Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

franita μου να σου ζησει και παλι κοπελα μου ειναι ενας κουκλος, ειδες βρε που ολα πηγαν καλα τελικα και εσυ ζεις την απολυτη ευτιχια, ετσι να εισαι ευτιχισμενη παντα πολλα φιλια!!! α και ο Δανος:P φαινεται τρυφερος μπαμπακας!!!!

Δημοσίευση

αχου!!!!!!!!!τι ομορφουλι που ειναι!!!!!!!!!!!!

μπουμπουκος μωρε!!!!!αχ εχει και ζουμερουλια μαγουλακια για τσιμπημα:P :P

εγω εχω μια μανια να τα τσιμπαω τα μαγουλακιαα:lol::P

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!ΚΟΥΚΛΙ!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα ΄΄ριξει΄΄ πολλες κοπελιτσες!!!!!;)

φιλιααααααααααααααα:kiss::kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Sebastian_4_weeks_011.JPG κοριτσια σας εχω ζαλισει με το μικρουλι μου αλλα δεν κρατιεμαι και σας βαζω και αλλη φωτογραφια! Αυριο κλεινουμε 1 μηνα, ειμαστε μια μια χαρα αλλα ΟΛΗ μερα ειναι στην αγκαλια μου...δεν κανω τιποτα αλλο απο το να τον κραταω η να κοιμαται σε ενα μαξιλαρι στα ποδια μου! Εχει παχυνει και πηγε και 53εκ.! Εχει και ομορφα πρασινα ματακια αλλα δυστυχως δεν φαινονται στη φωτο...

franita μου να σου ζησει...

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΚΟΥΚΛΙ....ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ.

ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ..ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΒΑΛΕ Κ ΑΛΛΕΣ..

Δημοσίευση

Αχ παναγια μου ενα παιδι!!!!!!!Τι κουκλί ειναι αυτο??????Αχ Φρανιτα μου να σας ζησει το ζουζουνι σας!!!!Ειναι τελειος!!!!!!Ειναι για πολλες αγκαλιτσες και φιλακια!!!!!!:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: Και φυσικα ΜΠΡΑΒΟ στον μπαμπα που κανει ολες αυτες τις δουλιτσες!!!!!!!:woohoo:

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

Πως να κρατηθείς βρε Franita με τέτοιο κούκλο γιο που έχεις?

Φτου και πάλι φτου, τον φτύνω να μην τον ματιάξω...

Αντράκι κανονικό, πανέμορφο, με έξυπνο βλέμμα... Δικαίως σου πήρε τα μυαλά... Είναι αντικειμενικότατα ένα πανέμορφο μωράκι!!!

Να τον χαίρεστε!

Αχχχχ... Τώρα πρόσεξα τη μυτούλα του την υπεροχότατη.. Την πήρε καθαρά από σένα! Ο τυχερούλης... :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 
    • @Sotiria_94 ναι ο ήχος απο τ νερο τα νανουριζει. Και οι πισινες κ η θάλασσα. Έτσι και η 2η μ π ήταν ακριβώς 3 μηνων τετοιο καιρο στη θάλασσα κοιμοταν με τις ώρες. Σήμερα έγινε 3ων και η δικιά μου. Δευτέρα εχω νυχια κ καπακι παιδίατρο για εμβόλιο και Τρίτη επιτέλους πάμε θάλασσα κ μεις. Ειναι καλύτερα τα πράγματα δηλαδή? Γτ στα σοσιαλ διαβαζω οτι καίγεται ολη η Πάτρα. 
    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...