Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα.

Είμαι στην παρέα σας αρκετό καιρό σαν επισκέπτης αλλά τώρα αποφάσισα να μπω και σαν μέλος μια και πάντα σας παρακολουθώ σιωπηλά και χαίρομαι πολύ τις σχέσεις και τις φιλίες που έχετε δημιουργήσει εδώ μέσα.

Να συστηθώ λοιπόν και γω. Είμαι η Μαρία, είμαι 24 χρόνων και με την βοήθεια του Θεούλη το αργότερο στις αρχές του Οκτώβρη θα γεννήσω το πρώτο μου μωράκι που είναι κοριτσάκι.

Λόγω μιας μικρής αποκόλλησης που είχα πριν από 2 μήνες δεν εργάζομαι, είμαι στο σπιτάκι μου και κάααααθομαι! Και χωρίς να το ξέρετε μέχρι σήμερα είσαστε πολύ καλή μου παρέα και έχω πάρει χρήσιμες συμβουλές από εσάς.

Ελπίζω (και το ξέρω άλλωστε) να με δεχθήτε στην παρέα σας.

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαρία και καλωσόρισες στην παρεούλα μας!:laugh:

Με το καλό η μπεμπούλα σου και να έχεις ένα όμορφο υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών απο Αθήνα και έχω μια γλυκιά μπεμπούλα!

Θα χαρώ να τα λέμε

Φιλιά πολλά

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Μαρακι μου!:)

Ααα!! εγω ειμαι μεγαλη (σε σχεση με ολες σας)!!:P :P

Ειμαι η Φανη λοιπον, 27 ετων, και περιμενω απο μερα σε μερα το πρωτο

μου παιδακι που ειναι μια στρουμπουλη (σαν εμενα) μπεμπουλα!!!:laugh:

Ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου, και να φερεις

στον κοσμο ενα υγιεστατο παιδακι.

Θα τα λεμε συχνα!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ. :)

ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. :woohoo: ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΜΙΛΑ ΤΟΥ,ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ,29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ...

Δημοσίευση

Maraki mou kalimera agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Exeis erthei stin pio omorfi paraioulla mas...

Sou euxwme mia teleiotati sunexeia me tin egkumwsini sou...

Eimai i Joanna...

Kai exw 2 mwrakia...

O megalos mou einai o kwnstantinos 15 minwn...

Kai i mikri mou einai i eleana 1 minwn...

Sou euxwme ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sou...

Filakia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...