛΗ (δηλαδή Λιμεν. Ηρακλείου) Οπότε όλο μαζί ηταν ΜΑΙΡΗ ΛΗ. Τα παιδιά της γειτονιάς με φώναζαν Μαίρη Λη αλλά ο αδερφός μιας φίλης μου με κοροϊδευε και με είπε Μαίρη Λου.... και από τότε μου κόλλησε!!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ! Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ(ΚΑΘΟΤΙ ΑΣΧΕΤΗ) ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ Μ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΣΤΟ! ΑΥΤΑ! ΑΣΧΗΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.;)

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.:blush:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.:dry:

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ VASOULA ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!:)ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΜΟ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ. ΦΩΝΕΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.:(

ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΟΥΝ.ΕΠΕΙΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ....ΚΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ....ΚΑΙ....ΚΑΙ....Ε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ=ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑ, ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΕ HUPPY MAMMY.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.:blush:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.:dry:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Υ.Γ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ SAVROPIGOUINOS ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΡΤΟΟΝ!!!!:P:P:P

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...