Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

χμ...αυτο ειναι ενα θεμα.παλια πηγαινα στην λεβεντη,μετα πηγα για εξετασεις για γονιμοτητα και τετοια στην παλλιδου,και τον προηγουμενο μηνα που εγινε η εγκυμοσυνη πηγα αναγκαστικα σε γιατρο του ικα,μετα σε ενα εξωτερικο βλακα και μετα σε κατι αστερια οταν εγινε η αποβολη στο νοσοκομειο,τον υφαντιδη και τον θεοδωριδη και εκει θα μεινω μου φαινεται.σε μπερδεψα?:laugh: εσυ ποιον εχεις?να χαιρεσαι και το παιδακι σου γλυκια μου.

Δημοσίευση

σοβαρα μιλας?ο διαμαντιδης δεν ειναι αυτος με το φακελλακι?ε οταν πηγα να με δουν παλι εκει ηταν και εξεταζε κανονικα.κρατος σου λεει μετα.πληρωσε 500-1000ε και παλι κανονικα πισω στην δουλεια του.καλα τι σου εκανε?παντως καταλαβα οτι ο γιατρος ειναι να σου κανει κλικ,για μενα μπορει να ειναι τελειοςκαι εσενα να μην σου κανει καθολου.παντως εγω ευτυχως βρηκα καλους στο νοσοκομειο τωρα.να φανταστεις με ειδαν 1-2 φορες οταν νοσηλευτηκα και προχθες που πηγα για να δουμε αν ειναι ολα καλα,οταν με ειδε εξω απο το γραφειο του μετα απο μια ωρα κατευθειαν μου ειπε ελα να σε δω χωρις εγω να χωθω ξερεις να κλεψω καμια σειρα και τετοια,χωρις ραντεβου ημουν κιολας,και πηγαμε και μου μιλουσε κανα μισαωρο και με εκανε να νιωσω σαν να μιλαω με φιλο μου,αφου στον ενικο μιλουσαμε,μου εκανε εντυπωση γιατι οταν εκλαιγα ηταν διπλα μου και μου ελεγαν συνεχεια μη κλαις βρε συ εισαι μικρουλα και με ηρεμισαν παρα πολυ,γιατι ο εξωτερικος που πηγα με ειχε κανει σκατα και δεν μπορουσα να συνελθω.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΡΡΑΙΕΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΜΑΙ

ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΩΝ

ΕΥΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ

Δημοσίευση

εγω εχω τον ξακουστο δημητρη γυναικολογο

κοριτσια ειμαι πολυ ευχαριστημενη μαζι του

ειναι πολυ καλος στη δουλεια του ειναι και της λεπτομερειας

και με βοηθησε και στον θηλασμο που δεν ηταν δικη του δουλεια

και οποτε τον χρειαζομαι ειναι διπλα μου

ειναι και καλος ανθρωπος

μεχρι βεβαια να σου ανοιχτει πρεπει να περασει λιγος καιρος

στην αρχη σου φαινεται τυπικος αλλα μετα δενεσαι μαζι του

και σου εξηγει τα παντα

εγω βασικα δεν ειμαι σερραια αλλα απο τοτε που παντρευτηκα μενω εδω

4χρονια

Δημοσίευση

τον επιασαν με το φακελάκι το Διαμαντίδη και τον ειχαω σε παυση για 1 χρονο ομως αυτος εξακολουθει και ειναι στο νοσοκομειο με την καλυψη των αλλων ιατρων ακρη δε βγαζεις μεχρι να γινει το δικαστηριο.για τον Ξυπολυτο εχω ακουσει πολυ καλα λόγια για το Ξακουστο οχι και τα καλυτερα.σα συζυγος γυναικολογου εχω ακουσει ποιοι ειναι οι καλοι και ποιοι οχι.

Δημοσίευση

MARIANTINOSNINI ε.ιμαι στην Ξάνθη όχι δεν είμαι σε νησί αν και έκανα και σε νησί και δεν ήταν και το καλ'υτερο μου..Εγώ είχα τον Ξυπόλυτο και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν!

Εvi25 σου έστειλα πμ.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια.Βαρβάρα ήρθα κι εγώ εδώ :-) ! Τον Διαναντίδη δεν τον πιάσανε επ'αυτοφώρο με φάκελ στο χέρι.του την έστησε κάποιος,αυτός το κατάλαβε κ ενω επέμενε να πάρει τα λεφτά ο Διαμ δεν τα έπαιρνε.έτσι αυτός πήγε κ τα άφησε στο γραφείο.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ!!!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 2,5 ΕΤΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΝΙΓΡΙΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΣΕΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

κοριτσια και για τους δυο γιατρους που λετε εγω προσωπικα εχω ακουσει καλα σχολια,ειδικα για τον ξυπολυτο,σε αυτον θα πηγαινα αλλα λογω του οτι μπηκα με εισαγωγη με ανελαβε οποιος ηταν εκει και ευτυχως ειναι πολυ καλος.επισης και για τον τσαλικη καλα λογια αλλα παιρνει 300ε για φυσιολογικη γεννα και 100οε για καισαρικη.και που ξερω εγω οτι δεν θα μου πει οτι υπαρχει προβλημα για να παρει το χιλιαρικο???:dry: αλλα ειναι λενε πολυ καλος.

Δημοσίευση

koritsia mou geia sas

ego mporei na mhn eimai manoula alla eimai SERREA!!!!!!!!

exo akousei polly kala logia gia thn lebenth alla gia ton madenh,aytos einai sto nosokomeio ala exei k diko tou iatreio,,

koritsia ton aygousto katebeno pali serres opoia thelei na kanonisoume gia kafedaki,,,,

a ksexasa na sas po pos me lene sofia k eimai 22 xronon!!

polla filia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...