Μετάβαση σε περιεχόμενο

geia sas filenades!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Αντε ρε Μαιρουλα!!!!!!:silly:

Αργησες να μας επισκεφτεις!!!!!!!!

Με το καλο ο γαμος και η βαφτιση!!!!!:) :)

Και οταν με το καλο γυρισεις θελουμε φωτο!!!!!!!!!!

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!

Μας ελειψες................!!!!!!!!!!!:(

Δημοσίευση

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ,ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ -ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ-,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ!:woohoo:

Δημοσίευση

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ,ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ -ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ-,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια, την μικρή την έστειλα πέρυσι αρχές Δεκέμβρη και όλο τον μήνα δεν αρρώστησε καθόλου! Μετά τον Γενάρη γίνεται ο χαμός τα τελευταία χρόνια, από ότι μας είπε η γιατρός.  Εγώ θα την στείλω πάλι από Δευτέρα που ανοίγει και θα δω πως θα αντιδράσει το μωρό. Αν μετά από κάποιες μέρες θέλει να πηγαίνει, θα την συνεχίσω μέχρι και Δεκέμβρη. Αν όμως γκρινιάζει κ δω ότι ταλαιπωρείται, θα την κρατήσω και θα την ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα, αφού είμαι σπίτι και είναι ευκαιρία να περνάμε χρόνο μαζί. 
    • Τι ωραίο καλοκαίρι ζούμε βρε κορίτσια που ευχαριστιόμαστε τα μωρά μας και τα καμαρώνουμε ενώ περιμένουμε τα αδερφάκια τους. Όλες οι φωτο είναι στιγμές μοναδικές που δεν ξανάρχονται! Ρένα χαίρομαι πολύ που σου ανοίχτηκε αυτή η προοπτική και μακάρι να τα καταφέρετε! Έλενα πλησιάζει η β σου! Όλα να πάνε καλά εύχομαι, να μας ενημερώσεις! Εμείς γυρίσαμε προχθές αλλά θα ξαναφυγουμε στις 16, θα πάμε μια βδομάδα στην Τήνο! Χθες πήγαμε και κάναμε μια μίνι β επιπέδου και ήταν όλα καλά! 180γρ η μπέμπα και πιπιλουσε το δαχτυλακι της! Η αποκόλληση εκεί ακόμα αλλά μικρούλα!
    • Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!Εμεις εδω,πολυ δουλεια αυτη την περιοδο κ απο μπανια τιποτα γιατι εχει πολυ αερα κ κυμα η θαλασσα!!Δεν πειραζει ομως κ ετσι ομορφα περναμε😊 Ελπιζουμε κ εσεις!!Η φωτο απο την τελευταια μας εξορμηση στη θαλασσα..αφησαμε το σωσιβιο κ πιασαμε τα μπρατσακια😍 @Rena92πολυ χαιρομαι που ταιριαξατε με τον γιατρο,ευχομαι ολα να πανε οπως τα επιθυμεις😍  
    • Εγω όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 χρονών μέχρι να πάει 2,5 ώστε να μπορέσει να πάει παιδικό είμασταν στο σπίτι εγώ το νεογέννητο και η μεγάλη  οταν πηγε παιδικό ήταν 1 Μαρτίου, 6 μηνών το μωρό, εεε από την πρώτη βδομάδα που πήγαμε η μεγάλη αρρώστησε κόλλησε και το μωρό μέχρι να έρθει ο Ιούλιος όλο και κάτι τσιμπούσε η μεγάλη στο σχολείο και κόλλησε και το μωρό ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό αλλά είχε για 1,5 μηνα πολλές μύξες και φλέγματα έκανε αμάν να περάσουν αυτά  θα μιλήσεις και με παιδίατρο αλλά εμένα η γνώμη μου είναι να μην κρατήσεις όλο το χρόνο το παιδί σπίτι δεν γίνεται είναι κρίμα εμενα η μεγάλη της αρέσει πολύ το σχολείο και θέλει να πηγαίνει   εγω θα έλεγα να σταματήσει κανένα μήνα όπως είπες πριν γεννήσεις να κρατήσεις το παιδί σπίτι μέχρι να γίνει 3 μηνών ώστε να αρχίσει τα εμβόλιο να μπορεί να πιει και λίγο ντεπον σε περίπτωση που κολλήσει κάτι και να πάει το παιδί σχολείο μετά που θα γίνει 3 μηνών το μωρό 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Είμαστε λογικά όλες σε ρυθμούς προετοιμασίας για το νέο μέλος! Εγώ παρότι ζορίζομαι πολύ με τη ζέστη, προσπαθώ κάθε μέρα να κάνω όλο κ κάτι για να είναι όλα έτοιμα.. μόνο η βαλίτσα μ έχει μείνει, την οποία θέλω μέχρι την άλλη εβδομάδα να την έχω έτοιμη γιατι θα γεννήσω τέλος του μήνα τελικά.. εσυ πως τα πας?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...