Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

:woohoo: :silly: :cheer:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΗΔΗ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.....ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ :) !!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!:cheer:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ :P ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟ B) !!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πότε συζητούσαμε και λέγαμε.. έφτασε κι η ώρα της Ιφιγένειας μας να γεννήσει το αστεράκι της!! Εύχομαι να πήγαν όλα καλά!! Και να είσαι ήδη με το νινάκι σου αγκαλίτσα!! Υγεία πάνω απ'όλα μαμά και υιός!

Δημοσίευση

κοριτσι μου τωρα που σου γραφω εχεις ηδη φερει στον κοσμο τον μπεμπακο σου!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!! να ειναι παντα γερος , δυνατος και καλοτυχος!!! να ειστε παντα καλα να τον χαιρεστε!!!!!!!!

καλη λοχεια αγαπη μου και περιμενουμε να μας περιγραψεις κ τη δικη σου ιστορια τοκετου!!!

Δημοσίευση

Γλυκιά και συνονόματη Ιφιγένεια...

Είχα μέρες να μπω, οπότε τώρα, εφόσον έχεις ήδη φέρει τον μπεμπάκο σου στον κόσμο, εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να κρατάς στην αγκαλίτσα σου έναν υγιέστατο μπομπιράκο!!!

Καλή λοχεία σε σένα..

Περιμένουμε με ανυπομονησία εμπειρίες και φωτογραφίες από τον νεοφερμένο!

Σε φιλώ!

Να'σαι καλά!

:kiss:

Δημοσίευση

Το κοριτσάκι μας γέννησε τελικά χτες, μπήκε 11:30 το πρωι και βγήκε 8. Ο μπέμπης είναι 3100 και 51εκ.!!!!!!!!!!!! Είναι λέει πάρα πολύ καλό μωρό!!! Την άκουσα πάρα πολύ ήρεμη και χαρούμενη!!!

Ιφιγένειά μου να σας ζήσει ξανάαααααααα!!! Κορίτσια τα υπόλοιπα θα σας τα πει η ίδια σε λίγες μέρες.

φιλάκιααα πολλάαα πολλάαα

χχχ

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΓΚΑ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...