Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος????????Τι είναι αυτό????????


mairoulaalex

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

Είμαι 28χρονών με τον άντρα μου είμαστε μαζί 8χρόνια,λένε ότι όταν εχεις ολοκληρωμένες επαφές με κάποιον πρέπει να αρχίσεις και τις επισκέψεις σε γυναικολόγο πράγμα που εγώ ποτέ μα ποτέ δεν το έχω κάνει.

Δεν έχω επισκευτεί ποτέ κανέναν στην αρχή απο φόβο γιατί άκουγα διάφορα οτι πονάει η εξεταση.Ακούω απο κοπέλες διάφορα για πολυκυστικές και άλλα που δεν τα θυμάμαι και μου φαίνονται σαν κορακίστικα.Με τον άντρα μου εδώ και 3μήνεσ κανουμε ελεύθερα έρωτα εχω μεγάλο 30-34ημερών κύκλο και δεν ξέρω ούτε γονιμες μέρεσ ουτε τίποτα. Θέλω πολύ ένα παιδάκι βλέπω γύρω έγκυες κοπέλες και συγκινούμε και μόνο που τισ βλέπω,κάθε φορά που αδιαθετώ λέω ουτε αυτό τον μήνα παιδάκι.Τι μπορεί να φταίει?Και κάτι ακόμα έχει σχέση το βάρος που λένε μην σηκώνεις βαριά πράγματα (πράγμα που το κάνω συνέχεια) δεν κάνει σε τι παίζει ρόλο? Βοηθήστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena ..Mhn akous trela pragmata einai ontos abola sthn eksetash alla oxi ti pote to akraio ...oles prepei toulaxiston mia fora ton xrono na kanoume eksetashs mhn to amelhs einai poly sumantiko..oso gia to paidaki prospathiste kai an deis oti pernaei kanenas xronos tote prepei na to psakseis...!!!Alla mhn amelhs ton gynaikologo na pas opos dhpote!!! Filakia....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας.

Βρα αθεοφοβη, φοβασε την εξεταση κ οχι την γεννα??:) Μπραβο σου.

Χωρις πλακα τωρα, κ εγω συμφωνω με τα κοριτσια, μια εξεταση στον γιατρο καλο θα σου κανει κ οχι κακο.Ειναι αβολη εξεταση κ γι αυτο τον λογο εγω παω σε γυναικα...Η ντροπαλη!!Τρομαρα μου..χαχαχα

Με το καλο να μεινεις εγκυος.

ΦΙΛια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Μαιρούλα!!! :unsure:

Είναι δυνατόν 28 χρονών κοπέλα και να μην έχεις πάει ποτέ σε γυναικολόγο;;; :dry: Οι γιατροί λένε πως κανονικά καλό είναι οι γυναίκες να πηγαίνουν για εξέταση, έχουν δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Όταν έχουν, είναι υποχρεωτικό!

Θα σου πω ένα μυστικό: αυτές που λένε ότι πονάνε είναι αυτές που φοβούνται και σφίγγονται. Αν πας χαλαρή, χωρίς κανένα φόβο, δεν πρόκειται να πονέσεις. Το μόνο που θα αιστανθείς είναι μια ενόχληση, τίποτα παραπάνω. Είμαι σχεδόν 36 χρονών, πηγαίνω σε γυναικολόγο από τα 18 - 19 μου και δεν έχω πονέσει ποτέ! Αλλά πάντα είμαι χαλαρή! Γι'αυτό και δεν πονάω.

Τώρα, όσον αφορά το βάρος, έχει να κάνει με την πίεση που ασκείται στην κοιλιακή χώρα. Όταν σηκώνεις κάτι βαρύ, δουλεύουν πολύ οι κοιλιακοί σου και γενικά η κοιλιά ζορίζεται. Το αναπαραγωγικό μας σύστημα αν το δεις, είναι πολύ μικρό και άρα αρκετά ευαίσθητο. Γι'αυτό και πρέπει να προσέχουμε να μην σηκώνουμε πολλά βάρη, κυρίως αν έχουμε υποψία εγκυμοσύνης. Εννοείται πως στην εγκυμοσύνη απαγορεύται να σηκώνεις βάρη.

Αυτά.. προς το παρόν! Ό,τι θες μας ρωτάς! Και γρήγορα να βρεις γιατρό και να πας, το οφείλεις στον εαυτό σου! Ο γυναικολόγος δεν είναι μόνο για την εγκυμοσύνη, είναι για την υγεία μας γενικότερα!

Φιλάκια πολλά και καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου mairoulaalex!

Ε δεν υπάρχει και καμία που να διασκεδάζει την επίσκεψη στο γυναικολόγο αλλά τι να κάνουμε που είναι ακρως απαραίτητη? Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο πρέπει να κάνουμε τεστ Παπ και ψηλάφηση μαστών. Πήγαινε σε γυναίκα άμα ντρέπεσαι - κι εγώ σε γυναίκα πάω... Δεν πονάει πάντως η εξέταση, απλά δεν είναι και ευχάριστη... Έχω μια φίλη κολλητή που κι αυτή δεν ήθελε με τίποτα να πάει! Τελικά πήγε πρώτη φορά -στα 29 - όταν έμεινε έγκυος :) Έτσι σε βλέπω κι εσένα :P

Για μωράκι που προσπαθείτε μην αγχώνεσαι, είναι πολύ λίγοι οι 3 μήνες, δε σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Και για τα βάρη που ρωτάς στη σύλληψη δεν παίζει κανένα ρόλο...Απλά οι εγκυούλες καλό είναι να αποφεύγουν να σηκώνουν πολλά βάρη - τώρα όταν λέμε βάρη δεν εννοούμε την ... τσάντα από το σουπερ μαρκετ...:silly:

Πήγαινε μια επίσκεωη σε ένα γυναικολόγο και θα σου εξηγήσει και ότι θες για γόνιμες μέρες κτλ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας!!

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου...Κ εγω άργησα πολύ να παω στον γυναικολόγο και τελικά είδα οτι δεν ήταν δα και τίποτα φοβερό.Όπως είπε και η crazy το παν είναι να είσαι χαλαρή όταν θα σου κάνει το τεστ Παπ.Όταν σφίγγεσαι τότε πονάς.

Μιας και προσπαθείτε να κάνετε παιδί ίσως σου προτείνει να κάνεις κ κάποιο προγεννητικό έλεγχο,δηλ.κάποιες εξετάσεις αίματος και να σου πάρει και κάποιο κολπικό υγρό για εξέταση.Θα σου κάνει και έναν υπέρηχο και αυτό είναι όλο!!

Ξεπέρασα γρήγορα πάντως τους φόβους μου,με ευκολία του ανοίγω τα πόδια!!

Τώρα είμαι έγκυος και εχω καιρό να του τα ανοίξω αλλά ίσως να το κάνω λίγο πρίν γεννήσω..

Αυτά!!! Ελπίζω να πάς σύντομα γιατί είναι απαραίτητο !!

Τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γυναικολόγο! Εντάξει, δεν είναι και κάτι που θα το έκανες καθημερινά, αλλά δεν θέλει φόβο! Έχω πάει σε 3 γυναικολόγους! Η μια μάλιστα ήταν γυναίκα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου! Ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα είναι για μένα πάντα πολύ καλός! Μου βγάζει πολύ θετικό συναίσθημα και πολύ εμπιστοσύνη!

Δεν πονάει καθόλου η εξέταση που κάνει! Και κακώς δεν έχεις πάει τόσα χρόνια! Μπορείς να προλάβεις πολλά με την πρόληψη! Και εγώ είχα να κάνω εξέταση από το 2003, αλλά πριν βάλω μπροστά για παιδάκι έκανα ένα τσεκ απ, για να δω ότι όλα πάνε καλά! Δεν έχει σημασία μόνο πως να το πιάσεις το παιδάκι! Σκοπός είναι το σώμα σου να πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να πάνε όλα καλά κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης!

Εγώ είχα πολυκυστικές ωοθήκες, ύστερα από μια σειρά εξετάσεων έκανα μια θεραπεία και κατάφερα να σταθεροποιήσω τον κύκλο μου!! Καλό είναι να πας.. Μην φοβάσαι!! Ότι χρειαστείς .. εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ ξεκίνησα από μικρή να πηγαίνω στο γυναικολόγο. Στα 19 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και αμέσως έψαξα να βρω γιατρό. Και επειδή ντρεπόμουν πήγα σε μια γυναίκα. Τώρα όμως έχω άντρα μετά τη γέννηση της δεύτερης μου κόρης και οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνομαι πιο άνετα μαζί του παρά με τις γυναίκες. Τώρα μάλλον οφείλεται και στον άνθρωπο.:)

Να βρεις ένα καλό γιατρό που να μπορείς να συνεννοείσαι μαζί του, να αισθάνεσαι άνετα, να μπορείς να μιλήσεις μαζί του πάνω σε ότι σε προβληματίζει (αν θες βοήθεια στο ψάξιμο εδώ είμαστε) και να πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις. Αφού θέλεις να μείνεις έγκυος καλό είναι να κάνεις έναν προγεννητικό έλεγχο τόσο εσύ όσο και ο άντρας σου και επίσης και ένα τεστ ΠΑΠ το οποίο θα πρέπει να το επαναλαμβάνεις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Για να ξέρεις ότι είσαι υγιής.

Να είσαι σίγουρη ότι κάποια άτομα υπερβάλλουν επειδή έχουν άγχος και φοβούνται. Όταν φοβάσαι δεν είσαι χαλαρή, είσαι σφιγμένη και είναι λογικό να πονέσεις. Αν είσαι χαλαρή μη φοβάσαι τίποτα. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Να φανταστείς εγώ έκανα τεστ ΠΑΠ και είχα και τη μικρή (μωρό) καθιστή πάνω στην κοιλιά μου. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό δεν του είχε ξανατύχει.:blink:;) :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΧΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΕΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΓΩ ΠΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΜΟΥ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σωστό θα ήταν να μην ξεκινούσες καν προσπάθειες για μωρό εφόσον δεν έχεις πάει ποτέ σε γυναικολόγο, γιατί έτσι κι έχεις κανένα μικροβιάκι μπορεί να σου κάνει ζημιά σε ενδεχόμενη κύηση.Καλό είναι να ξέρεις ότι είσαι οκ εκεί κάτω, προτού μείνεις έγκυος.Βουρ στο γυναικολόγο, κι ασε τους προβληματισμούς για βάρη κλπ για όταν με το καλό μείνεις.3 μήνες είναι πολύ λίγος χρόνος για να αγχώνεσαι για σύλληψη.Από χρόνο και πάνω...Θα αρχίσεις και να συνηθίζεις έτσι γιατί στον προγεννητικό έλεγχο έχεις να φας εξετάσεις και καλιέργειες και κολπικές εξετάσεις με το κουτάλι!Κι εσύ απ΄ότι φαντάζομαι ιδέα δε θα έχεις για προγεννητικό έλεγχο.Είναι πολλά που πρέπει να τσεκάρετε προτού συλλάβεις. Ο γυναικολόγος σου θα σου δώσει μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να κάνεις προτού μείνεις έγκυος για να δει αν όλα είναι οκ για μια εγκυμοσύνη.Ακόμα και βιταμίνες μπορεί να σου δώσει που βοηθούν στη γονιμότητα. Σόρυ αν σε φόβισα, αλλά υπάρχουν τόσα παραδείγματα που με απλή εξέταση προβληματικές εγκυμοσύνες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) καλέ Μαιρούλα καταρχήν καλοσώρισες και καταδεύτερον τι διαβάζω και μου έρχεται να σου τσιρίξω στο αυτί παρότι δεν σε ξέρω. Δεν επιτρέπεται να κάνεις προσπάθειες για ένα μωράκι χωρίς να έχεις κάνει πρώτα μέσω του γυναικολόγου ένα τέστ πάπ, και έναν προγγενητικό έλεγχο. Το διάστημα που προσπαθήτε με τον άνδρα σου τρείς μήνες δεν είναι πολύ θα συμφωνήσω με την προηγούμενη φίλη που λέει ότι πρέπει να ανησυχήσεις μετά τον πρώτο χρόνο και όσο για τον γυναικολόγο δεν είναι δά και τόσο τρομερή μία εξέταση άλλωστε είναι και για καλό δικό σου. Γρηγορά λοιπόν να μας γράψεις ότι πήγες και ε΄γω που σου γράφω η γιατρός μου με παρακολουθεί από τα 18 και τώρα να σκεφτείς ότι είμαι 32.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοπέλα μου τι νομίζεις ότι θα σου κάνει και θα πονέσεις? Τίποτα απολύτως για αυτό λοιπόν τρέξε αμέσως για εξετάσεις και μην φοβάσαι τίποτα, έχει δει τόσα και τοσα ο γιατρός που δεν θα κολλήσει στο δικό σου.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα, δεν πονάει καθόλου , ξεπέρασε το ( μάλλον αισθάνεσαι και άβολα )πάνε χαλαρή και να σκέφτεσαι πως οφείλεις να το κάνεις και για την υγεία σου ( είναι απαραίτητη η εξέταση στο γυναικολόγο)αλλά και επειδή πριν μείνεις έγκυος θα ήταν καλύτερο να κάνεις κάποιες βασικές εξετάσεις!

Δεν είναι τίποτα πάντως.Πηγαίνεις , σε εξετάζει , τελείωσες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον θα ειμαι κι εγω λιγο αυστηρη μαζι σου!Κλεισε σημερα κιολας ραντεβου στο γυναικολογο για παπ τεστ που ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ στην ηλικια σου και μετα απο τοσα χρονια σχεσης!Μαλλον θα σου κανει και κολπικο υπερηχο και θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις επιπλεον εξετασεις.Η διαδικασια ειναι πολυ απλη και ανωδυνη, μην το σκεφτεσαι καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα βρε κοπελια δεν εχεις παει ολοκληρη γυναικα σε γυναικολογο??!! τι να σου πρωτοπουν και εδω μεσα :laugh: :laugh: πηγαινε ΑΥΡΙΟ κιολας.οι γονιμες μερες ειναι το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει αυτη τη στιγμη. κανε τεστ ΠΑΠ που ειναι σωτηριο για μας τις γυναικες κ μετα θα κανεις κι ολα τα αλλα.αφου την εβγαλες καθαρη ετσι παλι καλα!αντε τρεχα τωρα κ θα στα πει ο γιατρος ολα αυτα που σε απασχολουν!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Me kalipsan oi prolalisases. Koukla mou pragmatika i eksetasi den einai TIPOTA! Meta apo tosa xronia epafon mporei na exeis otidipote! Kalitera na exeis isixo to kefalaki sou k meta na ksekiniseis prospatheies para na ipaxrei kati k na trexeis meta k na valeis se kindino mia mikri psixoula pou de ftaiei k se tipota. Einai psixologiko fantazomai to olo thema, min to skeftesai, kleise ena rantevou k PIGAINE!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου όπως είπαν και τα κορίτσια, είναι πολύ πολύ βασικό να πας στον γυναικολόγο για έναν προγεννητικό έλεγχο καθώς και για τεστ ΠΑΠ. Πίστεψε με ο πόνος- αν υπάρξει, εγώ δεν πόνεσα ποτέ παρόλο που στην αρχή αισθανόμουν πολύ άβολα, δεν είναι τίποτα μπροστά στην αίσθηση ότι είσαι υγιείς. Σκέψου ότι πρέπει να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα να βλάψεις το αγέννητο μωράκι σου και τον εαυτό σου ακόμα από αμέλεια.

Εγώ εύχομαι και πιστεύω ότι είναι υγιεστάτη αλλά για σκέψου, ένα ινομύωμα, μία κύστη κάτι που δεν σε ενοχλεί μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Κάποιοι βλέπουν τον γυναικολόγο σαν οδοντίατρο- αντί να πηγαίνουν τουλάχιστον μία φορά το χρόνο προληπτικά πηγαίνουν όταν το δόντι δε σώζετε.

Είσαι μεγάλη γυναίκα πια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mairoulaalex έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια

Είμαι 28χρονών με τον άντρα μου είμαστε μαζί 8χρόνια,λένε ότι όταν εχεις ολοκληρωμένες επαφές με κάποιον πρέπει να αρχίσεις και τις επισκέψεις σε γυναικολόγο πράγμα που εγώ ποτέ μα ποτέ δεν το έχω κάνει.

Δεν έχω επισκευτεί ποτέ κανέναν στην αρχή απο φόβο γιατί άκουγα διάφορα οτι πονάει η εξεταση.Ακούω απο κοπέλες διάφορα για πολυκυστικές και άλλα που δεν τα θυμάμαι και μου φαίνονται σαν κορακίστικα.Με τον άντρα μου εδώ και 3μήνεσ κανουμε ελεύθερα έρωτα εχω μεγάλο 30-34ημερών κύκλο και δεν ξέρω ούτε γονιμες μέρεσ ουτε τίποτα. Θέλω πολύ ένα παιδάκι βλέπω γύρω έγκυες κοπέλες και συγκινούμε και μόνο που τισ βλέπω,κάθε φορά που αδιαθετώ λέω ουτε αυτό τον μήνα παιδάκι.Τι μπορεί να φταίει?Και κάτι ακόμα έχει σχέση το βάρος που λένε μην σηκώνεις βαριά πράγματα (πράγμα που το κάνω συνέχεια) δεν κάνει σε τι παίζει ρόλο? Βοηθήστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΙΣΑΙ 28 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ???

ΜΩΡΕ ΣΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???

ΑΜΑ ΠΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΜΜΥLAND ΣΕΛΙΔΑ-ΣΕΛΙΔΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ! τωρα να σε μαλωσω κι εγω λιγο... ? :P

Οχι.. απλα θα σου πω κι εγω οτι σου ειπαν και τα υπολοιπα

κοριτσια. Κλεισε αμεσως ραντεβου με εναν καλο γυναικολογο..

και μετα ξεκινα τις προσπαθειες για μωρακι..

Δεν παιζουμε με θεματα υγειας!

Οσο για την εξεταση μην ανησυχεις!! Δεν ειναι δα και τιποτα τραγικο!!!

Περιμενουμε νεα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελια ακομα εδω εισαι:ohmy: ???????????? στο γιατρο γρηγορα και για να μην ανησυχεις δν δαγκωνουν οι γιατροι ,δν ποναει και μην ντρεπεσαι:blush: ειναι η φυση της εξετασης τετοια που την πρωτη φορα αισθανεσαι λιγο περιεργα αλλα μετα σου περναει;) .τους λογους τους ειπαν τα κοριτσια πιο πανω κ το κορυφαιο που ειπε καποια "δεν φοβασαι να γεννησεις και φοβασαι να πας στον γιατρο?" .ΠΑΠ τεστ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

κ να ξερεις οι γυναικολογοι οταν πηγαιναν να γινουν γιατροι κ να αποκτησουν τετοια ειδικοτητα το ηξεραν τι θα εξεταζαν ;) οποτε μη σκας ,μη φοβασαι ,κ μη ντρεπεσαι .περιμενουμε να μας πεις νεοτερα απο τον doctor.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΥΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, καλό θα ήταν να σταματήσεις τις προσπάθειες και να πας στον γιατρό για έναν έλεγχο. Μπορεί να έχεις τίποτα ή και τα πάντα! Πράγματα που μπορεί να κάνουν κακό στο μωρό και σε σένα! Πρέπει οπωσδήποτε να σε δει ένας γιατρός, να κάνεις ένα τεστ ΠΑΠ και μετά να προσπαθήσετε για μωρό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...