Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άν προσέξατε οι τύποι που κανονίζαν να παίξουν το παιχνιδάκι τους, τα έγραφαν αυτά το 2008. Δεν είναι κάτι πρόσφατο λοιπόν. Προσωπικά δεν βρίσκω πουθενά οτι η Ηλιάνα είναι μούφα. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν βέβαια...Ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Εμένα πάντως μ' έπεισε. Άν κάποιος το βρίσκει διασκεδαστικό όλο αυτό, τότε συγχαρητήρια πέτυχε τον σκοπό του..:huh:

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα στενοχωρηθώ αν ακούσω κάτι άσχημο που συμβαίνει σε κάποιον! Με κάποιες κοπέλες από δω, έχω συναντηθεί, έχω δεθεί, είναι υπαρκτά πρόσωπα για μένα! Προσωπικά κι εμένα η Ηλιάνα μ'έπεισε! Τώρα όσον αφορά τα καθυστερημένα από το άλλο φόρουμ που σπάνε πλάκα.. λογικό είναι! Αν δεν έχεις ενδιαφέροντα στην ζωή σου.. νομίζεις ότι με αυτά κάτι κάνεις! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Δημητρούλα.. που έγραψε γι'ακόμα μια φορά!! Στο διαδίκτυο βλέπει κανείς πολλά! Και μακάρι να ήταν μόνο αυτά! Εδώ βλέπεις παιδεραστές, ανθρώπους που οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις από άλλους ανθρώπους! Μεγάλες κοπέλες είμαστε! Ας διαβάζουμε αλλά ας μην τα κάνουμε και κομμάτι της ζωής μας! Ας μάθουμε να κλείνουμε και κάπου τα μάτια μας, τ'αυτιά μας γενικά.. να κλειδώνουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας εκεί που δεν γνωρίζουμε!

Όσον αφορά τις κοπέλες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας.. Τις συναντήσεις που έχουμε κάνει.. εκεί ναι! Ας δώσουμε ότι μπορούμε κι ότι θέλουμε από τους εαυτούς μας!

Επίσης διάβασα και το άλλο που έλεγαν να μας φάνε τα λεφτά! Αν δεν διασταυρωθεί τίποτα, να υπάρχει απόδειξη ότι όντως υπάρχει ανάγκη... εγώ προσωπικά δεν θα έδινα δεκάρα τσακιστή! Κι εμείς κατά καιρούς βοηθάμε με ρουχαλάκια παιδάκια.. αλλά και πάλι με αποδείξεις! Τα πήγαμε εμείς οι ίδιες και τα δώσαμε! Κανείς δεν κοίταξε να μας εκμεταλευτεί!

Ηλιάνα μου.. χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το μωράκι σου! Εύχομαι να τα λέμε συχνά.. Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη! Κι όσον αφορά την ΠΗΤ και το ΓΟΠ κι εγώ τα ήξερα λόγω ειδικότητας σε αυτό που σπούδασα!! Είμαι άραγε μουφ κι εγώ;; :dry: Κι επίσης ξέρω κι άλλες ιατρικές ορολογίες!! Τέσπα! Θα χαρώ να τα λέμε!

Το θέμα στο parents κλειδώθηκε και πρόσβαση έχουν πλέον μόνο μέλη να το διαβάζουνε!

Δημοσίευση

κοριτσακια συμφωνω με τα περισσοτερα που γραψατε δεν μπηκα εχθεσ να τα διαβασω γιατι εγω την πιστεψα και δεν ψαχνω αποσειξεισ το θεματακι καλο ειναι να σταματησει στο παρεντσ......

μου αρεσει εδω τι κανουμε και δεν θελω να ζω μ την καχυποψια!!!!!!!!!!

αν το παμε ετσι μουφ μπορει να μαι και εγω που το ξερετε:woohoo:

κοριτσακια ειμαστε μια ωραια παρεα μην την χαλασουμε και αυτη:dry:

• 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...