Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ολα ξεκινησαν την προηγουμενη πεμπη 26 - 6 ειχα παει για το συνιθισμενο ελενχο στο νοσοκομειο το πρωι ειχα ανα μια ωρα περιπου συσπασεις αλλα πιστευα οτι θα αργουσε ακομα η ωρα Που θα γεννουσα!!

Με βαζουν πρωτα στον καρδιοτοκογραφο και μετα οταν τελιωσε με παρελαβε ο γιατρος μου

μου λεει γδυσου θα σε εξετασω εχεις αρκετες συσπασεις

μου κανει την εξεταση να δει τον τραχηλο και εκει τα ειδα ολα αυξηθηκαν και οι συσπασεις!!!μου λεει μην φυγεις μιας και μενεις μακρια μεχρι το βραδυ θα σε εχουν πιασει οι πονοι!!!

Να σημειαωσω οτι αλλαξα γιατρο τελευταια στιγμη Πηγα στον Αγιο Νικολαο δυο επισκεψεις εκανα μονο μια για να του δωσω ιστορικο και την αλλη για να γεννησω ο αλλος μαλακιστικε:angry:

Μου λεει πηγαινε να κανεις καμοια βολτα και το απογευματακι ελα παλι να σε εξετασω αλλα φαε κατι ελαφρυ.

Φυγαμε ολα καλα τελικα πηγαμε στον γιατρο το απογευμα οι συσπασεις εξακολουθουσαν να ερχονται καθε μιση ωρα με το που μου εκανε παλι την εξεταση κατα τις 7 ξανα αυξηθηκαν ανα τεταρτο λεω τωρα την πατησα αλλα η σιχαμενη η διαστολη μεχρι οσες φορες μου την εκανε ηταν στο σταδιο 2 δεν προχωρουσε καθολου και οσο μου εκανε την εξεταση για να δει την διαστολη τοσο αναβαινε η ενταση των πονων!!!δεν μπορουσαν να μου κανουν επισκληριδιο ο αντρας μου ηταν διπλα μου σε ολη την διαρκεια που πονουσα αλλα αυτος κοιμοταν!!!!

Τελικα βρηκα μια σταση στα τεσσερα μετα απο την τελευταια εξεταση που μου εκαναν κατα τις 3 το πρωι και ειχα τρομερη ανακουφιση μεχρι που ψιλοκοιμηθηκα!!!

Ερχονται κατα τις 6 μετα το πρωι μου ξανακανουν την εξεταση 2 διαστολη ξαναπαιρνω την σταση στα τεσσερα και ηρεμω μεχρι την επομενη βαρδια στις 8 μου λεει σηκω να σε εξετασω δεν την παλευα νομιζα οτι ηθελα τουαλετα αλλα τιποτα βγαινω τελικα απο εκει ξαπλωνω για την εξεταση σπανε τα νερα αυτη την φορα δεν καταλαβα πονο

Μου λενε γεννας!!!πληρης διαστολη!!!

Τρεχουν πανικοβλοιτοι πανω κατω και φερνουν καροτσακι με πανε αμεσως στην αιθουσα τοκετου και εκει ως δια μαγειας μεσα σε 5 λεπτα ειχαν τελιωσει ολα Επιτελους ειχα γεννησει!!!!

Η σιχαμενη η διαστολη ολο το βραδυ στο επιπεδο 2 και ξαφνικα μετα απο απο 11 ωρες πηγε ξαφνικα στο 10 και ετσι ηρθε στον κοσμο το θαυματακι μου 2500 κιλα και ολοι πλυν του πεθερου μου λενε οτι μοιαζει στον μπαμπακο!!!!θηλαζουμε αλλα εχουμε υπερπαραγωγη γαλακτος και καμοια φορα πνιγομαστε αλλα το ξεπεναμε γρηγορα!!

Ειμαι ξετρελαμενη το μονο που εχω διαθεση να κανω ειναι να την κοιταζω και να την εχω αγκαλια

Δημοσίευση

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!:lol:

:lol: :lol: :lol:

Συγχαρητηρια και για την υπομονη σου,ετσι η εκβαση της γεννας ηταν η καλυτερη που θα μπορουσε να υπαρξει.......καπως ετσι γεννησα κι εγω την κορη μου και ουτε καταλαβα τιποτα:P

και παλι να σου ζησει ,να την κοιταζεις οσο μπορεις και να την εχεις αγκαλιτσα,ουτως ή αλλως δεν προκειται να την χορτασεις:silly:

Δημοσίευση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ε?:) (ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:P )

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ? ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!:P ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!:kiss:

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!

Καπως σαν αγελαδα αισθανομαι ωρες ωρες!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Αναγκαστικα πηγαινω τουαλετα και αδειαζω το στηθος πριν την ταισω και παλι υπαρχει προβλημα αλλα γι αυτο ανοιγω νεο θεμα!!:S

Δημοσίευση

Αχ βρε Ελενάκι μου. Τί ταλαιπωρία τράβηξες. Τέλος καλό όμως όλα καλά.

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας. Απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί της, τώρα που μπορείς, γιατί όταν μεγαλώσει θα μεγαλώσουν και οι υποχρεώσεις και τότε.... Φασκελοκουκούλωστα.

Δημοσίευση

βλέπεις πως ερχονται τα πραγματα; απο εκει που δεν το περιμενεις. πας για μια τυπικη εξεταση και σου λενε γεννας. μπραβο κοπελα μου που δεν πανικοβλήθηκες κιολας.

να σου ζήσει η κοράκλα σου , μπραβο και παλι μπραβο.

πόσων εβδομαδων ησουν; λογικα δεν πρεπει να σου ειχε μεινει πολυ ακόμα;

Δημοσίευση

Να τη χαίρεσαι τη ζωούλα σου!!

Σας ευχομαι ευτυχία , υγεια και αγάπη.

Με συγκίνησε η ιστορία σου , γιατί θυμήθηκα και τις δικές μας στιγμές...

Να είναι γερή και καλότυχη.

Και εσύ δυνατή για να είσαι πάντα δίπλα της...

Δημοσίευση

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΝΠΟΥΚΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΧΙΧΙΧΙΙΧ :D:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...