Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marouli εγω το παιρνω απο την 20η εβδομαδα και ο γιατρος μου ειπε θα το παρω μεχρι τελους. Τις πρωτες δυο εβδομαδες με "επιασε" πολυ καλα, τωρα επαθα ομως μια αλλεργια στην κοιλια, σαν εξανθημα,και το βλεπω να μου το αυξανει γιατι αυξηθηκαν παλι και οι συσπασεις...

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

αν δεν εχουν μειωθει καθολου εγω θα ελεγα να το πεις στο γιατρο σου μηπως σου αλλαξει τη δοση ή θέλει να προσθεσει κατι αλλο.

μην το σκεφτεσαι ομως συνεχεια, οπως κι εγω πρεπει να μην το σκεφτομαι γιατι τωρα που διαβασα ολα τα ποστ στο θεματακι εχω τρομαξει...

Δημοσίευση

Μαρουλι μου φυσικα κ να ενημερωνεις το γιατρο σου για οτι νιωθεις

κ εκεινος θα κρινει!!!

Την εμπειρια μου τη διαβασες στις προηγουμενες σελιδες!

Να συμπληρωσω οτι παρολα τα χαπια συνεχισα να νιωθω συσπασεις κ στον 8ο.

περιπου 10-15 τη μερα!!!!!σταματησα τα χαπια με το που μπηκα στ μηνα μου για να κανει η μητρα τη δουλεια της! ;)

γεννησα φυσιολογικα(με πιασαν πονοι) 4 μερες πριν κλεισω το μηνα μου!!!

Με το καλο εγκυουλες μου!!! :)

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου, το θεματάκι με έκανε να καταλάβω ότι τα φουσκώματα στο κάτω μέρος της κοιλιάς που εχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου ίσως είναι συσπάσεις. το είπα στο γιατρό πριν 10 μέρες που πήγα και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μου είπε ότι μάλλον είναι τα μωρά. ησύχασα για λίγο αλλά μετά που διάβασα τα ποστ είδα ότι μάλλον πρέπει να το ψάξω περισσότερο γιατί τα βουναλάκια συνδυάζονται με πέτρωμα για λίγα δευτερόλεπτα. τον πήρα τηλ και τον ξαναρώτησα και μου είπε να πάω να με δει οπότε σε λίγο έχω ραντεβού.

ελπίζω πάντως να κάνω λάθος και να μην είναι συσπάσεις γιατί είμαι μόλις στη 18η εβδομάδα. πώς θα καταλάβει βρε κορίτσια αν είναι συσπάσεις, μόνο από αυτά που του περιγάφω ή υπάρχει κάποιος πιό σίγουρος τρόπος?

Δημοσίευση

MAROULI32 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ PREPAR ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ PREPAR ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ 2 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙς ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση

τελικά ο γιατρός μου είπε ξανά ότι είναι τα μωράκια (είναι πιό εμφανή τα φουσκώματα γιατί είναι 2 και στριμώχνονται). μου είπε ότι τις συσπάσεις τις νιώθεις σε ολόκληρη ή μεγάλο μέρος της μήτρας και όχι μόνο σε ένα σημείο. μου έδωσε όμως προληπτικά μαγνήσιο. δεν έχω πειστεί πλήρως αλλά ελπίζω να έχει δίκιο!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙς ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια σχετικά με τα σχολεία που λέγατε αν θα πάτε ή οχι τα πρώτα σας παιδάκια.. εμένα η δικιά μου είναι 6 χρονών θα πάει πρώτη δημοτικού είναι αδύνατον να την κρατήσω σπίτι, και λόγω απουσιών αλλά θεωρώ ότι σαν πρωτάκι δεν πρέπει να χάνει μαθήματα.. πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις από τώρα.. αλλιώς θα τα εξηγεί η δασκάλα στο σχολείο και αλλιώς εγώ στο σπίτι.  Με το που γυρίζει από το σχολείο θα αλλάζει ρούχα θα πλένει χέρια, πρόσωπο και μετά αντισηπτικό. Αν έχει μυξούλες θα της έχω μασκούλα όσο είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό και ο θεός βοηθός.. 
    • Μια χαρά θα κρατήσει!! Σε μονήρη κύηση σε επιστρέφουν στην καθημερινότητα. Εμένα λόγω διδύμων όπου ήταν καθαρά λόγω του βάρους της μήτρας κ βιβλιογραφικά η περίδεση δεν κρατάει με είχε στον καναπέ χωρίς να μου επιτρέπει βόλτες κ δουλειές. Την 34η εβδομάδα με άφησε ουσιαστικά ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, όχι ότι είχα κ πολλές αντοχές🤣🤣🤣 και μια χαρά κράτησε… Όλα θα πάνε καλα !! Τα δύσκολα πέρασαν 
    • Ναι, στις πολυκυστικές ωοθήκες συνηθίζεται το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση των ωοθηκών. Και γω το ίδιο πρωτόκολλο ακολούθησα και στις δύο διεγέρσεις. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα και εγώ περίδεση στην 25η εβδομάδα και 3 μέρες γτ ο τραχημος μου μειώθηκε στα 11μμ, μετά την περιδεση αυξήθηκε στα 19μμ, υπάρχει περίπτωση να ξανά μειωθεί; επίσης από οδηγίες μου είπαν να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα αλλά χωρίς υπερβολές, πως ήταν η δική σας εμπειρία?
    • @katiu_131 @Evitakious έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μπεμπάκια, εκεί που τα μετρούσαμε χιλιοστό χιλιοστό τώρα ειναι ζουμπουρλούδικα 😍   Περιμένω κι εγώ πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό σε 2 βδομάδες γιατί έχουμε να τον δούμε τον μπέμπη από τη β' επιπέδου που κάναμε τέλη Ιουλίου. Τα πονάκια από εδώ κι από εκεί έχουν αρχίσει να γίνονται ψιλοκαθημερινότητα, κι εγώ αν μια μέρα δεν το προσέξω είτε να περπατησω λίγο είτε να κάνω καμία διάταση δεν περνάω καλά. Και τα βράδια πια, επειδη πάει καποιος καιρός τώρα που κοιμάμαι στο πλάι είτε από τη μια είτε από την άλλη, ξυπνάω επειδή πονάει ο γοφός μου κι αλλάζω πλευρά. Γίνεται 3-4 φορές αυτό μέσα στη νύχτα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...