Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλους!

Είμαι η Ρόζυ και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με όλους εσάς.

Η διαδικασία της απόκτησης ενόσς μωρού ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Ενώ προσπαθούσαμε επί ένα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα,καταλάβαμε ότι έπρεπε να ψαχτούμε περισσότερο.

Έτσι άρχισε και η διαδικασία της έβρεσης ενός κατάλληλου γιατρού.

Μετά από πολύ μεγάλο ψάξιμο,επιτέλους βρήκαμε ένα γιατρό πολύ καταξιομένο στο επάγγελμα του,ο οποίος μας υποδέχτηκε πολύ θερμά και με ζεστασιά(σπάνιο στις μέρες μας),μας ζήτησε να δει όλες τις εξετάσεις που είχαμε κάνει και εκτός αυτού,να κάνουμε κι άλλες πιο εξειδικευμένες.

Έτσι μας διαβεβαίωσε ότι πρέπει να κάνουμε εξωσωματική.

Κάπως έτσι άρχισε ο αγώνας μας για την απόκτηση του παιδιού μας.

Μετά από τρελό τρέξιμο με τις επιτροπές εξωσωματικής,καταφέραμε να πάρουμε το χαρτί της βεβαίωσης για την απόκτηση των πανάκριβων φαρμάκων.

Οι προσπάθειες που έκανα ήταν δύο.Ευτυχώς που ο γιατρός μου έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και ήξερε αμέσως τι θεραπεία θα μου δώσει μετά την πρώτη μου αποτυχία.

Να ναι καλά.Τον ευχαριστώ πολύ!Μακάρι όλες να έχουμε την τύχη και να πέσουμε στα χέρια ενός τόσου εμπείρου γιατρού!

Αυτή τη στιγμή είμαι στο πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης και όλα πάνε τέλεια.

:lol:

Δημοσίευση

rozy μου πολυ ενθαρυντικο το μηνυμα σου.

τελικα παιζει μεγαλο ρολο ο γιατρος

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΡΟΖΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:) :) ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ.:) ΕΛΠΙΖΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!;):P

Δημοσίευση

ΡΟΖΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ...:angry:

ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ,Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ:woohoo:

Δημοσίευση

EYTYXWS EXW ENAN KATAPLHKTIKO GIATRO KAI ANTHRWPO!!!

EKTOS APO TIS EPITYXIES TOY ME THN PRWTH PROSPATHIA (HTAN DOKIMASMENOS APO THN KSADERFI MOU) EINAI KAI KATAPLIKTIKOS ANTHRWPOS!!!

DEN FANTAZESTE THN SYMPERIFORA TOU SE OLH THN DIARKEIA!!!

OTI KAI AN PW THA EINA LIGO ME AYTON TON ANTHRWPO!!

KAI FYSIKA HTAN APSOGOS KAI STHN GENNA.... DEN KATALABA TIPOTA!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...