Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

savropinguine η πεθερα μου τα πηρε τα χαζοπαιχνιδα οχι η τρελλη θεια,με αυτην καθε συνεννοηση ειναι αδυνατη,την εχω απομακρυνει και η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που της μιλησα ασχημα μαζευτηκε και η πεθερα μου.

τον κατεβασα πριν λιγο,με το καροτσι που του χω παρει εγω και μια κουτα με παιχνιδια της ηλικιας του.Αφου με κοιταγε σαν ουφο η πεθερα μου της ειπα οτι εφερα τα δικα του παιχνιδακια ετσι ωστε οταν τον κατεβαζει στην πηλωτη να μην παιρνει απο τ αλλα παιδακια αλλα να χει τα δικα του.Ζητησα να φυλαξει τα "αλλα" και οτι θα τα χαρει οταν μεγαλωσει.Της ειπα επισης "οτι και μεις του δωσαμε ενα ακαταλληλο παιχνιδι καποια στιγμη και χτυπησε" εκει τρομαξε λιγο αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν ενιωσε μειονεκτικα -οτι αυτη κανει μονο λαθη- ειπε οτι εχω δικιο κ πηρε αυτα που της εδωσα.Της τονισα οτι της εχω εμπιστοσυνη και γι αυτο αφηνω το παιδι αλλιως το κραταω και μονη μου.

Οι λογοι που προσπαθω ηπια να το λυσω το θεμα μου μαζι της ειναι α)γιατι ειναι η μονη γιαγια που εχει το παιδι μου,η μητερα μου δεν ζει.και θελω πολυ να εχει αγαπη απο τους παππουδες του, β)οπως ξαναπα ειναι η μαμα του αντρα μου και δεν θα μπορουσα ποτε να του ζητησω να της μιλησει ασχημα (καμια φορα θα το θελα να πω την αμαρτια μου..).Αυριο μπορει ο μπαμπας μου να κανει μια μλκια δεν θα θελα να τον βρισει ο αντρας μου.

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιολαντακι γιατι ετσι? φυσικο ειναι να στενοχωριεσαι,αδερφος σου ειναι.Αλλα απ την αλλη κανεις δεν εχει δικαιωμα να μας πληγωνει οσο και αν τον αγαπαμε.Αλλωστε εμεις αφηνουμε τελικα χωρο. Δεν ξερω τι ιστορια εχεις,αλλα ισως αν τον επαιρνες τηλ να ερθει στη βαπτιση του παιδιου σου καπως να ηρεμουσε η κατασταση και κανε και συ μια κουβεντα ανοιχτη μαζι του οι δυο σας να σου εξηγησει γιατι ειναι ετσι.

Δημοσίευση

'Ασε bebadomama είναι ανώφελο το θέμα με τον αδερφό μου....

Τέλος παντων όσον αφορά τα δικά σου θεωρώ ότι το χειρίστηκες τέλεια το θέμα. Νομίζω κατάλαβε η πεθερά σου αυτά που έπρεπε να καταλάβει...

Αφού είπαμε εσύ εισαι το καλύτερο παιδί ... νευριάζεις μέν στο forum αλλά δεν σου βγαίνει όταν πηγαίνεις εκεί...

Όσο για την αγάπη που πρέπει να πάρει το παιδάκι σου απο την γιαγιά συμφωνώ ότι και την αξίζει και την έχει ανάγκη...

Τα αντιμετώπισες όλα όπως έπρεπε... Καλό είναι να τα λύνουμε έτσι τα θέματα κόσμια και με αξιοπρέπεια ... Κάτι το οποίο σε χαρακτηρίζει...

Δημοσίευση

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΠΗΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

savropingouine γελασα μ αυτο:laugh:

'mallon to provlima to exoun aftes!!!!e?"

γιατι ειναι ετσι με τις πεθερες ρε γαμωτο?

Πρόσεξε Κυρία μου γιατί έχεις γιό.... Θα γίνεις και εσύ μια ωραία πεθερούλα στο μέλλον !!!

Φαντάζεσαι να λέει η νύφη σου "γιατι ειναι ετσι με τις πεθερες ρε γαμωτο?"

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

savropingouine γελασα μ αυτο:laugh:

'mallon to provlima to exoun aftes!!!!e?"

γιατι ειναι ετσι με τις πεθερες ρε γαμωτο?

Πρόσεξε Κυρία μου γιατί έχει γιό.... Θα γίνεις και εσύ μια ωραία πεθερούλα στο μέλλον !!!

Φαντάζεσαι να λέει η νύφη σου "γιατι ειναι ετσι με τις πεθερες ρε γαμωτο?"

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω,βασικα με βοηθαει η κουβεντα γιατι ξεθυμαινω.και ευχαριστω για τα καλα σας λογια,αλλα το θεμα το ανοιξα για να βρισουμε οοολοι κ οοολες την πεθερα μου κ οχι για να με παινεψετε :woohoo: :woohoo:

περα απ την πλακα,μεγαλα παιδια ειμαστε και δεν μας παιρνει να ξεκατινιαζομαστε πολυ.

Γιολαντα λες να γινω ετσιιιι?/ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

ασε που ο γιος μου θα παρει μουγγη,σιγουρα πραγματα αλλιως τον αποκληρωνω χα-λα-ρα!

:P

efoula μην μασας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσούδια!

Λίγο ή πολύ όλες το έχουμε περάσει αυτό...είναι σύνηθες φαινόμενο ..και τις περισσότερες φορές είναι απο αγάπη και μόνο...

Ξεκινώντας απο αυτό λοιπόν ...ας μην κάνουμε επίθεση επειδή απλά αγαπούν τα παιδιά μας...έστω και με λάθος τρόπο...

Στις πεθερές μας που όλες έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία λείπει η μόρφωση η κατάλληλη για να κατανοήσουν οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορά στην παιδαγώγηση και στο μεγάλωμα των παιδιών..όσο κι αν τους μιλάμε δεν μπορούν να καταλάβουν...50-60 χρόνια στην πλάτη με συγκεριμένες νοοτροπίες δεν θα τα αλλάξουμε εμείς...δεν γίνεται ...Αρα απλά προσπαθούμε να κανουμε εμείς το καλύτερο για τα παιδιά μας και εκείνες λίγο λίγο θα βρουν ένα τροπο να συμβαδλισουν με τα δεδομένα της εποχής...έστω και με το ζόρι..

Θα διαφωνήσω έντονα κιολας στο να αναμείξεις το σύζυγο σου σε αυτό...Το πρόβλημα το έχεις εσύ και εσύ πρέπει να το λύσεις με όποιο τρόπο διαλέξεις τελικά...είσαι μια ώριμη μητέρα και γυναίκα έτοιμη να υπερασπιτστει τα δικαιώματα της γαι την οικογενεια της ΕΣΥ όμως όχι ο δικηγόρος σου ή ο προστάταης σου...συτο δε μου αρέσει καθόλου...Η κατάληξη συνήθως να μένουν οι κακίες για τη νύφη και ο γιος να τα βρισκει μια χαρα με τη μαμα του και να κραζουν εσενα πισω απο την πλάτη σου ! Σταράτα καλύτερα λύνονται τα πράγματα...

Θα διαφωνήσω και με το ότι όταν κάποιος σου κρατά το παιδί ΓΙΑΤΙ εσύ του το άφησες πρέπει να κάνει ότι του λες ! Αυτο δε γινεται με τίποτα...Εμένα με πονάει πολύ ...γιατι πολλά πράγματα με τα οποία δε συμφωνω γίνονατι στον αγγελάκο μου ...ΑΛΛΑ...ο άγγελος έχει άλλη σ΄χεση με τη γιαγιά του και άλλη με μένα...ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ...Και αυτη είναι και η ομορφιά του να δέχεται άλλες συμπεριφορές το παιδί ...αλλο η μαμά άλλο η θεία ..αλλο ...ο καθενας στην τελική...Και τι έγινε αν δωσει ένα άλλο παιχνίδι ή το ταίσει λίγο παραπάνω...παρε το παιχνίδι και κρυψτο...ευχαριστούμε πολύ γιαγια αλλα μπερδευτηκες ειναι για πιο μεγαλα παιδια...λέω εγώ...

Δηλαδή αν ηταν το παιδί σου σε σταθμό...τι θα έκανες και εσύ και εγω (για να τα ακούω και εγώ) ?

Να είματσε χαρούμενες που έχουμε ανθρώπους να αγαπάνε τα παιδιά μας και να μη διατράσσουμε τις σχεσεις μας..Οικογένεια δεν είναι μόνο μαπμπάς και μαμά..έστι μου είχε πει κάποτε μια θεραπευτρια που ειχα μιλήσει....η γιαγιά και ο παππούς οι θειοι και οι θειες είναι πολύ σημαντικα πρόσωπα για το παιδί ....και αν μη τι άλλο ..το γεμίζουν αγπαή...ακόμη κι αν το κάνουνκα΄ποιες φορέ ςμε λάθος τρόπο...

Κλέινε τα αυτιά συ στα χαζά που ακούς (που σε πιστυεω ειναι πολλά) να απαντας με ευγένεια και καλοσύνη ...για να καταφερεις να σε σεβονται... και η αληθεια σου λεω θα γινει και αυτό...η γιαγια δεν θα γινει ποτα σαν τη μαμά....

Ευχομαι τα παιδια μας να το καταλαβουν καθως μεγαλώνουν!

Σας εύχομαι τα καλύτερα! Ελπίζω να μη σε αποπήρα απλά με ποναέι και εμενα αυτο το κομμάτι και πάλεψα πολύ για το ξεπερασω αρκετά πια.....

Καλό σκ!

Δημοσίευση

Κασση δεν με αποπηρες,μην ανησυχεις. και αυτα που γραφεις τα εχω υποψιν, πλεον δεν ανακατευω κανενα. Ξερεις τι βλεπω?οτι η πεθερα μου δυσκολευεται να προσαρμοστει στο γεγονος οτι τα 2 της αγορια εχουν δικη τους ζωη.Εμεινε σπιτι να τα μεγαλωσει και τωρα που φυγε και ο αλλος της γιος της ηρθε αποτομα.Νομιζω λεγεται empty nest η περιπτωση αυτη.Εκει δειχνω καταννοηση. το λεει κ η ιδια,οτι το μωρο θα παρει τη θεση τους...αυτο ας πουμε δεν το βρισκω και πολυ νορμαλ. Μολις πριν λιγο πηρα τον μικρο και του εβαλε αλλα ρουχα,που δεν τα χω ξαναδει.Αυτο που με ενοχλει και δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θελει να χει ξεχωριστα δικα του πραγματα στο σπιτι της.Π.χ. ειχε καμια 10αρια σαλιαρες κατω για μηνες...αχρησιμοποιητες.θελει να παιξει τη μαμα?

Δημοσίευση

Χαιρομαι για την εξελιξη των πραγματων!!!!Ευτυχως καταλαβε με το καλο και δε χρειαζεται(προς το παρον τουλαχιστον) παρεμβαση απτο συζυγο!!!!

Κασση μου ειναι πραγματικα η πρωτη φορα που δε συμφωνω μαζι σου!!!

Απ'οτι εχω καταλαβει και απο αλλα ποστ σου εχεις μια πολυ καλη σχεση με τα πεθερικα κ τους γονεις σου!Φανταζομαι θα εχεις κανει κι εσυ τις θυσιες σου...

Ομως....Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι!!!8 μηνες παλευει η κοπελα να την κανει να καταλαβει!!!Αν δεν ειναι τωρα η στιγμη να αναλαβει ο αντρας της την μανα του ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ?????Οι ισορροπιες ειναι ευαισθητες σε τετοια θεματακια! Ευτυχως βεβαια δεν χρειαζεται μαλλον!!!

Επισης θεωρω πως η οικογενεια ενος παιδιου που αποφασιζει για θεματα που αφορουν στην ανατροφη του ειναι μονο ο μπαμπας και η μαμα!!!!Η ευρυτερη οικογενεια περιλαμβανει φυσικα και τους υπολοιπους...Αλλα αυτοι ΔΕΝ μπορουν να παρουν αποφασεις ΕΙΔΙΚΑ οταν εχουν να κανουν με θεματα ασφαλειας!!!!!Δε νομιζω πως επειδη αγαπανε τα εγγονια τους εχουν και δικαιωμα να τα θεσουν σε κινδυνο!!!Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!!!

Ελπιζω να καταλαβαινεις το υφος κ τον τονο μου!Μην παρεξηγηθω!Και φυσικα εσυ εισαι ηδη μανουλα και ξερεις περισσοτερα ισως ενω εγω σε αναμονη!!!Αλλα τα πιστευω μου δεν νομιζω πως θα αλλαξουν σε αυτο το θεμα!

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

Κασση δεν με αποπηρες,μην ανησυχεις. και αυτα που γραφεις τα εχω υποψιν, πλεον δεν ανακατευω κανενα. Ξερεις τι βλεπω?οτι η πεθερα μου δυσκολευεται να προσαρμοστει στο γεγονος οτι τα 2 της αγορια εχουν δικη τους ζωη.Εμεινε σπιτι να τα μεγαλωσει και τωρα που φυγε και ο αλλος της γιος της ηρθε αποτομα.Νομιζω λεγεται empty nest η περιπτωση αυτη.Εκει δειχνω καταννοηση. το λεει κ η ιδια,οτι το μωρο θα παρει τη θεση τους...αυτο ας πουμε δεν το βρισκω και πολυ νορμαλ. Μολις πριν λιγο πηρα τον μικρο και του εβαλε αλλα ρουχα,που δεν τα χω ξαναδει.Αυτο που με ενοχλει και δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θελει να χει ξεχωριστα δικα του πραγματα στο σπιτι της.Π.χ. ειχε καμια 10αρια σαλιαρες κατω για μηνες...αχρησιμοποιητες.θελει να παιξει τη μαμα?

tha sou doso ena paradeigma....i giagia mou sti germania pigaine me ton aderfo mou sto supermarket....tis zitouse giaourtaki,tou to eperne.....epeidi omos o brother emene me tin alli giagia mas (ego ageniti) den tou to edine ,to eperne spiti tis k tou elege otan tha ertheis se emena tha to fas....to moro meta zitouse apo tin alli giagia....nomizo einai sunithes fainomeno...theloun na niosoun oti prosferoun...k na sto deiksoun....kapou to katanoo....emeis stis ekloges eimastan stin pethera mou...me tropo tin ekana k agorase relax gia to moro gia otan tha pigainoume ekei(exo varethei na kouvalao oli tin proika tou morou re koritsia) ,tha to kratisei ekei k gia ta alla eggonia....

pros theou pote den tha ksekopso ti sxesi tis mikris me tous goneis tou antra mou oso k an den ta pao i ta pao kala mazi tous....i alitheia einai oti oso agarmpa ka an ferontai merikes fores tin agapane polu k den tin ksexorizoun apo ta alla eggonia epeidi einai diko mou paidi(opos ekane i mitera tou patera mou dil)

opos k na exei den pavoun ta petherika mas na einai goneis ton suzugon mas k oti kanoun to kanoun apo agapi....

stin periptosi mou mporo na po oti me apogoitefse i sumperifora ton gonion mou k tou aderfou mou ,pou psilozoun ligo stoin kosmara tous....alla afto einai alli istoria....makari na mas aksiosei o theoulis na exoume ugeia k emeis k ta paidakia mas (na kanoume k alla) k na doume gamous ,eggonia k tha doume ti petheres tha ginoume emeis....:laugh:

Δημοσίευση

bedadomama,

μην την ψαχνεις για τις πολλες σαλιαρες κτλ κτλ,δεν θελουν να το παιξουν μαμαδες.

Ειναι η υπερβολική τους αγάπη που τα αποτελεσματα τα βλεπουμε όλοι.

Θεωρώ πως τα θέματα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αμεσα και μεταξύ μας με τις πεθερες.Καμιά φορά τα λάθη που βλεπουμε εμεις δεν τα θεωρούν λάθη και οι αντρες μας και μπορεί να προκληθούν εντάσεις στο ζευγάρι.Εδώ που τα λέμε δεν πειράζει και αν τα ταισουν και λίγο παραπάνω!!!

Αν μπορείς να το αντιμετωπίσεις με τον τρόπο που έκανες σήμερα , με ήρεμο τόνο και με διπλωματία , τότε θα σου πει και ευχαριστώ.

Το ξέρω είναι δύσκολο και εγώ τα ίδια έζησα και ζω αλλά κατάλαβα πως με τον θυμό χάνουμαι το δίκιο μας.Όλα θα απαλύνουν σιγά σιγά , θα το δεις

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ! ΜΕΓΑΛΟ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΑΡ'ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ! ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΛΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ! ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΩ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ ΤΟΥ? ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!!! ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΥ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ! ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΕΥΤΗΧΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΙΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΛΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΓΛΥΚΑ, ΤΙΣ ΔΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΑΜΑ, ΑΛΛΟ Η ΓΙΑΓΙΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΛΛΟΙ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ"ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΣ ΓΙΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ!" ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!(ΟΧΙ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!). ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ? ΒΑΛΕ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ! ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΙΑ! ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΩΡΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η δική μου πεθερά κάθε φορά που τον πάω τον βρίσκω με άλλα ρούχα και μου λέει Αυτα που του φοράς εσύ είναι για μόστρα δεν είναι άνετα ....για αυτο τον αλλάζω ...Δεν απαντώ γιατι το αίμα έχει ήδη πάει στο κεφάλι ...αλλά σκέφτομαι...ωριμα και λέω αστην αυτη παιδεύεται...δεν έγινε και τιποτα!

Μόλις πάω να φύγω μου λέει ξεντυσε τον και ασε εδώ τα ρούχα με έχεις αφησει χωρίς ρουχα μου τα παιρνεις συνέχεια γιατι σε βολευεουν και σένα είδες που εχω δικιο??Εγω πάντα της τα επιστρεφω εν τω μεταξυ απλά τον παιρνω ετσι για να τα πλυνω και να τα παω καθαρα ..Ξανα κάνω τουμπεκι και το ξεντυνω τον αγγελάκη την επομενη φορα και μου λεει ΜΗ ΤΟ ΞΕΝΤΥΝΕΙς ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΙ..ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙς ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΘΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τις περσσότερες φορές τα ρουχα που εχει αγορασει τα εχει βαλει ο αγγελος 1 2 φορες και μου τα δινει οταν πια δεν του κανουν!!χιχιχιχχι!

Και ομως δε μιλώ! Καμιά φορά ειρεωνεύομαι λίγο η αλήθεια είναι αλλά με χιουμορ που ετυχως εχω πολυ και τη σωζω την κατασταση!

Το λέω για να κατλάβετε οτι όλες περνούμε τα ίδια σχεδόν....σπάνια υπάρχουν γιαγιάδες που ακολουθουν κατα γραμμα τις οδηγιες της μαμάς . Η μαμά μου ας πουμε το κάνει ....τουλαχιστον ετσι δειχνει .........γιατι φοβαμαι οτι και εκεινη κανει αλλα αυτα που λεω ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ !Χ:lol: :lol: :lol: είναι και αυτο μια λύση...για να μη στεναχωριομαστε...

Άλλο παραδειγμα : εχω λογοφερει για το φαγητο του αγγελου 500 φορες γιατι του βαζν μεσα ενα σωρο πραγματα που καμια φορα εβγαζε σπυρακια το παιδι και δεν ηξερα τι του προκαλεσε αλλεργια...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ.....! Μου το άλεθαν για να μη βλεπω τι εχει μέσα....πριν ακομη το φαει ...ο αγγελος ..και γινομουν τουρμπο...ε εφτιχαν εγω το φαγητο του για να ειμαι σιγουρη και εκεινες του εφτιαχναν αλλο και μου ελεγαν οτι το εφαγεολο το δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ...ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ..Καποια στιγμη μετα απο ωρες συζητησης μαθαν ..αν και πλεον ητανα αργα ειχε μεγαλωσει αρκετα ο αγγελος!:S

Αναστασία μου γλυκειά, κούκλα, τσαχπίνα και χαζομανούλα!Λυπάμαι που θα στο πω αλλά ολα αυτα περι ανατροφης τα ελεγα και εγω πριν γεννηθει ο αγγελος και όσο τον μεγαλωνα εγω και μονο εγω....

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΩΣ οταν πηγε στις γιαγιάδες ! δεν γινεται ειναι σχεδον ακαορθωτο! και αν γινει θα γινει με καθημερινους τσακωμους που μονο κακο θα φερουν σε σενα στην οικογενεια σου ...και κυριως στο παιδί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν θα το θέλεις αυτο...εγω προτιμησα σιγα σιγα να σιωπησω γιατι προτιμουσα την γιαγιά με τα μειον παρα εναν σταθμό ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ...γιατι πίστεψε με έχω ριξει πολύ κλάμμα που αφηνω το παιδί μου !βρηκα τις ισορροπιες μου οταν πια επαψα να ψαχνω συνεχεια τα λαθη τους...

όσο για το συζυγο εχει να κανει με τον χαρακτηρα μου ...αρα ειμαστε διαφορετικές αναστασάκι μου! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟς ΜΕ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ....

Εχουμε φιλικες σχεσεις με τους γονεις μας και τα βρσικουμε ο καθενας μονος του με τη συζητηση!

Ειναι μαμα του και εχει μεγαλώσει με τα ιδια ερεθισματα...πολλά απο αυτα τα βρισκει και εκεινος σωστά...θα μαλώσω εγω με τον ανδρα μου για την πεθερα μου...??? με την πεθερα μου θα μιλησω ....εδω της εμπιστευομαι το παιδί μου δεν θα πω τα παραπονα μου...κι οτι γινει...

Αλλά είπαμε καθενας εχει τον τροπο του ....σωστο ή λαθος η πορεία δείχνει ...ΕΥΤΥΧΩς ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

φιλια πολλά κορίτσια μου!

Δημοσίευση

ξεχασα να απαντησω για την ταση να το παιζουν μαμαδες τους...

Αυτο είναι δυσκολο να εξηγηθει .....αλλά πιστευω εχει να κανει με τον χαρακτηρα τους ...και με την ξερολιαση που κουβαλούν...

Μην μπεις στη διαδικασί να το ψαξεις και πολύ ! δυσκολο φαινομενο...

πόσα έχω ακούσει ..??????Για μενα σημασία έχει που καμια γιαγιά δεν έχει πάρει την θεση μου στην πράξη.....!!!!!!!! και νιωθω περηφανη για αυτό!

Οτι και να λένε είναι μόνο θεωριες ....φοβομουν οτι το παιδι μου θα μαθει πραγματα με τα οποία δε συμφωνώ και όμως σαν θαύμα ...η γραμμή ειναι αποκλειστικά δική μου ακόμη κι αν τον βλέπω μόνο 4-5 ωρες τις καθημερινές...είναι μαγικό.....όσο μαγικό είναι το δέσιμο με τα παιδιά μας απο τη στιγμή που τα συλλαμβάνουμε μέχρι και που κλείνουμε τα μάτια μας ...

Θέλει αγώνα όμως και μάλιστα συνεχή και κοπιαστικό ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ...πόσα έχω μάθει απο οταν γεννησα τον Αγγελάκο...

Τεσπα βγαίνω εκτός...

Δημοσίευση

Αχ... εμενα η μητερα μου ξέρει από το τηλέφωνο γιατί κλαίει το παιδί, γιατί ξυπνάει τη νύχτα (δεν της αρέσει το στρώμα), γιατί δεν κάνει κακά κάθε μέρα και γενικά έχει τηλε-άποψη!!!!

Από κοντά τώρα: Η πεθερά μου δεν μπορεί να φροντίσει τη μικρή και γενικότερα δεν ασχολείται και πολύ με τα εγγόνια της. Αν της ζητησω να τα προσεχει για λίγο μου κάνει 200 ερωτησεις - διευκρινιστικες. Ο πεθερός μου έχει τρέλα με τις μικρές και παίζει συνέχεια μαζί τους. Η μάνα μου τα φροντίζει με τον δικό της τρόπο ο οποίος είναι εντελώς διαφορετικός με τον δικό μου. Και φυσικά εκείνη ξέρει και εγώ είμαι το βλαμμένο. Λες και όλον τον καιρό που είμαστε μακριά εγώ δεν φροντίζω παιδιά!!!! Να σημειώσω όμως ότι είναι η μοναδική που βοηθάει ουσιαστικά. Τέλος, ο πατέρας μου ούτε που ασχολείται μαζί τους. Τα αγαπάει αλλά προτιμάει την τηλεόραση!

Δημοσίευση

Κασση δεν βγαινεις εκτος,συνεχισε.Απο τα εκτος μαθαινουμε.

Καντινου και γω συμφωνω με την ευρυτερη οικογενεια του παιδιου και ειναι και ζητουμενο μου (σε πολλα επιπεδα) καθως μου ελειψε ως παιδι.Γι αυτο και αντιδρω ηπια.Μπορω να διακρινω την ουσια -ή ετσι θελω να πιστευω. Αλλα ακριβως επειδη εχω μεγαλωσει αλλιως δυσκολευομαι να τα δω με το ματι της τα πραγματα,μου φαινονται καπως..παρεμβατικα,καταλαβες?και δεν με κουραζεις :)

evipapa και savrop. ειναι υπερβολικη αγαπη λετε? μακαρι.

Ισως και η κλεισουρα να μην ευνοει τα πραγματα.Αν γυρισω στη δουλεια ισως να ηρεμησω,αν και απο τα ποστ πιο πανω της Κασσης χλωμη με κοβω!

εμενα δεν το ταιζει,γιατι τον παω ετοιμο φαγωμενο κ καθαρο και μενει λιγο. σπανια θα χρειαστει να τον ταισει. στις αρχες επεμενα να ερχεται καθε πρωι και να του δινει γαλα για να την μαθει αλλα τοτε ..φοβοταν να τον ταισει,σας λεω ειναι λιγο "καπως". Την εφερνα με το ζορι γιατι σκεφτομουν οτι ποτε δεν ξερεις,το παιδι πρεπει να μαθει και με αλλον ανθρωπο.

Δημοσίευση

Ναι βρε Κασση μου εχεις δικιο.......

Και θα το ταισουνε παραπανω και θα κανουνε και πραγματα που μπορει να μην τα μαθεις.....

Τι κανεις ομως οταν πας να παρεις το μικρο και τους βλεπεις παππου-γιαγια-μωρο να τρωνε και να πινουνε ολοι απο ενα πηρουνι και ενα ποτηρι??????:angry:

Η΄να βουταει η μικρη το δαχτυλο μεσα στο φαγητο και να πηγαινει η γιαγια να τογλυψει αντι να το καθαρισει με πετσετα??????

Βγαζεις δοντια εκεινη την ωρα??????

Και ποσο ωριμα να σκεφτεις???????

Δημοσίευση

ΕΛΠΙ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ! ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ"ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΝΟΥΜΕ!" ΑΣΕ! ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!

Δημοσίευση

4 τα τινά:(με λίγη δόση χιούμορ!)B)

1, Αφού πάθεις το εγκεφαλικό ...ηρεμείς και λές καλέ ξεχαστήκατε και δωσατε απο το πηρούνι σας ...και εγω το κάνω καμια φορά....αλλά επανορθωνω.....

2, Αφου το βλέπεις λες ...με στεναχωρείτε γιατι ξερω οτι δε το σκεφτηκατε αλλά μιας φιλης μου το παιδι έπαθε στοματιτιδα γιατι η μαμα του το ταιζε απο το πιάτο της ..και δεν ηξερε οτι έχει κάτι...και το κόλλησε Το τι ακουσε απο το γιατρό δε λέγεται..........

3, Σας παρακαλώ να μην το ξαναδω αυτό...ειμαστε μεγάλοι έχουμε μικροβια που ουτε καν τα γνωριζουμε...δεν υπαρχει λογος να τρωει απο εμας το παιδί ουτε να το γλυφουμε..και πηρουνι έχουμε και μαντηλάκι! δεν θελω να με παρεξηγησετε με αυτο ειδικά θέλω να ειστε πολύ προσκετική

4. Λες αφου τα εχεις πει ολα τα παραπανω και το βιολί βιολάκι!!!!!

Α στο καλό ...ευχομαι να μη πάθει τίποτα το παιδάκι μου...τι να πουν κι άλλα παιδάκια που μεγαλώνουν μεσα στη βρωμιά και στα μικροβια...και τουλάχιστον ηρεμείς προσωρινά με ψευδαισθησεις και ανόητους συνειρμούς για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

Και αυτο το έχω ζησει όχι ετσι ακριβως ! με το wettex!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλά μιλάμε λες και ακούω τον εαυτό μου να μιλάει για την πεθερά μου. Μένει και η δικιά μου από κάτω οπότε έχω παρόμοια προβλήματα. Στην ανατροφή του παιδιού είμαι απόλυτη . Δεν της τον αφήνω δευτερόλεπτο. Τον θηλάζω και αποκλειστικά οπότε είναι και πρακτικά δύσκολο. Είναι γυναίκες που δεν αλλάζουν γνώμη και αποψη. Η δικιά μου αν της πεις και κάτι(πλύσιμο χεριών,ησυχία κτλ) σε λέει υπερβολική και σου κρατάει και μούτρα. Να και μένα.(Συγγνώμη κιόλας για την έκφραση)Κάνω υπομονή μόνο και μόνο για τον άντρα μου. Αλλιώς ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...