Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κορούλα! Εύχομαι να είναι καλότυχη σε όλη της τη ζωή!!

Όσο για την βάπτιση ...

Πολύ όμορφα είναι όλα! Από το όνομα μέχρι και τα μαρτυρικά. Και τα σχέδια αλλά και τα χρώματα είναι φοβερά!

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ ολες σας χαιρομαι που αρεσαν τα πραγματακια μας...να ειναι καλα η νονα βεβαια..γιατι αυτη επελεξε να μας κανει μια τετοια βαφτιση!!

kyriaki78 να σαι καλα!!

Ifigeneia σε ευχαριστω πολυ και εσενα ανα σου ζησει το γαλανοματικο σου ζουζουνι..πραγματικα και εγω για τον παπα δεν ξερω τι να πω δεν το εχω ξανακουσει και εκανε και ολο το μυστηριο δεν ηταν ξεπετα..πραγματικα γιατι δεν εχω σε πολυ εκτιμηση αυτο τον κλαδο τον πηγα πολυ και χαρηκα που ειναι στην ενορια μας..

sweety , milina και ΔΗΜΗΤΡΑ Δ σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια..

Δημοσίευση

Κοπέλα μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ η κουκλίτσα σας!!! :cheer:

Υπέροχο το όνομά της και το ίδιο και οι επιλογές σου!

Οι μπομπονιέρες μου έκαναν πάρα πολύ εντύπωση και τις βρήκα πολύ πρωτότυπες! Τα βαζάκια με το γλυκό πανέμορφα! Μόνο διάφανα είχα δει μέχρι πρότινος.

Κι έχεις απόλυτο δίκιο για το σταυρό, είναι πολύ ιδιαίτερος!!!

Εύχομαι να είναι πάντοτε ευτυχισμένη η Αγγελική-Άννα κι εσείς πάντα καλά, να την καμαρώνετε!!!

Πολλά φιλιά!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αγάπη17 σ'ευχαριστω πολυ!!τα διαλεξαμε και εγω και η νονα της μικρης με πολυ αγαπη και πανω απο ολα με το σκεπτικο οτι καποια θα της μεινουνε..

π.χ.το κουτι ηδη στολιζει το δωματιο της την λαμπαδα θα την κρεμασω στο ταβανι και διαφορα αλλα...:kiss:

Δημοσίευση

MITSI2 σ' ευχαριστώ πολύ κούκλα μου που με πληροφόρησες για τα βαζάκια για το γλυκάκι, που έψαχνε η κολλητή μου για τη βάφτιση της μπουμπούς της. Τα είχε ήδη κανονίσει και δεν το ήξερα! Και πάλι να σου ζήσει η ζουζούνα!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

530_1_Rose_Fairy.jpg

Να σας ζήσει η Αγγελική-Άννα..!!! Να την καμαρώνεται σααα τα ψηλάαα βουνά!! Η τύχη να είναι πάντα με το μέρος της.

Τέλειες οι επιλογές της βάφτισης Συνχαρητήρια!! και σε ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας..

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Δημοσίευση

ooIreneoo σ΄ευχαριστω και παλι να σαι καλα..με χαρα τα μοιραζομαι μαζι σας γιατι πραγματικα εγω παιδευτικα πολυ να τα βρω τα μαγαζια αυτα!

katrina να σαι καλα κοπελα μου!!

Lenaki26 σε ευχαρισω καλη μου να σαι καλα!!και εσυ να χαιρεσε το πανεμορφο ζουζουνι σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...