Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Καλά μιλάμε λες και ακούω τον εαυτό μου να μιλάει για την πεθερά μου. Μένει και η δικιά μου από κάτω οπότε έχω παρόμοια προβλήματα. Στην ανατροφή του παιδιού είμαι απόλυτη . Δεν της τον αφήνω δευτερόλεπτο. Τον θηλάζω και αποκλειστικά οπότε είναι και πρακτικά δύσκολο. Είναι γυναίκες που δεν αλλάζουν γνώμη και αποψη. Η δικιά μου αν της πεις και κάτι(πλύσιμο χεριών,ησυχία κτλ) σε λέει υπερβολική και σου κρατάει και μούτρα. Να και μένα.(Συγγνώμη κιόλας για την έκφραση)Κάνω υπομονή μόνο και μόνο για τον άντρα μου. Αλλιώς ....

AX SUNONOMATI....EMENA UPERVOLIKI ME LEEI O PATERAS MOU OTAN TOU ZITAO NA VGALEI TA PAPOUTSIA TOU,NA PLUNEI TA XERIA TOI K OTAN TOU LEO NA VALOUME TO KATHISMA AFTOKINITOU STO AMAKSI TOU OTAN EINAI NA MAS PAEI KAPOU....

Δημοσίευση

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..δυστυχώς! Σε αυτό το σημείο δε συμφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί σου όπως το ότι δεν θες να το αγκαλιάζουν όλοι (ίσα ίσα που το παιδί κοινωνικόποιείται!!:) ) ή ότι πρέπει να πλένουν τα χέρια(δεν έχεις άδικο αλλά αμα θα σου αρχίσει να μπουσουλάει να σε δώ να το πλένεις κάθε τρεις κ λίγο!!!:) ) Απο κει και πέρα είναι δικαίωμά σου να μη σου αρέσουν κάποια πράγματα όπως και σε μένα που όμως η πεθερά μου επιμένει να κάνει το δικό της! Και μένα μου έχει φέρει δώρο για παιδιά ακατάλληλο των 3 ετών και μάλιστα το ένα είναι ολοκληρο μηχανάκι για παιδιά 4 ετ΄πων που μου σπάει τα νεύρα και μόλις το έφερε σπίτι ανάγκασε τον άνδρα της να το συναρμολογήσει επι τόπου μην τυχόν και πάω να το αλλάξω! Και από τότε το έχω μες στα πόδια μου συνέχεια χωρίς καν να το χρησιμοποιεί ο μίκρός!!(ισα ίσα που το φοβάται!!!) Για να μην πω για το χειρότερο..που μου το μπουκώνει γλυκά!!!! όχι φαγητό να πω, εντάξει τρώει καλά τουλάχιστον, γλυκά! Και μάλιστα μια φορά έπαθε αλλεργία και τον τρέχαμε νοσοκομείο..ασε τα ασφουγγάριστα ή ψεκασμένα με ΤΕΖΑ πατώματα ενώ το παιδί μπουσουλάει..δεν ξέρω τι να κάνω..φροντίζω να είμαι πάντα εκεί όταν τον κρατάει εκείνη αλλιώς δεν τον αφήνω.Αν καμιά φορά τον αφήσω..σκέφτομαι ότι απλώς δεν μπορώ να είμαι μπάστακας πάνω από το κεφάλι του παιδιού μου και ξέρω ότι δεν θα πάθει τίποτα τρομερό καθώς έχω νακάνω με μια γυναίκα η οποία μεγάλωσε τρία παιδιά..δεν μπορεί να μην ξέρει! βεβαια δεν είναι επιχείρημα αυτό αλλά δεν μπορείς να λειτουργήσεις διαφορετικά.. Αφού βλέπεις πως όσες φορές και να τα πεις απο το ένα αυτί θα μπει και απο το άλλο θα βγει..Απλώς θέλουν τόσο να δείξουν στα παιδιά την αγάπη τους και εμείς με τα <<πρέπει>>και τα όχι γινόμαστε εμπόδιο σε αυτό. Νομίζω μπορώ να το καταλάβω όπως καταλάβαίνω και εσένα που έχεις σκάσει με την όλη υπόθεση..χαλάρωσε και δες τα πιο σοβαρά από όλα πως μπορείς να τα αλλάξεις.Για τα υπόλοιπα..κάνε τα στραβά μάτια!Δε θα πάθει τίποτα το μωράκι σου!:)

Δημοσίευση

ΠΑΝΑΓΙΟΤΑ, ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΣΙ? ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ Η ΜΙΚΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ! ΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ.Τ.Λ. ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ! ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ! "ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!" "Ε. ΠΑΡΤΟ" ΜΟΥ ΛΕΕΪ. " ΦΕΡ'ΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ! ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΠΑΝΑΓΙΟΤΑ, ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΣΙ? ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ Η ΜΙΚΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ! ΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ.Τ.Λ. ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ! ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ! "ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!" "Ε. ΠΑΡΤΟ" ΜΟΥ ΛΕΕΪ. " ΦΕΡ'ΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ! ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Καλά, και μόνο που φαντάζομαι τη σκηνή...:woohoo:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Panayiota έγραψε:

AX SUNONOMATI....EMENA UPERVOLIKI ME LEEI O PATERAS MOU OTAN TOU ZITAO NA VGALEI TA PAPOUTSIA TOU,NA PLUNEI TA XERIA TOI K OTAN TOU LEO NA VALOUME TO KATHISMA AFTOKINITOU STO AMAKSI TOU OTAN EINAI NA MAS PAEI KAPOU....[/quote:uw9kafwb]

k gia na min akougomai upervoliki ...oi goneis mou exoun skulo mesa sto spiti giafto epimeno sto plusimo ton xerion

Δημοσίευση

Καλα κάνεις και τους λες να πλύνουν τα χέρια τους αλλά να ξέρεις πως από τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι , δε γλιτώνεις και πολλά.Όμως έρευνες έχουν αποδείξει πως τα παιδιά που έχουν επαφή με ζώα από μικρή ηλικία έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν αλλεργίες απο εκείνα που ζουν μακριά από τα ζώα! Οπότε μην σε πιάνει πανικός!:) Και εμένα οι γονείς μου έχουν έξω από το σπίτι σκύλο και γάτα.Δεν είναι τοσο τραγικά τα πράγματα από όσο φαίνονται! Σκεφτειτε ότι ο άνθρωπος έμαθε να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον γιατι τον έμαθαν τα ΜΜΕ πως πρέπει να αγοράζει απορρυπανικά και να αποστειρώνει το σπίτι του! Όμως πριν χρόνια όταν ο άνθρωπος δεν είχε τις ανέσεις που έχουμε σήμερα μια χαρά επιβίωνε! Ουτε σαπουνια ούτε βρύσες με άφθονο τρεχούμενο νερό και πόσο κοντά στα ζώα! βέβεια το πλύσιμο των χεριών είναι σημαντικό και απαραίτητο αλλά μη φοβάσαι τοσο πολύ..δεν έχει νόημα! Δεν είναι όλα γύρω μας , ακόμη και τα κατοικίδιά μας μολυσμένα! Εχουμε μάθει να αναπτύσουμε αντισώματα που μας κάνουν καλό!!:)

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Καλα κάνεις και τους λες να πλύνουν τα χέρια τους αλλά να ξέρεις πως από τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι , δε γλιτώνεις και πολλά.Όμως έρευνες έχουν αποδείξει πως τα παιδιά που έχουν επαφή με ζώα από μικρή ηλικία έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν αλλεργίες απο εκείνα που ζουν μακριά από τα ζώα! Οπότε μην σε πιάνει πανικός!:) Και εμένα οι γονείς μου έχουν έξω από το σπίτι σκύλο και γάτα.Δεν είναι τοσο τραγικά τα πράγματα από όσο φαίνονται! Σκεφτειτε ότι ο άνθρωπος έμαθε να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον γιατι τον έμαθαν τα ΜΜΕ πως πρέπει να αγοράζει απορρυπανικά και να αποστειρώνει το σπίτι του! Όμως πριν χρόνια όταν ο άνθρωπος δεν είχε τις ανέσεις που έχουμε σήμερα μια χαρά επιβίωνε! Ουτε σαπουνια ούτε βρύσες με άφθονο τρεχούμενο νερό και πόσο κοντά στα ζώα! βέβεια το πλύσιμο των χεριών είναι σημαντικό και απαραίτητο αλλά μη φοβάσαι τοσο πολύ..δεν έχει νόημα! Δεν είναι όλα γύρω μας , ακόμη και τα κατοικίδιά μας μολυσμένα! Εχουμε μάθει να αναπτύσουμε αντισώματα που μας κάνουν καλό!!:)

Λες τυρογαριδάκι μου ε;Μωρέ είναι μικρούλης ακόμη(2 μιση μηνών). άμα χρονήσει και αρχίσει να μπουσουλάει πιστεύω να μαλακώσω και εγώ. (Λες να τον κάνω μαμόθρεφτο;;;:woohoo: )

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου όχι δεν τον κάνεις μαμόθρεφτο!!:) Δεν εξαρτάται από αυτό εξάλλου. Απλώς να μην είμαστε τοσο υπερβολικές! Ξέρεις πόσο εκνευρίζομαι βλέπω ασφουγγάριστο το π΄πατωμα της πεθεράς μου και εκείνον να παίζει και να μπουσουλάει εκεί;; Αλλά λέω τι θα πάθει μωρέ;; Τίποτα σπουδαίο σίγουρα αλλά έχουμε μάθει να ζούμε μες στην αποστείρωση γιατίέχουμε συνδυάσει τη βρωμιά με τα μικρόβια κ όχι άδικα αλλά ξεχνάμε πόσο απαραίτητη είναι και η βρωμιά που μας βοηθάει να αναπτύξουμε αντισώματα και να προστατευτούμε από αρρώστιες!Σκέψου μόνο τι λένε οι γυναικολογοι ότι αν πλενόμαστε συχνά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων τόσο πιο εύκολα παθαίνουμε κολπίτιδες και άλλα τέτοια. Εγώ πλέον το βλέπω χαλαρά το πράγμα..και στις σκόνες να κυλιστεί και να βγάλει κανένα σπυθουράκι απο αυτήν δεν με πειράζει..είναι λογικό αφού έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με αυτά και με τον καιρό θα τα συνηθίσει..αλλά ότι έχει σχέση με φάρμακα (όπως είπα ψεκάζει η πεθερά μου τα πατώματα..)ναι εκεί τα παίρνω άγρια!!!!μιλάμε ότι κινδυνευει η υγεία του παιδιού μου!

Βεβαια εσένα είναι μικρούλης, θέλει λίγη περισσότερη προσοχή αλλά και πάλι με μέτρο..μην τρελένεσαι!!!:)

Δημοσίευση

Καλα κοριτσια μου εχουν πεσει τα μαλλια με αυτα που περιγραφετε!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον για να μην βαριανασαινω και σκασω χωρις λογο....

Στα θεματα ασφαλειας του παιδιου μας ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αποφασιζουμε!!!!Τον πωπο σας κατω να χτυπατε δε μου αλλα ζετε αυτη την αποψη! :woohoo: :P

Εγω και ο πατερας της θα αποφασιζουμε για οοοοοοολες τις βασικες αναγκες του μωρου μας!Και αν δεν ακουνε αυτα που θα τους λεω(μανα,πεθερα και λοιποι) χε.... Το παιδι μου αγκαλια κ δρομο!!!!!Ετσι κι αλλιως τα εγγονια λατρευουν τους παππουδες-γιαγιαδες...Και η κοινωνικοτητα αναπτυσσετε και αλλιως!Οχι να καταπιει κανα παιχνιδι το μωρο για να ....γινει κοινωνικο!!!!!

Κοπελιες εχω παθει αμοκ και μονο στη σκεψη!Και επειδη εσεις δε με ξερετε ενω εγω με γνωριζω 26 χρονια....Παντα στραβοξυλο ημουν και παντα ετσι θα ειμαι!!!!Και για το παιδι μου?????1000 φορες παραπανω!!!!!

Δημοσίευση

καλα βρε Αναστασία μου..ο καθένας με τον τρόπο τουσαν γονιος!!:) Αλλες μαμάδες ειναι πιο χαλαρες , άλλες πιο αυστηρές..το θέμα ειναι να ξεμπλέξουμε απο τις πεθερές οι οποίες κάνουν του κεφαλιου τους! Πάντως δεν ειπαμε ρε συ οτι βοηθάνε τα παιχνίδια στην κοινωνικότητα! Αλλά οι πολλές αγκαλιες! Δεν πειράζουν και τοσο!Σαφώς και τα παιχνίδια πρέπει να είναι καταλληλα για την ηλικία του παιδιού.Δεν το συζητώ!Εγω όλα ε΄κείνα που δεν επιτρέπονται τα εχω φυλάξει μέχρι την ώρα που θα τα χρειαστει.

Δημοσίευση

Ναι βρε Φανη μου συμφωνω!Αλλα ολα τα υπολογιζω!Δλδ αν παει στους παππουδες και μετα τις αγκαλιες και τα φιλια(ελπιζω χωρις πολλα σαλια γιατι αλλιως θα παρω εκεινο το πραγματακι του οδοντιατρου -τη ρουφηχτρα- κ θα το χωσω στο στομα τους) παιξει με ενα ακαταλληλο παιχνιδακι....Εεεεε να τη βρασω την κοινωνικοποιηση!!!Καταλαβες?Απ'αυτη την αποψη το λεω!!!

Θελω να μπορω να προβλεψω ΟΤΙ μπορει να προβλεφθει!!!!!;)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Ναι βρε Φανη μου συμφωνω!Αλλα ολα τα υπολογιζω!Δλδ αν παει στους παππουδες και μετα τις αγκαλιες και τα φιλια(ελπιζω χωρις πολλα σαλια γιατι αλλιως θα παρω εκεινο το πραγματακι του οδοντιατρου -τη ρουφηχτρα- κ θα το χωσω στο στομα τους) παιξει με ενα ακαταλληλο παιχνιδακι....Εεεεε να τη βρασω την κοινωνικοποιηση!!!Καταλαβες?Απ'αυτη την αποψη το λεω!!!

Θελω να μπορω να προβλεψω ΟΤΙ μπορει να προβλεφθει!!!!!;)

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αχ...εμένα η πεθερά μου όταν σε φιλάει σου δίνει να καταλάβεις τι σημαίνει να φιλάςένα πρόσωπο μουσκεμα στον ιδρώτα!!Οποτε τα σάλια είναι το λιγότερο!!!!:)))) Εχεις δίκιο όμως με τα παιχνίδια μπορουν να γίνουν πολύ επικίνδυνα!
Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Μπλιαχ!!!! :P:P

Εμενα που σκαλιζει την μυτογκα της????Και ο πεθερος που παει τουαλετα κ δεν πλενει τα χερια??????

Θα τους ψεκαζω με ντετολ πριν αφησω την τσαχπινα μου αγκαλια τους!!!χχχεχεεχεχεεχ

:blink::blink::blink::blink::blink:

:x:x:x:x:x:x

Ποπο κορίτσια έχω πάθει πλάκα!:angry:

Δημοσίευση

ειχα και εγω προβλημα με την πεθερα μου οχι οτι ηθελε να γινεται το δικο της αλλα ειναι λιγο ανευθυνο ατομο και 2-3 φορες ειδα καποια πραγματα που ειναι επικινδυνα για το παιδι (πχ τον αφησε μονο του στο κρεβατι της και βγηκε στην αυλη,τον ειχε καθιστο πανω στα καγκελα στο μπαλκονι)και της τα εκοψα στην αρχη αντεδρασε μου ειπε οτι ειμαι ξεροκεφαλη και οτι προτιμω τους γονεις μου οτι ξερει απο μωρα (εχει 3 παιδια πως τα μεγαλωσε απορω!!!)αλλα εγω δεν μασαω απο τετοια της το εκοψα ξερα και με την μια αν θελει να κρατησει το παιδι για 2-3 ωρες να ειναι απολυτα εκει μυαλο και σωμα αλλιως δεν εχει στην μαμα μου μενει και μερες και δεν εχω αγχος κοριτσια ξερω και το εχω δει οτι του κανει ακριβως οτι κανω εγω και οτι της εχω πει δεν του αλλαζει την σειρα που του εχω ουτε κανει αλλα...και ειναι διπλα του 24ωρες το εικοσιτετραωρο δεν το λεω για να παινεψω την μαμα μου αλλα αν δεν ειχα και εκεινην τι θα εκανα??? μου τον κραταει για να παω στην δουλεια τον πηγαινει στις φυσιοθεραπειες τον ταιζει τον κοιμηζει τον κανει μπανιο σαν να ειμαι εγω μπραβο σου μανουλα μου αξια μαμα!!!

Δημοσίευση

mpravo mpempouli stin manoula sou pou ta katafernei,emena i dikia mou fovati k na tin parei agkalia,ase ta exo paiksei...voitheia apo kanenan....alla opos leo tou antra mou(anagkastika pleon ti na po i ermi) to paidi to kaname emeis emeis tha to megalosoume...pigame gia mpura to apogeuma k i mpou mazi,kai sto beach bar mazi tha einai k pantou...

Δημοσίευση

Αναστασία...πολύ γέλασα!!χαχαχαχαχαχαχαχα ακουσκαλίζει την μυτόγκα της!!Εσυ δεν την σκαλίζεις;;; χαχαχαχα Καλά όσο για τον πεθερό σου...το κάνουν αρκετοί άντρες και θα έπρεπε να του το διορθώσει η γυναίκα του!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ και εμένα η μητέρα μου έτσι όπως περιγράφεις κ εσύ...διπλοσφουγγαρίζει , του πλένει και του ξαναπλένει τα χέρια, τον προσέχει καλύτερα και απο μένα μπορώ να πω!!Το ίδιο και ο πατέρας μου ίσως λίγο λιγότερο από τη μητέρα μου αλλά σχεδόν το ίδιο! Δεν έχω παράπονο! Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί και βγαινουμε λίγο!!Στην πεθερά μου πάμε 1΄φορά την εβδομάδα. Εκείνη δεν έρχεται ποτέ στο σπίτι μας! Και μετά παραπονιέται που βλέπει το παιδί μια φορά το μήνα!! εμ τι να κάνουμε!Μισή ώρα απόσταση είναι αυτή! Ας μπει και εκείνη λίγο στον κόπο να δει το εγγονι της!

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΤΕΡΜΑ.ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..δυστυχώς! Σε αυτό το σημείο δε συμφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί σου όπως το ότι δεν θες να το αγκαλιάζουν όλοι (ίσα ίσα που το παιδί κοινωνικόποιείται!!:) ) ή ότι πρέπει να πλένουν τα χέρια(δεν έχεις άδικο αλλά αμα θα σου αρχίσει να μπουσουλάει να σε δώ να το πλένεις κάθε τρεις κ λίγο!!!:) ) Απο κει και πέρα είναι δικαίωμά σου να μη σου αρέσουν κάποια πράγματα όπως και σε μένα που όμως η πεθερά μου επιμένει να κάνει το δικό της! Και μένα μου έχει φέρει δώρο για παιδιά ακατάλληλο των 3 ετών και μάλιστα το ένα είναι ολοκληρο μηχανάκι για παιδιά 4 ετ΄πων που μου σπάει τα νεύρα και μόλις το έφερε σπίτι ανάγκασε τον άνδρα της να το συναρμολογήσει επι τόπου μην τυχόν και πάω να το αλλάξω! Και από τότε το έχω μες στα πόδια μου συνέχεια χωρίς καν να το χρησιμοποιεί ο μίκρός!!(ισα ίσα που το φοβάται!!!) Για να μην πω για το χειρότερο..που μου το μπουκώνει γλυκά!!!! όχι φαγητό να πω, εντάξει τρώει καλά τουλάχιστον, γλυκά! Και μάλιστα μια φορά έπαθε αλλεργία και τον τρέχαμε νοσοκομείο..ασε τα ασφουγγάριστα ή ψεκασμένα με ΤΕΖΑ πατώματα ενώ το παιδί μπουσουλάει..δεν ξέρω τι να κάνω..φροντίζω να είμαι πάντα εκεί όταν τον κρατάει εκείνη αλλιώς δεν τον αφήνω.Αν καμιά φορά τον αφήσω..σκέφτομαι ότι απλώς δεν μπορώ να είμαι μπάστακας πάνω από το κεφάλι του παιδιού μου και ξέρω ότι δεν θα πάθει τίποτα τρομερό καθώς έχω νακάνω με μια γυναίκα η οποία μεγάλωσε τρία παιδιά..δεν μπορεί να μην ξέρει! βεβαια δεν είναι επιχείρημα αυτό αλλά δεν μπορείς να λειτουργήσεις διαφορετικά.. Αφού βλέπεις πως όσες φορές και να τα πεις απο το ένα αυτί θα μπει και απο το άλλο θα βγει..Απλώς θέλουν τόσο να δείξουν στα παιδιά την αγάπη τους και εμείς με τα <<πρέπει>>και τα όχι γινόμαστε εμπόδιο σε αυτό. Νομίζω μπορώ να το καταλάβω όπως καταλάβαίνω και εσένα που έχεις σκάσει με την όλη υπόθεση..χαλάρωσε και δες τα πιο σοβαρά από όλα πως μπορείς να τα αλλάξεις.Για τα υπόλοιπα..κάνε τα στραβά μάτια!Δε θα πάθει τίποτα το μωράκι σου!:)

καλημερα σε ολες!πολλα ποστ ,μεγαλη κουβεντα ανοιξα ε? χε χε.

tirogaridaki δεν ηθελα να το παιρνουν ολοι αγκαλια οταν ηταν ακομη "φρεσκο" μωρακι . ειμαι η πρωτη που το δινω,αλλα απο 4 μηνων κ επειτα,και οταν θελει.Γιατι και αυτα μπορει να ειναι μωρα αλλα δεν τους...γουσταρουν ολους. επειδη ο φοβος τους ηταν οτι θα κανω ενα παιδι μιζερο και δεν θα τις θελει,ακου τωρα λεχωνα εγω αλλο καημο δεν ειχα να λεω στο ασαραντιστο "μην πας στην γιαγια ειναι γκιοσα"!!! εχω ενα παιδακι χαμογελαστο,κοινωνικο,απλωνει τα χερακια του συνεχως για αγκαλια ακομα και στη βολτα σε οποιον του κανει κουκου απλωνει τα χερια.Και δεν το εφερνα σε επαφη με αλλα παιδια μεγαλυτερα μεχρι και 6 μηνων για τις ιωσεις.Και οταν η γιαγια του αποφασισε οτι πρεπει να εχει επαφη με τα εγγονια της αλλης αδερφης της τα οποια παιδακια πανε παιδικο και ειναι με ιωση καθε βδομαβα ο μικρος μου κολλησε και εκανε ωτιτιδα (ειμαστε τυχεροι γιατι την πετυχαμε στην αρχη κ περασε ανωδυνα)..μετα το καταλαβε κ στενοχωρηθηκε..τι να πεις?

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Anastacia έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αχ...εμένα η πεθερά μου όταν σε φιλάει σου δίνει να καταλάβεις τι σημαίνει να φιλάςένα πρόσωπο μουσκεμα στον ιδρώτα!!Οποτε τα σάλια είναι το λιγότερο!!!!:)))) Εχεις δίκιο όμως με τα παιχνίδια μπορουν να γίνουν πολύ επικίνδυνα![/quote:4ugpempn]

απαπαπα!χαχαχα! πολυ σαλιο λεμε! μηπως βγαζουν δοντια??:woohoo:

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Μπλιαχ!!!! :P:P

Εμενα που σκαλιζει την μυτογκα της????Και ο πεθερος που παει τουαλετα κ δεν πλενει τα χερια??????

Θα τους ψεκαζω με ντετολ πριν αφησω την τσαχπινα μου αγκαλια τους!!!χχχεχεεχεχεεχ

πολλοι μεγαλοι αντρες δεν πλενουν τα χερακια!! αλλα τα τσισα ειναι ...στειρα ετσι δε λενε οι γιατροι?/:P

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

mpravo mpempouli stin manoula sou pou ta katafernei,emena i dikia mou fovati k na tin parei agkalia,ase ta exo paiksei...voitheia apo kanenan....alla opos leo tou antra mou(anagkastika pleon ti na po i ermi) to paidi to kaname emeis emeis tha to megalosoume...pigame gia mpura to apogeuma k i mpou mazi,kai sto beach bar mazi tha einai k pantou...

σωστη σε βρισκω. και μεις παντου μαζι.απο 15 ημερων παμε βολτες -ειχε και καλο καιρο- για καφε κι αυτος μαζι,για ψωνια,παντου μαζι αφου λεω οτι οταν μεγαλωσει δεν θα τον μαζευω απο τις καφετεριες και τα μπιλιαρδα :laugh:

τα παιδια εμεις τα καναμε εμεις εχουμε την ευθυνη και το χρεος να τα μεγαλωσουμε.τελος.

και οι ...υστεριες της νεας μανουλας ειναι φυσιολογικες,καθε μια μας μεγαλωσε καπως ,αυτο τον τροπο ξερει.

Α!να σας πω και το αλλο?

οταν παντρευτηκαν τα πεθερικα μου ο πεθερος μου προτεινε να μεινουν κοντα στη μαμα του..εκει να δειτε τι εγινε!μου τα ειπε ο ιδιος,εφριξε η πεθερα μου και οχι μονο δεν εμειναν εκει αλλα πηγαν και σε αλλη περιοχη :laugh: :laugh: να σημειωσω οτι η μαμα του ηταν η μονη που μπορουσε να βοηθησει!και μετα η πεθερα μου γκρινιαζε (και σε μενα) οτι δεν την βοηθησε ποτε!!τρελλεεεεεςςςςςςςςςςςςς!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Πω πω κορίτσια μπράβο.Πολύ ανωτερώτητα.Ειδικά εσύ καντινού με εξέπληξες.Τελικά αρχίζω και αναρωτιέμαι και εγώ "μήπως έχω εγώ το πρόβλημα;"

αντε καλε!εγω κανω τις γκρινιες μου γι αυτο το θεμα στον αντρα μου,θα ξινισω την μουρη μου στην πεθερα μου.σιγα την ανωτεροτητα.απλα δεν θελω κοντρες,καταλαβες?θελω να με υπακουν ολοι.απλα πραγματα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...