Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
    • Καλησπερα και σε εσενα💗, εχω αστατο κυκλο αλλα τοτε ειχα τα μονα συμπτώματα για ωορρηξία μετα δεν ειχα απολυτως τιποτα (ουτε και πιο πριν). Σε ολους τους προηγούμενους κύκλους ειχα απο παρα πολυ νωρίς συμπτώματα περιοδου και τωρα δεν εχω τιποτα και μου φανηκε παρα πολυ παραξενο! υγ εκανα μεσοκυκλικη αιμορραγία στις 19-21/1 που απο οτι καταλαβα απο τη γυναικολογο κανει "Reset" ο κυκλος και φανηκε απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (προλακτινη,προγεστερόνη και LH) . και μετα ειχα 27-28/1 αυτα τα συμπτωματα. 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου κατά μέσο όρο; Μετά την ωορρηξία, σε έναν κύκλο 28 ημερών περνάνε περίπου 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να έρθει η περίοδος και να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.   Αν είχες ωορρηξία όντως 27-28/01 έχει παρέλθει μόλις μία βδομάδα περίπου, οπότε θεωρώ ότι είναι νωρίς για να υπάρχουν συμπτώματα είτε περιόδου είτε εγκυμοσύνης. Εγώ στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, που μου έφερε και το γιο μου, το μόνο "σύμπτωμα" που είχα πριν την καθυστέρηση ήταν ένα τράβηγμα στην ωοθήκη την 9η μέρα, το οποίο τότε το θεώρησα αδιάφορο. Επίσης εμένα η περίοδος μέχρι τότε μου ερχόταν 12 μέρες μετά την ωορρηξία (είχα κάνει παρακολούθηση κύκλου αλλα και με τεστ ωορρηξίας) οπότε είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης της 12η μέρα που ήταν κι η πρώτη μέρα καθυστερήσης θεωρητικά.  Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα κάθε γυναίκα είναι διαφορετική - κάποιες δεν έχουν καθόλου, κάποιες έχουν ήπια και κάποιες πιο έντονα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια ευχομαι σε ολες να κρατησουμε τα θαυματα μας αγκαλιά !🫂 , ειχε καμια εγκυμοσύνη χωρις συμπτώματα;🤍
    • @Xrisa95 τώρα έχω κόψει κι εγώ το αλάτι τελείως  για να μπορέσω όσο γίνεται να αποφύγουμε την καισαρική. Ο γιατρός μου στο νοσοκομείο είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού αλλά είναι και λίγο μακάκας γιατί δεν σου εξηγεί τα πράγματα πως έχουν για να μπορείς να τον καταλάβεις καλύτερα.. πρέπει να μαντεύεις δηλαδή κάθε φορά. Σαλοσπίρ δεν παίρνω από την 14η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. Μετά την αιμορραγία και την τεράστια αποκόλληση δεν τα ξανά έβαλα στο στόμα μου. Θα δούμε τώρα τι θα μας πει την Τρίτη που θα πάμε ξανά. πφ! 🥴
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...