Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΟΥ "ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ" (ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ...)...ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑΤΕ? ΚΛΑΨ...ΘΑ ΣΚΑΣΩ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ...

ΒΟΗΘΕΙΑ.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ(ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ) ΠΙΝΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ή ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ή Β ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΦΑΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΕ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΦΕΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΣΚΟΙΛΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ συχνο μετ α την γεννα! απογορευτα κατι που πειραζει το μωρο! δοκιμασες να φας κατι σε πρασινο και ενοχλησε το μωρο? απο την αρχη τρωω κανονικα! στο νοσοκομειο 2 ωρες αφου γεννησα εφαγα μαρουλοσαλατα!!!!

το ιδιο ειχα και εγω! για αρκρτο διαστημα και σε συνδιασμο με μια αιμοροιδα που απεκτησα στην γεννα υπεφερα!

αρχικα πολλα υγρα μην βγαζεις τα πρασινα και λαδερα απο την διατροφη σου, δοκιμασε να τα φας κι αν κατι ενοχλησει το μωρο τοτε το σταματας για λιγο διαστημα!

τα υποθετα γλυκερινης κανουν δουλεια καθως και σε μεγαλη αναγκη και πιεση ενα fleet enema (χαμ.υποκλισμος). δεν συνηθηζει ο ργανισμος σε αυτα αρκει α μην το κανεις καθημερινη βαση!

αλλα κυριως νεροοοοοοοοοοοοοοοοο!

πολυ νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

τα παλια τα χρονια δεν ειχαν κρεας και ξηρα τροφη... τρεφονταν με οτι βγαζει η γη κι ομως θηλαζαν αποκλειστικα και για χρονια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ..ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΣΤ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΙΤΑΜ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω δεν ειμαι ειδικη στα θεματα διατροφης αλλα τα πρασινα και λαδερα γιατι να απαγορευονται?

ολες οσες γεννησαν το αντιμετωπισαν το θεμα δυσκοιλιοτητα,θελεις και λιγο η φοβια των πρωτων ημερων αρκετες γυναικες δυσκολευονται με το θεμα τουαλετα,

ενα υποθετο γλυκερινης για να βοηθηθεις αρχικα δεν κανει κακο και ουτε γινεται συνηθεια τοσο γρηγορα,χειροτερο ειναι να εισαι σε αυτην την κατασταση και για τον οργανισμο σου και για την ηρεμια σου...

εαν δεν αισθανεσαι εσυ καλα πως θα φροντισεις καλα το μωρακι σου?

επισης εγω στο πρωτο μου παιδι που ειχα ζορι και πολυ φοβια μετα την γεννα επαιρνα ενα σιροπι που λεγεται NUZOL ειναι διενεργητικο,αγευστο,διαφανες και δεν βλαπτει καθολου ουτε την μητερα ουτε το μωρο,βοηθαει πολυ και εαν θελεις ρωτησε τον γυναικολογο και την μαια σου:)

ευχομαι να ξεμπλεξεις συντομα με το θεμα γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Άσε τώρα με πιάνεις εκεί που πονάει. Εμένα μου είχαν απαγορέψει σχεδόν τα πάντα γιατί έκανε κολικούς ο μικρός. Ακόμα και τώρα τρόω λίγο απ’όλα. Έκανα που λές μία δυσκοιλιότητα άλλο πράγμα, συν μία αιμορροΐδα συν τρομερός πόνος. Έκανα και μία εβδομάδα να πάω και όταν πήγαινα έκλαιγα και ούρλιαζα από τους πόνους. Ο μικρός κι’ολας δεν κάθετε μόνος του θέλει κόσμο και αγκαλιές αστα να πάνε. Με έσωσε το χαμομίλη, και, έπινα μέχρι και 4 τσάγια την ημέρα για να μαλακώσουν και να μην πονάω τόσο πολύ, ένα ακτινίδιο κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Πρέπει να βρεις τι θα δουλέψει για σένα. Εμένα πχ τα δαμασκηνά και τα βερίκοκα δουλειά δεν κάνουν ενώ τα άψητα φουντούκια κάνουν θαύματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...