Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

VOYLA έγραψε:

[/quote:eobj6sr5]

εχουμε γενηθει βρε VOYLA!:laugh: εδω βγαζουμε και το πρωτο μας δοντι! αυτα τα αγγλο-τικερ μας μπερδευουν!!![/quot

SORRY BEBADOMAMA!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ.........:blush::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ:laugh: ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:laugh:

αχ μαρουλι μου και βουλακι μου πολυ χαιρομαι που δενμε ξεχνατε!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: ;) ;) ;) ;) ;)

yesssss αυτο το μικρο γλυκουλι δεν θα εχει τετοιο δωματιο μονη της!!!! χιχιχιχιιχχιιχιχιχιχι(γελιο κακιας μαγισσας παλι...χιχιιχιχχιιχ) :P :P :P :P :P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: B) B) B) B) B) B) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P :P :P :P :P :P :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

γιουπιιιιιιιιιιι ευχαριστω μαμα βουλιτσα για το δωματιακι!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P :P :P :P :P :P :P :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ????????????ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ?????????????

ΠΟΤΕ!!!!!!!:laugh:

ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ Κ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ Κ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ:kiss:

Δημοσίευση

αχ αληθεια??????????????????? ποπο θα σκασει ο χρηστος!!! γιατι οποτε του λεω να μου πει παραμυθι λεει λιγο και μετα τον περνει ο υπνος και τον σκουνταω για να πει τη συνεχεια :P !!!!! να μαθει αυτος! αμε!!!!αμε αμε!!!! εγω εχω τη μαμα βουλιτσα μου ν α μου λεει παραμυθια!!!! χαχα!!! φατα χρηστο φατααα!!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...