Μετάβαση σε περιεχόμενο

H filos`ifigen γεννάει!!!!

Recommended Posts

Με το καλό κορίτσι μου! Καλή λευτεριά! Μακάρι να έχεις ήδη γεννήσει και να μην παιδεύτηκες πολύ κοπέλα μου! Περιμένουμε νέα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

:woohoo: :silly: :cheer:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΗΔΗ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.....ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ :) !!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!:cheer:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ :P ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟ B) !!!

:kiss::kiss::kiss:

Πότε συζητούσαμε και λέγαμε.. έφτασε κι η ώρα της Ιφιγένειας μας να γεννήσει το αστεράκι της!! Εύχομαι να πήγαν όλα καλά!! Και να είσαι ήδη με το νινάκι σου αγκαλίτσα!! Υγεία πάνω απ'όλα μαμά και υιός!

κοριτσι μου τωρα που σου γραφω εχεις ηδη φερει στον κοσμο τον μπεμπακο σου!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!! να ειναι παντα γερος , δυνατος και καλοτυχος!!! να ειστε παντα καλα να τον χαιρεστε!!!!!!!!

καλη λοχεια αγαπη μου και περιμενουμε να μας περιγραψεις κ τη δικη σου ιστορια τοκετου!!!

Γλυκιά και συνονόματη Ιφιγένεια...

Είχα μέρες να μπω, οπότε τώρα, εφόσον έχεις ήδη φέρει τον μπεμπάκο σου στον κόσμο, εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να κρατάς στην αγκαλίτσα σου έναν υγιέστατο μπομπιράκο!!!

Καλή λοχεία σε σένα..

Περιμένουμε με ανυπομονησία εμπειρίες και φωτογραφίες από τον νεοφερμένο!

Σε φιλώ!

Να'σαι καλά!

:kiss:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ

Κ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ...

ΦΙΛΙΑ...

Το κοριτσάκι μας γέννησε τελικά χτες, μπήκε 11:30 το πρωι και βγήκε 8. Ο μπέμπης είναι 3100 και 51εκ.!!!!!!!!!!!! Είναι λέει πάρα πολύ καλό μωρό!!! Την άκουσα πάρα πολύ ήρεμη και χαρούμενη!!!

Ιφιγένειά μου να σας ζήσει ξανάαααααααα!!! Κορίτσια τα υπόλοιπα θα σας τα πει η ίδια σε λίγες μέρες.

φιλάκιααα πολλάαα πολλάαα

χχχ

Περιμενουμε νεα λοιπον με ανυπομονησια!!!

Αχ Julie μου πως να μην ειναι χαρουμενη...? :)

Κραταει στα χερια της τον θησαυρο της..!!

Να σου ζησει και παλι Ιφιγενεια μου το αντρακι σου!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΓΚΑ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ιφιγένεια, να σου ζήσει κοπέλα μου! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Περαστικά με τους κολικούς, ελπίζω να μη σας κρατησουν πολύ...

Περιμένουμε και φωτό!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΑΣ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!:kiss:

Να σου ζήσει Ιφιγένεια μου ο μικρούλης σου! Ό,τι επιθυμείς μωρομανούλα!!! Καλή λοχεία να έχεις! Φιλάκια και να προσέχετε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...