Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ενδιαφέρομαι και για μαγαζιά αλλά και γενικά για πλακάκια.Λέμε να βάλουμε ψιφίδα...Όχι όμως σε όλα τα μπάνια γιατί θα είναι βαρετό.Στα υπνοδωμάτια θα βάλουμε παρκέ και στο υπόλοιπο σπίτι πλακάκια.;)

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τζοαννούλα μου... είδα το τικεράκι σου... Τι όμορφα που είναι!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Και επίσης σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ευχούλες σου...

Happy mammy... κάνε μικρά και συχνά γεύματα! Μαγείρευε με ελάχιστο λάδι λαδερά και όσπρια, φαγητά κατσαρόλας, στα μακαρόνια σου απέφυγε το βούτυρο και να φας και ψωμί, καθιέρωσε 3 φορές την εβδομάδα ψητό κρέας/ψάρι/πουλερικά με σαλάτα εποχής... κι αν θες για βραδινό να σου στείλω σε πμ κάποια εναλλακτικά γεύματα που δίνω στις πελάτισσες μου!! Στείλε μου πμ αν θες να σου στείλω πληροφορίες!! :)

Την καλησπέρα μου σε όλεεεεεεεεεεςςςςς!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

α,τωρα ειδα το θεματακι αυτο...

ειμαι η αλεξανδρα,21 ετων,σπουδαζω τεχνολογος πολιτικος μηχανικος,ειμαι παντρεμενη εδω και ενα χρονο με τον αγαπουλινο μου,και προσπαθουμε για παιδακι εδω και ενα χρονο αλλα τζιφος ακομα..αυτα..

Δημοσίευση

Να'μαι κι εγωωωωωωω!

Είμαι η Βάσω, 26 χρονών.Είμαι παντρεμένη με τον Ακη μου (Θεολόγος αλλά απο μικρό τον φωνάζανε Άκη) 34 χρονών...Γνωριζόμαστε απο το 2002, αρραβωνιαστήκαμε το 2005 και το 2008 έγινα νυφούλαααααααα! :woohoo: Είμαι πολύ ευτυχισμένη αν και οι καθημερινοί καβγάδες πάνε κι έρχονται!Το αλατοπίπερο στην σχέση :laugh:

Μένω Θεσσαλονίκη αλλά είμαι απο την όμορφη Ορεστιάδα!!!

Μου λείπουν πολύ οι γονείς και οι 3 αδερφούλες μου που είμαστε απίστευτα δεμένες :dry:

Εργάζομαι σε μια εταιρεία με είδη θέρμανσης-φυσ.αερίου κλπ...

Δεν έχω ακόμα παιδάκι αλλά θα αποκτήσω κι εγώ σποράκι στην κοιλίτσα σύντομα! :woohoo: :woohoo:

Puppy μου έχουν γίνει ήδη 4 συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη...Ναι να κανονίσουμε!!!Εγώ είμαι μέσα!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ Η ΟΡΕΞΗ ΜΟΥΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΕ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.....

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ;B)

ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΚΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΤΟΡΩΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ) ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ.ΦΙΛΙΑ :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι η Βάσω απο Χανιά,παντρεμένη και εγω με πολιτικό γαμο απο το 2004.Θρησκευτικό γάμο δεν έχουμε κάνει ακόμα..κάααααποια στιγμή θα το κάνουμε κι αυτό ίσως μαζι με βάφτιση.

Είμαι έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι,αγοράκι το οποίο θα μας έρθει τον Αύγουστο!!Εχω πολύ αγωνία και άγχος για τη γέννα και για το πώς θα είναι μετα με τον μπόμπιρα στο σπίτι!!

Δημοσίευση

Βουλίτσα μου, μόλις με το καλό γεννηθεί ο μπέμπης και ξεπεταχθεί λιγάκι.. θα έρθουμε με την πρώτη ευκαιρία!! Έχω ξανάρθει Χανιά και πραγματικά τα λάτρεψα! Είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις! Θα πιούμε και καφεδάκι...

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα!! Είμαι η Ευα, σχεδόν 27 χρονών, είμαι 6 και χρόνια με τον αντρούλη μου και πανρεμένοι εδώ και 4 μήνες με πολιτικό! Εγώ θελω πολύ ένα μωράκι, ο αντρας μου όχι ακόμα...Ε, οπως λέει η Αφροδίτη πιο πάνω, τον πρήζω συχνά πυκνά για το θέμα. Ε κάποια στιγμή θα πειστεί! :laugh: Ελπίζω σύντομα!!

Δημοσίευση
:) κορίτσια γειά σας και από εμένα είμαι η Κατερίνα είμαι 32 χρόνων παντρεμένη (δεν ήξερα δεν ρώταγα) με τον Στέλιο 37 χρονών εώ και 9 χρόναι και είχαμε πρίνα και 1 χρόνο δεσμό και αφού παντρευτήκαμε το 2000 το Νοέμβριο το 2001 τον μάρτιο γεννήθηκε ο Μπάμπης μας και μετά το 2005 η Εβελίνα μας και το 2008 η Σοφία μας οπότε και κλείσαμε την οικογενειά μας.!!! και το ξέχασα ο ανδρούλης μου εργάζεται σε μουσείο και εγώ αν και πτυχιούχος βρεφωνηπιαγωγός μόλις ακούνε ότι έχω παιδιά θα με ειδοποιήσουν μου λένε.
Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Δημοσίευση

KALIMERA SE OLES TIS FILENADES...

Happy mammy mou 20 kila re agapi mou???

Aman exeis thelisei tha ta xaseis kali mou...

Siga siga...

Egw otan gennisa to prwto mou mwraki ton Kwnstantino eilikrina eixa xasei 25 kila se 2 mines...

Ekamna aystirotati diaita...

Wmos diaita dikia mou...

Dalia mou kalimera se euxaristw agapi mou...

Nai nai exw allaksei to tikeraki mas...

Min me euxaristas gia tis euxoulles pou sas dinw,,,

egw sas tis dinw apo AGAPI...

Kantinou mou kalimera aman einai 4 kilakia min anxwnesai agapi mou...

Tha fugoun pou tha pane...

Kai egw exw na xasw 3 kila...

Prepei na ginw 46 kila pali...

Ax mana mou kai vlepw ta fagita kai thelw na ta faw OLA...

Kai ti exw pathei re koritsia,,,exw kanei merika glukismata gia simera pou tha pame sta vaftisia kai thelw na ta faw...

Alkost mou kalimera...

Tha sas erthei to mwraki agapi mou,,,

Apla min anxwnesai kai einai xirotera...

To kalo pragma argei na erthei,,,kai mas erxetai ekei pou den to perimenoume PANTA...

Pantos sou euxwme ta kalitera agapoulla mou...

Puppy mou kalimera...

Oso gia tis anagoulles pou exeis...

Na trweis poksimadakia,,,giaourtakia,,,psomakia,,,dimitriaka,,,patates vraste,,,kotopoullo stexno...

Mono stexna na trweis agapi mou...

TA FILIA MOU SE OLES...

Δημοσίευση

αχ αυτες οι διαιτες...αααααααχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!:blink:

απο 54 κλα εφτασα 66 γιατιιιιιιιιιιι?????(βασικα ξερω γιατι,επειδη σαβουρωνω οτι βρω μπροστα μου!!!!:blush: και ολα τα κιλα σχεδον πηγαν στο στηθος!!ειχα στηθος αλλα τωρα παραεγινε το κακο!!!5 νουμερο φοραω!!!μη σας πω οτι μου ειναι και μικρο αλλα δεν το αλλαζω γιατι φοβαμαι αν το βαλω σε πιο μεγαλο σουτιεν ειναι ικανο να μεγαλωσει κιαλλο!!!:laugh: )

τι θα κανω????:huh: απελπιζομαι......:S

Δημοσίευση

Alkost mou kai egw re agapi mou kapote eixa megalo stithos...

Kai oli me rwtagan en eixa siliki sto stithos...

Wmos meta apo tis gennes mou,,,

Xalarwse arketa mporw na pw...

Kai pragmati skeutwme ta paw na to sikosw,,,

Den thelw silikoni epidi mou eresei etsi mikro pou exei ginei,,,

Apla na mou to diorthosei thelw...

Oso gia to diko sou stithos,,,

pisteuw an valeis parapano kilakia nai tha megalwsei agapi mou...

An pragmati den sou aresei...

Prwsexai ligaki,,,

Kane mia kali diatrofi...

Einai wraia na exei mia gunaika omorfo kai megalo stithos...

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα ...

Ειμαι η Ολια 35 χρονων παντρεμενη απο το 2002 με τον Γιωργο επισης 35 και μενουμε θεσσαλονικη.....Πριν απο ενα χρονο εχασα το κοριτσακι μου τεσσαρων ετων απο καποιο σπανιο μεταβολικο νοσημα .Ενα χρονο μετα καταφερα να μεινω ξανα εγκυος και επιτελους να μπει λιγη χαρα στο σπιτι μας ..Ηκορη μου πιστευω εκει ψιλα που βρισκεται θα χαιρεται παρα πολυ γιατι παντα ηθελε αδερφακι αλλα λογω της αρρωστιας της αυτο δεν μπορουσε να γινει.Αυτες τις μερες μπηκα στον τριτο μηνα και ευχομαι να πανε ως το τελος ολα καλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...