Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

VOYLA VOYLA VOYLA.... Αχ τι μας κάνεις... Βρε κοπέλα μου τι κοκόνα είναι αυτή που έχεις? Τι στυλ Θέε μου, τι σεξαπίλ? Έχω τρελλαθεί με το βραχιολάκι στο πόδι! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τα κάνω αυτά! Αλλά το δικό σας είναι πολύ όμορφο.. Εμάς είναι αλυσιδίτσα.

Καλέ... τι όμορφες στάσεις είναι αυτές στον ύπνο? Και είναι μόνο 3,5 μηνών.. Το ΜΑράκι μου για να γυρίσει στο πλάι ή πλάγια έπρεπε να γίνει 9 μηνών! Φτου σας και πάλι φτου σας!

Πολλά φιλάκια στη φρουφρουδένια σου! :kiss:

Δημοσίευση

ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ........Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.............ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΝΑΖΙ Κ ΓΛΥΚΑ.............ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!(Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ)ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ(ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ:laugh: )

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ............ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

005 005-3db43e2ceb342a03bf872b274986e35f.JPG

:( :( :( ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!ΑΧ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!

ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

ΗΑΡΡΥΜΑΜΜΥ ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?:laugh: ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

VOYLA μου είναι απίστευτη!! Πώς αντέχεις? Σκέτο λουκουμάκι είναι!!!!

Κι είναι στον ύπνο της έτσι. Φαντάζομαι τι σου κάνει όταν είναι ξύπνια!! Ο μπαμπάς τι λέει? Θα τον έχει τρελάνει σίγουρα!

Να σας ζήσει κούκλα μου και να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να περνάτε πάντα υπέροχες στιγμές μαζί!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MILINA!!!!!!!!!!!

ΑΧ...........ΔΕΝ ΑΤΕΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ:laugh: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΝΑΖΙ Κ ΧΑΡΑ!Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΛΑΘΕΙ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...