Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου,αγαπες μου,χιιιιλια ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια και τις ευχες σας!Με κατασυγκινησατε παλιοκοριτσα...:blush: πολυ σας αγαπω!!!!!

Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου ,σε οσες διανυουν την γλυκεια περιοδο της αναμονης,αυτες που περιμενουν να γεννησουν,να εχουν την πιο ευκολη και γρηγορη γεννα!Σε οσες εχουν ηδη γινει μαννουλες να χαιρονται τα αγγελουδια τους με υγεια και χαρα!Και σε εκεινες που προσπαθουν για μωρο,ευχομαι γρηγορα να αποκτησουν και να μην το βαζουν κατω,οσες γνωριζω που προσπαθουσαν ,ολες τα καταφερανε και αποκτησανε παιδακι,αλλη πιο νωρις αλλη πιο αργα,το αποτελεσμα το ιδιο χαρουμενο για ολες!!!Να ειμαστε καλα κοριτσια μου,γερες και ευτυχισμενες ολες μας,μαζι με τις οικογενειες μας,και ολους τους ανθρωπους που αγαπαμε!Σας στελνω πααααραααα πολλααααα φιλακιααααα μαζι με ολη μου την αγαπη!

Δημοσίευση

Μελινα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!

Ευχομαι να εισαι παντα χαμολεγαστη και ευτυχισμενη οπως εισαι τωρα και παντα να εχεις επιτυχιες .

Ελπιζω να πιουμε συντομα καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα.

Φιλακια πολλα πολλα :kiss:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΒΟΝΝΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ..Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ 20..ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

....ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

vre Yvonimou ti ine afta pou les den paramegalosame orimasame ligo min me rixnis kai i dolia tora pao na gino mana.

kai ego ta elega afta gia tis sarantares(amiala miala pedi mou)tora imaste sta kalitera.....opos katalaves 40 kai ego..

xronia pola kouklara mou na zisis oso thelis kai opos thelis.

kai to KOYKLARA kseris pos gia sena ine me kefalea.

Δημοσίευση

Μελινακι αγαπημενο Χρονια ευτυχισμενα σου ευχομαι!!!Γεματα ερωτα κ αγαπη απο κ για τον αντρουλη σου και λατρεια απο κ προς τον κουκλο γιο σου!!!!

Να εχεις παντα κοντα σου τους αγαπημενους συγγενεις,ζουζουνοανηψιες και φιλους!!!!

ΥΓ> ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! Ακους εκει παραμεγαλωσε!!!

Γουσταρεις να τ'ακους εεεε???Οκ λοιπον...Ακου τα!!!

Εισαι καρακουκλαραααααααααα!!!!

Επισης στα 80 σου που θα παμε στην Αιδηψω για λουτρα(εγω θα ειμαι μολις 66-οργισμενο νιατο) ειμαι σιγουρη πως θα "χτυπαμε" τα καλυτερα πουρα-κια μαζι!!!!!!χαχαχχαχαχα :laugh: :P :laugh:

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΥΒΟΝΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΛΕ! ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ????

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ:woohoo: :woohoo:

ΜΑΣΑΝ ΡΕ Η ΣΑΛΙΝΙΚΕΣ??????ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ;)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ!

Δημοσίευση

NA TA EKATOΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!!!:woohoo:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΣΥ!Ε????:unsure:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ:P

ΕΙΜΑΙ 21!:)

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:woohoo:

Δημοσίευση

Υβονάκιιιιι.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!! Μια χαρά .. είσαι πολύ πολύ νέααα κι έχεις και 23χρονο γιο και κούκλο.. (να σε χαίρεται!!) Ο άνδρας μου, φέτος θα γίνει μπαμπάς κι είναι 38!! Στα 40 του θα είναι 2!! Κι όταν θα κλείνω κι εγώ τα 40 θα είναι μόλις 13!!! Πολύ σε ζηλεύω!! Έτσι είναι κι η μαμά μου με μας!!

Κοριτσάρα μου... Ότι πραγματικά επιθυμείς εύχομαι να υλοποιηθεί από τα βάθη της καρδιάς μου!! Υγεία πάνω απ'όλα.. να χαίρεσαι την οικογένεια σου... και φυσικά να χαίρονται κι αυτοί!!!

happybirthday-21.gif

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 40 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΝΕΙ;;ΤΟΤΕ ΣΤΑ 50 ΤΙ;;ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ;;ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΣΕΣ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..!!!ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι αυτά τα χρόνια να τα τετραπλασιάσεις και να έχεις πάντα την ίδια όρεξη για ζωή για πάντα!!

Σου εύχομαι επίσης να συνεχίσεις να έχεις στη ζωή σου, όλα αυτά τα αγαθά που καμιά φορά τα θεωρούμε δεδομενα,όπως υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά πολλά ακόμα.

Σου εύχομαι επίσης όοοοοοοοο,τι θες! :)

Σου στέλνω πολλά φιλιά!!

Δημοσίευση

`Κοριτσια μου....δεν εχω λογια....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!Και παλι σας ευχαριστω ολοψυχα!!!!ολες!!!!Μου κανατε το καλυτερο δωρο!Τις δημοσιευσεις σας τις εκτυπωσα,θα τις καδραρω και θα τις εχω στο γραφειο μου να τις βλεπω καθε μερα!!!ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σας εχω!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσίευση

Υβοννάκι μου σου εύχομαι - ε...χρμμφ....λιγάκι καθυστερημένα..... :blush: - χρόνια πολλά πολλά πολλά!!! Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σ' αγαπούν!

Και μεταξύ μας ε...αλλού αυτά τα κλαψουρίστικα τα "παραμεγάλωσα μπου-χου-χου ":P :laugh: Αφού εσύ δε θα παραμεγαλώσεις ποτέ ;) :silly: Θα είσαι για πάντα ένα κοριτσάκι που ζωγραφίζει παραμυθένια παιδικά δωμάτια :)

Φιλιά Μελίνα μου! Πολύχρονη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...