Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ! ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 53 ΚΙΛΑ Κ ΠΗΡΑ 19!ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΑΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.... ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ... ΤΩΡΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ 55 ΚΙΛΑ Κ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 2 ΝΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ . ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...:( ΘΕΛΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !

ΠΑΝΤΩΣ Κ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΤΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΗΣΗ Κ ΠΕΙΣΜΑ! ΣΕ ΦΙΛΩ!

Δημοσίευση

κορίτσια, εγώ είχα απελπιστεί ανέπνεα και έβαζα κιλά και είμαι και τελείως ψώνιο με την εμφάνιση, ξεκίνησα 60 κιλά 2 πάνω από το κανονικό μου κάθε φορά που με ζύγιζε η βοηθός του γιατρού της έλεγα κρύψε κάτι θα με σκοτώσει ο γιατρός, μέχρι και τον 7 δεν έτρωγα βλακείες καθόλου και τα κιλά μπαίναν δύο δύο ο άντρας κόντεψε να γεννήσει ο ίδιος απο αυτά που του έλεγα για τα κιλά μου.Στο τέλος απελπίστηκα αφού μπαίναν που μπαίναν τα κιλά άρχισα να τρώω ένα παγωτό κάθε μέρα για παρηγοριά .Τελικά έβαλα 19 κιλά, έχασα στο μαιευτήριο 12 κιλά, σε 40 μέρες είχα μόνο 4 παραπανίσια και η κοιλία μου πλάκα σαν να μην ήμουν έγκυος ποτέ,στους 3 μήνες ήμουν 60 και στους έξι 57,5.Οπότε τζάμπα το άγχος και η στενοχώρια.

Δημοσίευση

γεια σας πονεμενες εγκυουλες και μανουλες για τα κιλακια σας. παντως να σας πω το μονο καλο με τα παρανισια κιλα είναι οτι εχω ανεβει 3 νουμερα στο σουτιεν και το χαιρομαι πολυ (φανταζεσται γιατι- σχεδον πιτα ήταν πρωτα) , μεχρι και στη δουλεια ειχαν ενθουσιαστει ολοι. τωρα όλα τα αλλα ευτυχως πρεπει να πω , πλην οτι απεκτησα κοιλιτσα , δεν φαινονται. οποτε μεχρι στιγμης δεν με πειραζει πολυ.

Δημοσίευση

KIDER έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΓΩ ΣΚΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΦΟΜΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΑ ΠΑΠΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΣΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ.

7??αυτο ειναι θρασος!και μιλας?:P

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κιλά σου!! Μια χαρά είναι αυτά που έχεις πάρει μέχρι τώρα γιατί έχεις και δύο μωράκια στην κοιλίτσα σου!

Κι εγώ έχω δίδυμα και στην εγκυμοσύνη μου είχα πάρει συνολικά είκοσι κιλά (ξεκίνησα 55 και έφτασα 75)!

Μετά τη γέννα έχασα τα περισσότερα(14 κιλά)αλλά μου είχε μείνει το φούσκωμα της κοιλιάς (γέννησα με καισαρική και λένε ότι στη περίπτωση καισαρικής, η κοιλιά αργεί να επανέλθει)και όποτε είχα χρόνο, έκανα γυμναστικούλα (περισσότερο κοιλιακούς). Τώρα που έχουν περάσει δύο χρόνια απ' τη γέννα μου είμαι 57 κιλά (δηλαδή δυο κιλά παραπάνω).

Με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου!!:)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι στην 36 εβδομαδα κ πηρα 11 κιλα ξεκινησα 66 κ σε 15 μερες περιπου γενναω με προγραματισμενη καισαρικη, ειμαι δηλαδη στο οριο περιπου 13 κιλα πρεπει να σας πω ομως πως προσεχα πολυ λογω ζαχαρου κ πως συνεχως πεινουσα:P αλλα χαλαλι κοριτσια μου φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΑΓΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9 ΚΙΛΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΕΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ 'ΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ. ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ.... ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ:laugh:

Δημοσίευση

ax afto to zaxaro bre koritsia ti spastiko..ego ime sti 35 ebdomada ke exo pari 12 kila..ksekinisa 43 ke tora ime 55..entometaksi ton 6 mina ekana kampili zaxarou ke i anoteri timi pou mou bgike itan 158..i mpenpa mu ti perasmeni ebdomada pou ekana iperixo itan 2508..de ksero an ine megali afti i timi tou zaxarou pantos o giatros mou pe na apofebgo ta glika ke ego den ton akousa katholou..apo tote troo sinexia..:(

Δημοσίευση

ekoliou mou ipomoni tha ta xasis..apo ti stigmi pou to moraki su ine mia xara ke ute zaxaro anebases tha prepe na se mia xara..ego de pira ke pola kila mono 12 pou de fenonte giati imun skeletos ke parola afta to zaxaro mou itan ligo tsimpimeno apoti mu pe o giatros ke exo treles ipoglikemies..bre si an de fao gliko niotho san arosti..katareo:( :( na su zisi to moraki su..!

Δημοσίευση

ΡΙΤΑΚΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΑΧΑΡΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ... ΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ.:unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...