Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ??


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.θελω να σας κανω μια ερωτηση!η μητερα μου εχει ηπατιτιδα β εγω ομως δεν εχω.και ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι θα κανει εμβολιο με το που γεννηθει στο μαιευτηριο αλεξανδρας(οπου θα γεννησω).κανει να κανει εμβολιο με το που γεννηθει??και αμα αντιδρασει ο οργανισμος του??ξερει καμοια κατι σχετικο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω ολους!!το εψαξα το θεμα και θα παρω και παιδιατρους να ρωτησω!απ'οτι καταλαβα καλυτερα να μην κανει το εμβολιο τοσο νωρις.απλα η μανα μου θα προσεχει παρα πολυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου evdokia86. Η μητέρα σου δεν είναι απαραίτητο ότι μεταδίδει την ηπατίτιδα Β. Υπάρχουν διάφορα στάδια της ηπατίτιδας Β. Υπάρχει ο ασυμπτωματικός φορέας που δε μεταδίδει τη νόσο, ο μολυσματικός φορέας που μεταδίδει ακόμα και με το σάλιο, ο χρόνιος φορέας που επίσης δε μεταδίδει, αυτός που νοσεί, αυτός που ήλθε σε επαφή με τον ιό απέκτησε αντισώματα δηλ. ανοσία και δε μεταδίδει. Για να ξέρετε σε ποια κατηγορία ανήκει η μητέρα σου πρέπει να κάνει εξετάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KOITSIA ΧΘΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑ Β ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΟΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΡΩΓΑΜΕ.ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΚΟΛΛΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ Β ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ.ΙΣΧΥΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γεια σου antroula. Για να μην έχει κολλήσει η γιαγιά σου μάλλον ο παππούς σου δε μετάδίδει τον ιό. Πάντως για να μην ανησυχείς κάντε στον παππού δείκτες ηπατίτιδας Β σε μικροβιολόγο. Πηναίνετε τον παππού να του κάνετε ένα check up [ξέρεις σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, αιματοκρίτη, PSA κλπ] για να χαρεί κιόλας και συνεννοηθείτε με τη μικροβιολόγο να του κάνει και δείκτες ηπατίτιδας. Μπορεί να έχει περάσει ηπατίτιδα Β και να έχει αντισώματα. Τώρα τα μικρά παιδάκια τα εμβολιάζουν για την ηπατίτιδα Β αλλά όχι από βρέφη. Τα νέα εμβόλια όπως το ENGERIX είναι ακίνδυνα. :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...