Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ???? ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΤΗΝ 4η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fotinoula kalo vradi.kai ego prosfata ekana tin 5 prospathia xoris epitixia.ego den mporo na exo empistosini se kanenan.exo mazepsi plirofories xoris ousiastiko apotelesma.opia mini egios se kapion lei ta kalitera kapia ali pou pige kai den emine ston idio giatro lei ta xirotera.

ego tin 5 prospathia tin ekana sto ksidia pou ine ston pirgo athinon.tha kano apo septevri kai tin 6 se afton.

o logos pou ton dialeksa ine giati sti gitonia pou meno exoun mini poles egios se afton.

i alithia ine pos meta tin 3 prospathia i psixologia mas pefti.ti na po.o theos mazimas.tha ta leme.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινη

λυπαμαι πολυ για τα αποτελεσματα σου.:(

Κι εγω πηρα ασχημα νεα μετα απο 3η εξωσ/κη την προηγουμενη εβδομαδα.

Εχω βεβαια ενα κοριτσακι, ευτυχως, παλι απο εξωσ/κη, και αυτο βοηθαει πολυ.

Εγω ολες τις προσπαθειες τις εκανα στην ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ στην Αθηνα με τον Μαστρομηνα.Ειναι πολυ καλο κεντρο και ο ιδιος πολυ συμπαθητικος και ασχολειται μαζι σου.Επισης το καλο ειναι οτι εχει κεντρο παρακολουθησης και στη Θεσσαλονικη, απ' οπου ειμαι, οποτε κατεβαινω στην Αθηνα προς το τελος.

Εσυ που εκανες τις 4 προσπαθειες?

Μην το βαζεις κατω... καποια στιγμη θα ερθει!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oses xriasti fotinoula????????

ti na gini etsi ine i zoi.

enas agonas gia tin doulia? to fai? ton erota?gia ola

ipomoni kai elpida ti alo na kanoume.

oso gia tin ekmetalefsi???????????makari na itan i moni.

den ksero poso realistria ime.

malon den exoume kai epiloges.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΝ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 180€ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 180€!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 3800€. ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΛΗΨΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ 180€ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ!!!!!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑΚΡΑΝΑ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ????? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ???? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ. ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσάκια συγνώμη που το λέω αλλά για τον Πάντο έχω ακούσει πολύ κακά λόγια σχετικά με τα λεφτά. Είναι φραγκοφονιάς...

2002 σε ποιόν Πάντο πήγες στον Αναστάσιο που είναι στους Αμπελοκήπους ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου καλημερα κ απο εμενα εγω εκανα την πρωτη προσπαθεια στον Πραπα στη θεσ/νικη μιας κ ειμαι απο βορεια ελλαδα,δε μου πηρε πολλα χρηματα τοτε 1500 ευρω αλλα μας ζητουσε εχτρα για μικρογονιμοποιηση τελος παντων κατι στη συμπεριφορα του ηταν λιγο αποτομος,κατι που δεν ηταν να γινει ,τινα πω ...ειχα αποτυχια,τη δευτερη φορα τον περασμενο σεπτεμβριο κατεβηκα αθηνα στο μητερα σ'ενα γιατρο οχι μεγαλο ονομα αλλα με πολυ καλη ομαδα κ αυτες τις μερες θα εχω αγκαλια τον μπεμπακο μου...:) εδωσα 2600 κ η μικρογοιμοποιηση ηταν μεσα....αν θες μπορω να σου πω πιο πολλα κ να σου δωσω τηλ στειλε μου μυνημα.....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥΠΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι απο μένα. Εγώ ξεκίνησα σήμερα την πρώτη προσπάθεια (ο Θεός βοηθός!!). Ο γιατρός μου συνεργάζεται με το ΛΗΤΩ,(στην Αθήνα) είναι νέος άνθρωπος σε ηλικία, σχολαστικός στο ψάξιμο και -μέχρι στιγμής- πολύ ειλικρινής. Είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του. Πάντα καλοδιάθετος και διαθέσιμος. Και στο ιατρείο του γίνεται χαμός!!

Ο γυναικολόγος είναι θέμα "χημείας"

Αν θέλεις, στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου δώσω στοιχεία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα σας για τον παντο εχω ακουσει τα χειροτερα μου εχει πει μια κοπελα που εχει κανει μαζι του 5 προσπαθειες και ειναι και φραγκοφονιας δεν εχω προσωπικη πηρα για τον κυριο απλα λεω αυτα που εχω ακουσει.οσο για γιατρο θελει πολυ προσοχη στην πρωτη μου προσπαθεια ειχα παει στον τερπου στο ιασω γραφω το ονομα του για να το αποφυγετε ηταν ανεδης μας ειχαν φυγει πανω απο 15 χιλιαρικα μου φεροταν λες και ημουν χαζη δεν τον εβρισκα ποτε στο τηλ και το αποτελεσμα μηδεν το αποκοριφομα ηρθε οταν μετα το αρνητικο αποτελεσμα επρεπε να αδιαθετισω ειχα 2 μηνες να δω περιοδο και τον πηρα την να τον ρωτησω μου εδωσε κατι χαπια να παρω για να μου ρθουνε αλλα τπτ τον ξαναπερνω τηλ και μου ειπε καταμουτρα οτι ειμαι χαζη εχω μετανιωσει που δεν τον εβρισα ξερετε πως ειναι η ψυχολογια υστερα απο το αρνητικο αντι να εχω συμπαρασταση ηταν το αντιθετο,αυτη ηταν και η τελευταια μας επαφη(ελπιζω η απομενη να ειναι για να τον βρισω)την επομενη κιολας μερα περνω τηλ εναν γιατρο που μου ειχε συστισει μια ξαδερφη μου κλεινουμε ραντεβου και παω ομολογω ημουν πολυ επιφυλακτικη για να μην ξαναζησω τα ιδια,αυτος πρωτα απο ολα ειναι ανθρωπος μιλας μαζι του και ξεχνας ολα σου τα προβληματα(αμεσως μετα την επισκεψη αδιαθετησα)αμεσως με κερδισε και κανω μαζι του την δευτερη προσπαθεια σε αυτον τον ανθρωπο πραγματικα χρωσταω παρα πολλα μου χαρισε ενα αγορακι 28 ημερων,θα γραψω το ονομα του γιατι πραγματικα πιστευω οτι αξιζει να τον επισκεπτιτε τον λενε βακα παναγιωτη και ειναι βασ.σοφιας 124 συνεργαζετε με το λητω και το μητερα και τωρα τελευται πηρε και την θεση επιλουρου καθηγητη για θεματα εξωσωματικης στο αρεταιειο την εξωσωματικη την καναμε στο emryoland οπου και απο κει εμεινα πολυ ευχαριστημενη.ευχομαι καλη επιτυχια και ενα μεγαλο θετικο σε ολες της κοπελες που προσπαθουνε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από εμένα, έχω κάνει μία προσπάθεια στο ΜΗΤΕΡΑ, τέσσερις στο Μαστρομηνά, και η τελευταία (και επιτυχημένη, είμαι έγκυος!) που έκανα αυτό το μήνα ήταν στον Πάντο στο ΓΕΝΕΣΙΣ. Συμφωνώ ότι ο γιατρός είναι πολύ προσωπικό θέμα αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια: μετά από όλες αυτές τις αποτυχίες (και να σημειώσουμε ότι ούτε ο άντρας μου ούτε εγώ έχουμε κάποιο πρόβλημα)ο Μαστρομηνάς μου είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να περιμένουμε. Πήγα στον Πάντο γιατί τα στατιστικά του είναι μακράν τα καλύτερα ολωνών. Μου ζήτησε να κάνω ένα σωρό επιπλέον εξετάσεις και πρίν πείτε αμέσως ότι το έκανε για τα χρήματα, σας πληροφορώ ότι μου βρήκε πολύποδα και τον αφαίρεσε. Αυτός ο πολύποδας δημιουργόύσε συσπάσεις στη μήτρα και εμπόδιζε εώς ένα σημείο τη σύλληψη. ΓΙΑΤΙ δεν μπορούσε να το έχει βρεί ο άλλος? ΓΙΑΤΙ σήκωσε τα χέρια ψηλά? Οπότε από τη προσωπική μου εμπειρία, ναι, ο Πάντος αξίζει όλα τα λεφτά. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, να χαμογελάτε και μην το βάζετε κάτω!! Θα γίνει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κανω αυτη την περιοδο την πρωτη μου αποπειρα στον Παντο.:) ειμαι ευχαριστημενη και αν δεν πετυχει,:( η δευτερη μου αποπειρα παλι εκει θα ειναι.μου εμπνεει εμπιστοσυνη.:) και εμενα αυτος μου βρηκε την ενδομητριωση καθως και ενα πολυποδακι στον τραχηλο που με λαπαροσκοπηση διορθωσαμε.;):P καλη τυχη ευχομαι σε οσες προσπαθουν για μπεμπουλινι!!!:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΩ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΤΣΙ. ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

ΚΑΛΗΓ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω κάνει εξωσωματική, αλλά ο αδερφός μου με τη γυναίκα του πήγαν στο ΕΥΓΟΝΙΑ με τον Λαϊνά. Έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και απέκτησαν διδυμα κοριτσάκια με την πρώτη προσπάθεια :)

Καλή τύχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!Καταρχην καλη μας επιτυχια οσες ειμαστε στη προσπαθεια και φυσικα καλη επιτυχια στα κοριτσια μας που θα ξεκινησουν επιπλεον προσπαθειαη και πρωτη!!!!

Εγω ειμαι στη φαση της πρωτης προσπαθειας,την κανω στο Λητω στο κεντρο του Τζεφερακου Μοναδα αναπαραγωγικης ιατρικης,μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη,σε οτι χρειαστω με βοηθανε αμεσως και πρωτη επισκεψη πληρωσα 40ευρω το υπερηχο!!Επισκεψη δεν πληρωσα..Και σαν ανθρωπος και γενικα η ομαδατου κεντρου πολυ ζεστη!!!Αυτα απο μενα ευχομαι μονο να πανε ολα καλα!!!

Φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA MOU KALISPERA

EGW THN PRWTH MOY KAI MONADIKH FORA POY EKANA EKSWSWMATIKH THN EKANA STON Ko MANIA.

EXEI DIKO TOY KENTRO EKSWSWMATIKHS, KAI EKTOS APO KATAPLIKTIKOS EPISTIMONAS KAI KAI MONADIKOS ANTHRWPOS.

TON BRHKA MESW THS KSADERFIS MOU POU EMEINE KAI EKEINH EGKYOS ME THN PRWTH.

KAI MIA AKOMH KOPELA POY ESTEILA POY EIXE KANEI 4 APOTYXIMENES PROSPATHIES EMEINE KAI EKEINH AMESWS.

ME AYTON TON GIATRO AISTHANOMOUN PANTA ANETA KAI ASFALEIA. EINAI POLY GLYKOS ANTHRWPOS KAI KALOS SE AYTO POY KANEI.

EKTOS APO THN EPITYXIA THS EKSWSWMATIKHS THELW NA PROSTHESW OTI SE OLI THN DIADIKASIA DEN TALAIPWRITHIKA KATHOLOU... THN WOLLHPSIA OYTE THN KATALABA, H PARAKOLOYTHISH HTAN APSOGH, TO ENDIAFERON TOU MEGALO, PANTA OPOTE TON EPERNA THL TON EVRISKA KAI ME VOITHOUSE KAI HTAN KAI PANTA XAMOGELASTOS KAI XAROUMENOS!! POTE DEN AISTHANTHIKA ASXHMA NA TON PARW THL KAI NA TON RWTHSW KATI.

OTAN EPATHA PROEKLAMPSIA TO PHRE AMESWS XAMPARI PRIN TA ENTONA SYMPTWMATA KAI ME PROLABE KANONTAS MOY ENESEIS GIA TOYS PNEYMONES THS MPEMPAS ME APOTELESMA NA ANEPNEYSEI AMESWS MONH THS PAROLO POU HTAN PROWRH KAI MIKRH.

AFISTE POY EPERNE MERA PARA MERA THL STHN MENN GIA NA RWTAEI GIA THN MPEMPA KAI PIGE KAI TIN EIDE KIOLAS!!!

KAI FYSIKA APSOGOS KAI STHN KAISARIKH KAI META .... DEN KATALABA TIPOTA!!!

MPOREI NA THEORITE OTI TA PARAFOUSKWNW WMOS EINAI H ALITHEIA KAI OFEILW NA THN PW GIAUTON TON ANTHRWPO POY ME VOITHISE NA EXW TWRA TO KORITSAKI MOU.

OTI PLHROFOR;IA THELETE MH DISTASETE NA MOU STEILETE PM.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να προσθεσω κ εγω τη γνωμη μου μετα απο 2 αποτυχημ εξωσωματικεσ δε θα πω που αποφασισαμε με τον αντρα μου την 3 να την κανουμε στον παντο γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα σχεσον απ ολουσ. βεβαια λεμε πρωτα να κατσουμε τωρα κανα 6 μηνο για να μαζεψουμε τα λεφτα γιατι λενε οτι ειναι πανακριβοσ αλλα αν σκεφτειτε μασ φυγαν ηδη 7.οοο ευρω κ αποτελεσμα μηδεν. αλλα τι να κανουμε μαζευουμε τα κομματια μασ κ συνεχιζουμε θα χει ο θεοσ κ για εμασ ενα παιδακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πηγα στον παντο αναστασιο και τα καταφερα με την πρωτη και τωρα ειμαι ξανα εγκυος φυσιολογικα. εμεινα αρκετα ευχαριστημενη και εχω συστησει και αλλες.

καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΦΕΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΠΕΤΥΧΕ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΕΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ . ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΟΤΣΑΚΙΑ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιλάτε όλες για ιδιωτικούς γιατρούς/ κέντρα εξωσωμ. γονιμοποίησης. Τι γίνεται με τα δημόσια κέντρα που διαθέτουν τα νοσοκομεία; Έχει καμμία εμειρία από τέτοιο κέντρο. Πως είναι οι γιατροί εκεί, αξίζει κανείς να κάνει μια προσπάθεια εκεί; Ρωτάω γιατί έχω ασφάλεια του Δημοσίου και μιας και απ'οτι διαβάζω η εξωσωματική κοστίζει αρκετά χρήματα λέω να εκμεταλλευτώ την ασφάλισή μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Fotini,

egw den exw proswpiki empeiria, alla esteila 2 kopeles sto giatro mou, o opoios exei eidikeythei kai stin exwswmatiki. Den xerw an itan symptwsi, alla i mia, meta apo 3 apotyximenes prospatheies emeine me tin prwti egkyos, kai kai deyteri kopela, den eixe kanei alles prospatheies emeine me tin deyteri. O Giatros legetai Xasiakos Dimitrios kai synergazetai me to kentro Embryoart, tha sou synistousa na deis prwta ekeinon sto iatreio tou... an theleis tha sou steilw pm tha stoixeia tou.

Min apogoiteyesai, eisai mikri akoma, kai ola einai efikta. Xreiazetai wstoso kali psyxologia!

Filika

Efi

P.S o sygkekrimenos giatros einai kai sto Aretaieio pou einai dimosio nosokomeio

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vassiliki έγραψε:

Μιλάτε όλες για ιδιωτικούς γιατρούς/ κέντρα εξωσωμ. γονιμοποίησης. Τι γίνεται με τα δημόσια κέντρα που διαθέτουν τα νοσοκομεία; Έχει καμμία εμειρία από τέτοιο κέντρο. Πως είναι οι γιατροί εκεί, αξίζει κανείς να κάνει μια προσπάθεια εκεί; Ρωτάω γιατί έχω ασφάλεια του Δημοσίου και μιας και απ'οτι διαβάζω η εξωσωματική κοστίζει αρκετά χρήματα λέω να εκμεταλλευτώ την ασφάλισή μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!!!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΣ...ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ,Κ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΜΕ ΕΒΑΛΕ Κ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΙΝ(ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ...

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1400 ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΡΜ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...