Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η μεγάλη μας δυσκόλεψε αρκετά μπορώ να πω. Ούτε στην αυχενική, ούτε στο Β΄επιπέδου καταφέραμε να τη δούμε.Ξέρετε πόσο μηνών έφτασα για να δούμε το φύλο; Στον 8ο :blink: Λίγο ακόμα και θα μας το κρατούσε για έκπληξη:laugh:

Στη μικρούλα μας ήμασταν πιο τυχεροί μπορώ να πω. Από τον τέταρτο μήνα καταφέραμε να δούμε ότι είναι κορίτσι και το επιβεβαιώσαμε στο Β΄επιπέδου.;)

Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς σε ποια εβδομάδα. :unsure:

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ,ΧΙ,ΧΙ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ.ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ!!!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια εγω ειμαι ακομα σε αγωνια!!!!!!!!Την αυχενικη την καναμε στην 12η εβδομαδα και 1 ημερα, αλλα μας ειπε οτι δεν μπορει να μας πει γιατι ειναι πολύ μικρο το νινι. Τωρα εχω ραντεβου την 16η εβδομαδα, μας ειπε οτι πιθανοτατα να το δουμε!Για να δουμε λοιπόν!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χθες πήγα στο γιατρό για κολπικό υπέρηχο γιατί είχα μια μικρή αποκόλληση την προηγούμενη εβδομάδα και εκεί που βλέπαμε την εξέλιξη του μωρού και θαύμαζα το πόσο γρήγορα μεγαλώνει..... κάποια στιγμή ο ντόκτορ μας λέει: ή αγοράκι είναι ή κορίτσι με μεγάλη κλειτορίδα και θα θέλει να έχει 2-2 τους άντρες!!! ;)

Με λίγα λόγια, μάλλον έχουμε αγοράκι και το είδαμε μόλις 10,5 εβδομάδων!!!! :):)

Είδαμε και εμείς ένα "μπιχλιμπίδι" ανάμεσα στα ποδαράκια του αλλά δεν θέλω να το δέσω σκοινί-κορδόνι μην τυχόν και μας πει άλλα σε λίγες βδομάδες.

Δημοσίευση

kala mariloo min to deneis κομπο.... και εμεις λεγαμε για αγορακι απο την 10η εως και την β επιπεδου (22η) που εντελει εγινε κοριτσακι..... και ελπιζω αν μην ξαναλλαξει στην γεννα σε 2-3 μηνες γιατι ηδη η γυναικα μου αρχισε τις ροζ αγορες! :P

Δημοσίευση

στην αυχαινικη διαφανεια το ειδαμε το ενα που ηταν σιγουρα αγορι - τον ειχα πριξει τον γιατρο - το αλλο δεν ειχε καλη θεση και το αφησαμε και την επομενη φορα ειδαμε οτι και το αλλο ηταν αγορι. αρα τον πρωτο τον ειδαμε στην 12η - 13η εβδ και τον αλλο στην 15η.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...