Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή σου ημέρα φιλενάδα και να σου ζήσει η Αγγελική-Άννα! Καλοφώτιστη κι ευτυχισμένη να είναι πάντοτε γλυκειά μου. Τα πάντα, όπως τα βλέπω, είναι απλώς εξαίσια! Μπράβο σας!!! Μήπως μπορείς να μου πεις, καλή μου σε παρακαλώ, από που πήρες αυτό το καταπληκτικό βαζάκι για το γλυκάκι? Γιατί ψάχνεται η κολλητή μου, που το θέλει οπωσδήποτε για τη βάφτιση της μπουμπούς της τον Σεπτέμβρη. Εάν θέλεις, θα μου στείλεις π.μ.? Σε ευχαριστώ προκαταβολικώς! Και πάλι να σου ζήσει η φατσούλα!

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ekoliou μου σ'ευχαριστω να χαιρεσε το παιδακι σου

hope_89 να σαι καλα γλυκεια μου...λοιπον μπουμπουνιερες και βαζακι για γλυκο τα πηρα απο την οδο ρομβης 26 στην αθηνα απο τον κοττα γεωργιο..σε αυτον τον δρομο εχει πολλα μαγαζια με τετοια πραγματα!!

τα βαφτηστικα απο τα πατησια..δεν θυμαμαι τον δρομο μπορω να το βρω..αλλα δεν το προτεινω εχει φοβερα πραγματα αλλα πανακριβαεμεις πηγαμε εκει γιατι απο κει ηθελε η νονα να τα παρει(εμενα δεν μου πεφτει λογος) και γιατι δουλευει μια συγγενης της εκει...αρα και καλυτερες τιμες!!οτι χρειαστεις πες μου ξερω και για προσκλητηρια

Juli71 σ'ευχαριστω πολυ...στον γαμο της ε??πωπωπω!!!χιχι!!

evhdal το δωρο σου ηταν απλα καταπληκτικο θα το φορεσουμε τρελα αλλα δεν επρεπε..με βλεπω και στο δευτερο ετσι να ειμαι χιχι!!ειμαι λιγο τρελη!!:dry::blush: :laugh:

μασρορακι να σαι καλα..το προσπαθησα και εψαξα πολυ και για ωραια πραγματα και οικονομικα!!

PIPITSAZOUZOUNA μου εγραψα στην hope_89 την διευθυνση αλλα πες και στην φιλη σου οτι τα βρηκα και στην ευαγγελιστριας 22 εντος στοας η τιμη ηταν 0.9 χωρις το γλυκο..για 240 βαζακια χρειαστηκα 15 κιλα γλυκο!!!αν θες κατι αλλο πες το μου

Δημοσίευση

MITSI2 Να σας ζησει η μικρη Αγγελικη-Αννα.

Να είναι πάντα ευτυχισμένη καί γεμάτη από χαρούμενες στιγμές.

**Ο Κοττας παρεπιπτοντως ειναι φιλος μας.

Εμεις ειχαμε παρει ρουχα απο εκει για την βαπτιση του ανηψιου μου...

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η όμορφη Αγγελικη-Αννα. Να την καμαρώσετε και εσείς στα ανώτερα...

Τι φανταστικές μπομπονιέρες, κουτάκι, λαμπαδίτσα !!! Μου άρεσαν πάρα πολύ ... Μπράβο πάντα τέτοια...

Να το χαίρεστε και πάλι !

Δημοσίευση

Δήμητρά μου μια ερώτηση. Πώς αποστείρωσες 240 βαζάκια. Σε ρωτάω γιατί αν θυμάσαι και εμείς γλυκό κουταλιού θα έχουμε στη βάφτιση του μπέμπη. Το καρυδάκι μόλις το έφτιαξε η γιαγιά απο το Καρπενήσι, το περγαμόντο είναι ήδη έτοιμο, το μόνο που θα αγοράσω είναι το κεράσι γιατί αυτό δυστυχώς δεν φτιάχνεται εύκολα. Αλλά επειδή θα έχω και εγώ πολλές μπουμπουνιέρες, γύρω στις 200 υπολογίζω, έχω αγχωθεί με το θέμα αποστείρωση.

Δημοσίευση

renakig μου σ'ευχαριστω και στα δικα σας;)

harap κοιτα δεν τα αποστειρωσα..

μια βδομαδα πριν την βαφτιση τα επλυνα πολυ καλα με σαπουνι και τα αφησα να στεγνωσουν για να μην μεινει καθολου υγρασια μεσα στο βαζακι και χαλασει το γλυκο..και μετα τα γεμισα

το πλυσιμο ηταν σχολαστικο και θεωρω αρκετο δεν χρειαζετε αποστειρωση..εγω πιστευω οτι στα μαγαζια ουτε που τα καθαριζουν..

ΕleNitSa σε ευχαριστω ελενιτσα να σαι καλα πραγματικα και εγω με τον παπα εμεινα καγκελο...

sweetmammy και KPAP να στε καλα σας ευχαριστωωωωωωωω!!!!!

Δημοσίευση

MITSI2 έγραψε:

elpi76 Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ και εσυ να χαιρεσε τα παιδακια σου...

εχει πολυ ωραια πραγματα και ο μπαμπας του που ειναι στο μαγαζι τι καλος ανθρωπος παρα πολυ συμπαθης..

MITSI2 o μπαμπας ειναι εξω καρδια......

Πολυ γλυκος ανθρωπος.

Δημοσίευση

Δήμητρά μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη Αγγελική - Άννα!!!

Υγεία, τύχη, χαρά και καλή φώτιση να έχει στη ζωούλα της...

Πολύ όμορφες οι επιλογές σου.. Μπράβο!!! Νεραϊδένια όλα! Σαν τη μικρή σου νεράιδα!

Για τον παπά απλά δεν έχω λόγια..

Χαίρομαι που υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Η νονά έκανε τη λάθος ερώτηση... Αν τύχαινε σε κανέναν άλλον μπορεί να άκουγε κανένα αστρονομικό ποσό! Μπράβο του!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...