Μετάβαση σε περιεχόμενο

συσπάσεις μήτρας και τράχηλος: πώς είναι;

Recommended Posts

marouli εγω το παιρνω απο την 20η εβδομαδα και ο γιατρος μου ειπε θα το παρω μεχρι τελους. Τις πρωτες δυο εβδομαδες με "επιασε" πολυ καλα, τωρα επαθα ομως μια αλλεργια στην κοιλια, σαν εξανθημα,και το βλεπω να μου το αυξανει γιατι αυξηθηκαν παλι και οι συσπασεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

αν δεν εχουν μειωθει καθολου εγω θα ελεγα να το πεις στο γιατρο σου μηπως σου αλλαξει τη δοση ή θέλει να προσθεσει κατι αλλο.

μην το σκεφτεσαι ομως συνεχεια, οπως κι εγω πρεπει να μην το σκεφτομαι γιατι τωρα που διαβασα ολα τα ποστ στο θεματακι εχω τρομαξει...

Μαρουλι μου φυσικα κ να ενημερωνεις το γιατρο σου για οτι νιωθεις

κ εκεινος θα κρινει!!!

Την εμπειρια μου τη διαβασες στις προηγουμενες σελιδες!

Να συμπληρωσω οτι παρολα τα χαπια συνεχισα να νιωθω συσπασεις κ στον 8ο.

περιπου 10-15 τη μερα!!!!!σταματησα τα χαπια με το που μπηκα στ μηνα μου για να κανει η μητρα τη δουλεια της! ;)

γεννησα φυσιολογικα(με πιασαν πονοι) 4 μερες πριν κλεισω το μηνα μου!!!

Με το καλο εγκυουλες μου!!! :)

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Εγώ είδα σημαντική βελτίωση με τα χάπια, τώρα έχω κάτω από 10 την ημέρα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

κοριτσάκια μου, το θεματάκι με έκανε να καταλάβω ότι τα φουσκώματα στο κάτω μέρος της κοιλιάς που εχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου ίσως είναι συσπάσεις. το είπα στο γιατρό πριν 10 μέρες που πήγα και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μου είπε ότι μάλλον είναι τα μωρά. ησύχασα για λίγο αλλά μετά που διάβασα τα ποστ είδα ότι μάλλον πρέπει να το ψάξω περισσότερο γιατί τα βουναλάκια συνδυάζονται με πέτρωμα για λίγα δευτερόλεπτα. τον πήρα τηλ και τον ξαναρώτησα και μου είπε να πάω να με δει οπότε σε λίγο έχω ραντεβού.

ελπίζω πάντως να κάνω λάθος και να μην είναι συσπάσεις γιατί είμαι μόλις στη 18η εβδομάδα. πώς θα καταλάβει βρε κορίτσια αν είναι συσπάσεις, μόνο από αυτά που του περιγάφω ή υπάρχει κάποιος πιό σίγουρος τρόπος?

MAROULI32 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ PREPAR ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ PREPAR ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ 2 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙς ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

τελικά ο γιατρός μου είπε ξανά ότι είναι τα μωράκια (είναι πιό εμφανή τα φουσκώματα γιατί είναι 2 και στριμώχνονται). μου είπε ότι τις συσπάσεις τις νιώθεις σε ολόκληρη ή μεγάλο μέρος της μήτρας και όχι μόνο σε ένα σημείο. μου έδωσε όμως προληπτικά μαγνήσιο. δεν έχω πειστεί πλήρως αλλά ελπίζω να έχει δίκιο!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙς ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...