Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

το ονομα μου ειναι Γκελυ αλλα ενας ξενος καθηγητης μου στην σχολη με ελεγε Γκιλη γιατι δε μπορουσε να το προφερει. Ετσι βγηκε το Γκιλη αλλα δεν ξερω αν το διαβαζετε ετσι ή το διαβαζετε Τζιλη...

Δημοσίευση

Εγώ έβαλα κι άλλα ονόματα αλλά τα είχαν άλλοι. Τότε σκέφτηκα το κοριτσάκι στο αναγνωστικό μου της πρώτης δημοτικού που το λέγαν Λόλα και το έβαλα. Ο άντρας μου με πείραζε γιατί υπάρχει λέει και μια ελληνική ταινία που τη λένε Λόλα.:laugh: :kiss:

Δημοσίευση

Ωραιο θεμα ανοιξατε!Το δικο μου ειναι παραγωγο του επιθετου μου και παντα ειχαμε αυτο το ψευδωνυμο οικογενειακως!Ηθελα το Χρυσα που ειναι το ονομα μου αλλα ηταν πιασμενο ηδη.

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

εμενα κοριτσια ειναι το αγαπημενο κουκλακι ο γκαρης και το μπουρικε ειναι στα γαλλικα ο γκαρης.....:P

Kαι γω τοσον καιρο σπαω το κεφαλι μου για να καταλαβω τι σημαινει!

Βλεπω και τον γαιδαρακο αλλα δεν ξερω γαλλικα...

Δημοσίευση

Ωραίο θεματάκι!!! Λοιπόν... το dallia προέκυψε μόλις τέλιωσε το παρά πέντε! Λάτρεψα στην κυριολεξία την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου όπου την υποδυόταν η γλυκειά κι όμορφη Σμαράγδα Καρύδη!! Μου άρεσε η αφέλεια που είχε, η λάτρεία για τις σαπουνόπερες.. τις οποίες μεταξύ μας.. τις έβλεπα ανελειπώς.. κι εγώ!! Μου άρεσε γενικά σαν άνθρωπος, η σχέση της με το χρήμα κι η αγάπη που ένιωθε για τους φίλους της!

Το συγκεκριμένο ψευδώνυμο το έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετά φόρουμ! Πλέον έχει γίνει συνήθεια! Ξέρω ότι όπου έχω κάνει account έχω συγκεκριμένα αυτό το ψευδώνυμο και ένα συγκεκριμένο psw! Κι έτσι δεν μπερδεύομαι με πολλά! :laugh:

Δημοσίευση

Χα χα!!!!! Εμένα είναι ιστορία από τα παιδικά μου χρόνια!

Το όνομά μου είναι Μαίρη και είμαι από Ηράκλειο. Ο πατέρας μου είχε ένα σκάφος αναψυχής και το είχε ονομάσει Μαίρη! Δίπλα στο όνομα έγραφε ΛΗ (δηλαδή Λιμεν. Ηρακλείου) Οπότε όλο μαζί ηταν ΜΑΙΡΗ ΛΗ. Τα παιδιά της γειτονιάς με φώναζαν Μαίρη Λη αλλά ο αδερφός μιας φίλης μου με κοροϊδευε και με είπε Μαίρη Λου.... και από τότε μου κόλλησε!!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ! Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ(ΚΑΘΟΤΙ ΑΣΧΕΤΗ) ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ Μ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΣΤΟ! ΑΥΤΑ! ΑΣΧΗΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.;)

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.:blush:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.:dry:

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ VASOULA ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!:)ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΜΟ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ. ΦΩΝΕΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.:(

ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΟΥΝ.ΕΠΕΙΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ....ΚΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ....ΚΑΙ....ΚΑΙ....Ε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ=ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑ, ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΕ HUPPY MAMMY.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.:blush:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.:dry:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Υ.Γ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ SAVROPIGOUINOS ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΡΤΟΟΝ!!!!:P:P:P

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...