Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΗΣ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Γυρίσαμε επιτέλους σπίτι μας .

Γέννησα στις 26/05 το μικρό μου κουνελάκι στο Γένεσης..

Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου – δεν του αρέσει να του κάνουμε διαφήμιση- ήταν άψογος σε όλες τις ημέρες παραμονής μου εκεί.

Δυστυχώς τελευταία στιγμή γέννησα με καισαρική όσο και αν δεν το ήθελα καθόλου. Ο μικρός μου ζωηρούλης ενώ είχε πάρει θέση από το τέλους του έβδομο μήνα στις αρχές του ένατου γύρισε και τήχτηκε με τον λώρο σχεδόν μέχρι τον λαιμό. Οι υπόλοιποι γιατροί στο χειρουργείο ήταν επίσης άψογη. Έπαθα κρίση πανικού όταν μου έκαναν επισκληρίδιο και ήταν πάνω από το κεφάλι μου η αναισθησιολόγος με τον καρδιολόγο. Δυστυχώς με κοιμίσανε ελαφρός για να ηρεμήσω με αποτέλεσμα ενώ άκουσα το κλάμα του μωρού μου δεν τον είδα. Έβαλα τα κλάματα , με πήρε από κάτω , έκλαιγα μέχρι τις 4 που μου τον φέρανε . Τέλος πάντων πάει αυτό.

Με την κλινική σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, Θα ήθελα μόνο να επισημάνω σε όλους ότι όταν πρόκειται για το μωρό σας και νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, να επιμένετε πάρα πολύ να δείτε ακόμα και τους διευθυντές.

Ο μικρός έπαθε εξωτερική ωτίτιδα με μόλυνση από κολοβακτηρίδιο. Δεν ξέρω πώς το κόλλησε αλλά η συμπεριφορά που παιδιάτρου ήταν απαράδεκτη. Καταρχάς μάλλον το ήξερε αλλά όσες μέρες ήμασταν εκεί ούτε έκανε τίποτα ούτε φυσικά και με ενημέρωσε. Είχαμε επισημάνει ότι το αυτάκι του κάτι έχει τρεις μέρες πριν αλλά μας γράψανε. Είπα στις μαίες που τον φέρνανε για θηλασμό ότι δεν πιάνει το αριστερό στήθος- πονούσε το καημένο- και λέγανε ότι φταίει το στήθος μου οι άσχετες. Το μωρό έκλεγε σαν υστερικό και αυτές τον χαβά τους.

Την ημέρα που φεύγαμε και κυριολεκτικά με την βαλίτσα στο χέρι μας το είπαν και μας είπαν ότι το μωρό έπρεπε να νοσηλευτεί για ενδοφλέβια αντιβίωση. Μέσα σε δύο ημέρες έχασα όλα τα κιλά που έμεινα από την εγκυμοσύνη. Ούτε να φάω δεν μπορούσα , πέντε ημερών μωράκι να το μπουκώνουν στα αντιβιοτικά. Έκλαιγα όλη την ώρα. Είναι δυνατόν να το αμελήσανε τόσο πολύ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και έμεινε μόνο δύο ημέρες στη ΜΕΝΝ. Ό δε άσχετος παιδίατρος να μου λέει ότι το κόλλησε κατά τον τοκετό, όταν του είπα ότι γεννήθηκε με καισαρική το βούλωσε.

Γι’ αυτό τα μωρά σας και τα μάτια σας. Και αν το ένστικτο σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά να επιμείνετε. Τόσα λεφτά τους δίνουμε – ναι και οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων από μας πληρώνονται και είναι υποχρεωμένοι να μας παραδώσουν να αγγελούδια μας υγιέστατα, όχι να τα εξετάζουν επιφανειακά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ι Cesilia έγραψε:

Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου – δεν του αρέσει να του κάνουμε διαφήμιση- ήταν άψογος σε όλες τις ημέρες παραμονής μου εκεί.

Δυστυχώς τελευταία στιγμή γέννησα με καισαρική όσο και αν δεν το ήθελα καθόλου. Ο μικρός μου ζωηρούλης ενώ είχε πάρει θέση από το τέλους του έβδομο μήνα στις αρχές του ένατου γύρισε και τήχτηκε με τον λώρο σχεδόν μέχρι τον λαιμό. Οι υπόλοιποι γιατροί στο χειρουργείο ήταν επίσης άψογη. Έπαθα κρίση πανικού όταν μου έκαναν επισκληρίδιο και ήταν πάνω από το κεφάλι μου η αναισθησιολόγος με τον καρδιολόγο. Δυστυχώς με κοιμίσανε ελαφρός για να ηρεμήσω με αποτέλεσμα ενώ άκουσα το κλάμα του μωρού μου δεν τον είδα. Έβαλα τα κλάματα , με πήρε από κάτω , έκλαιγα μέχρι τις 4 που μου τον φέρανε . Τέλος πάντων πάει αυτό.

Με την κλινική σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, Θα ήθελα μόνο να επισημάνω σε όλους ότι όταν πρόκειται για το μωρό σας και νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, να επιμένετε πάρα πολύ να δείτε ακόμα και τους διευθυντές.

Ο μικρός έπαθε εξωτερική ωτίτιδα με μόλυνση από κολοβακτηρίδιο. Δεν ξέρω πώς το κόλλησε αλλά η συμπεριφορά που παιδιάτρου ήταν απαράδεκτη. Καταρχάς μάλλον το ήξερε αλλά όσες μέρες ήμασταν εκεί ούτε έκανε τίποτα ούτε φυσικά και με ενημέρωσε. Είχαμε επισημάνει ότι το αυτάκι του κάτι έχει τρεις μέρες πριν αλλά μας γράψανε. Είπα στις μαίες που τον φέρνανε για θηλασμό ότι δεν πιάνει το αριστερό στήθος- πονούσε το καημένο- και λέγανε ότι φταίει το στήθος μου οι άσχετες. Το μωρό έκλεγε σαν υστερικό και αυτές τον χαβά τους.

Την ημέρα που φεύγαμε και κυριολεκτικά με την βαλίτσα στο χέρι μας το είπαν και μας είπαν ότι το μωρό έπρεπε να νοσηλευτεί για ενδοφλέβια αντιβίωση. Μέσα σε δύο ημέρες έχασα όλα τα κιλά που έμεινα από την εγκυμοσύνη. Ούτε να φάω δεν μπορούσα , πέντε ημερών μωράκι να το μπουκώνουν στα αντιβιοτικά. Έκλαιγα όλη την ώρα. Είναι δυνατόν να το αμελήσανε τόσο πολύ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και έμεινε μόνο δύο ημέρες στη ΜΕΝΝ. Ό δε άσχετος παιδίατρος να μου λέει ότι το κόλλησε κατά τον τοκετό, όταν του είπα ότι γεννήθηκε με καισαρική το βούλωσε.

Γι’ αυτό τα μωρά σας και τα μάτια σας. Και αν το ένστικτο σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά να επιμείνετε. Τόσα λεφτά τους δίνουμε – ναι και οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων από μας πληρώνονται και είναι υποχρεωμένοι να μας παραδώσουν να αγγελούδια μας υγιέστατα, όχι να τα εξετάζουν επιφανειακά.

Αχ τέτοια ακούμε και τρελαινόμαστε. Τι να πω ρε παιδί μου όλοι είναι ασυνείδητοι τους έχει τυφλώσει το χρήμα...

Και εγώ έκανα καισαρική ενώ μου είπαν εκ των υστέρων δύο γιατροί ότι θα μπορούσα να γεννήσω κανονικά...

Αυτοί παίζουν με τις ζωές μας !

Τι να πω δεν έχω λόγια !

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ.

ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΛΕΠΩ.

ΒΓΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΗΡΕΜΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ.

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ....

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ , ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΖΕΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.

Δόξα τον Θεό που είναι καλά το μπεμπάκι σας

και "πέρασε" γρήγορα το αυτάκι.....

Οι γιατροί είναι όόόόόόότι σου τύχει.... Δεν υπάρχει σωτηρία

ούτε και επιλογή στα μιαιυτήρια.......!

Να σας ζήσει το μωράκι!

κοπελα μου να χαιρεσαι το μωρακι σου......και το μονο που μπορω να σου πω ειναι περαστικα και ετσι ειναι....ολα τα νοσοκομεια ειναι καλα μεχρι να συμβει κατι....δυστυχως ετυχε σε σενα αλλα να σκεφτεσαι οτι ολα πηγαν καλα!!!!!!!

να σαι καλα και δωσε πολλα πολλα φιλακια στο μικρο σου κουνελακι!!!!!:P

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ

ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ

ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Ε ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ

ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ

ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ

ΛΕΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΛΕΕΙ Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΚ

ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ε ΗΡΘΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΩΡΟ

ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ

ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΑΝΕ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΣΟΚ

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΕΞΩ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ

ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ 500ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII po po po po!!!!! APARADEKTOI!!!!

Po po koritsia ta diavaza kai me epiasan ta neura mou!!! K ego sto Genesis eixa gennisei alla ola itan poli kala, k apo tous paidiatrous emeina poli euxaristimenoi, genika apo ta panta! Einai na mi sou tixei telika....

Efoula μου πόσο σε καταλαβαίνω. Αστα να πάνε. Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για τον ίδιο νεογνολόγο- μόνο αυτός μαζεύει τις εγκύους για σεμινάρια. Κανέναν άλλον εκεί μέσα δεν είδα να το κάνει αυτό μία βδομάδα που έμεινα.

Είναι απαράδεκτοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για τα παιδιά μας, τα οποία πολλές με πολύ κόπο και λαχτάρα αποκτήσαμε. Σε τρομοκρατούν και δεν σου λένε και τίποτα από πάνω. Η δε παιδίατρός που δεν μας άφησε να φύγουμε την τελευταία ημέρα με κατατρόμαξε . Ήθελα να πάρω το παιδί σπίτι υπ’ ευθύνη μου και να το πάω στην παιδίατρο που ‘είχα ήδη επιλέξει, να το δει αυτή και μου λέει ότι από ωτίτιδα μπορεί να πάθει σηψαιμία το μωρό – εκεί τα χρειάστηκα.

Εντύπωση μου έκανε και κάτι άλλο, κοτζάμ κλινική – οπού φέρνουμε ζωές στον κόσμο και ένα μικρό ταπεινό εκκλησάκι δεν έχει. Δεν είμαι από αυτούς που τρέχουν σε εκκλησιές και κάνουν μετάνοιες αλλά τα χρειάστηκα εκεί και έψαχνα να βρω τρόπο να ηρεμήσω. Έκλαιγα όλη την ώρα . Ζήτησες τις εξετάσεις του παιδιού σου. Εγώ τις ζήτησα- μετά από δύο ημέρες μας δώσανε φωτοτυπίες, όταν τις πήγα στην δική μας παιδίατρο μας είπε ότι η ενδοφλέβια αντιβίωση δεν χρειαζότανε. Απλά το μωρό μας θα κάνει όσο μεγαλώνει ωτίτιδες. Είναι ευαίσθητο και προσοχή στην υγρασία και στα ρεύματα – πάει το όνειρο μου να τον κάνω κολυμβητή. Το κορυφαίο ήταν όταν μας είπε ότι κόλλησε κατά την γέννα – μα καλά δεν ξέρει τα παιδιά που παρακολουθεί, όταν του είπα ότι γεννήθηκε με καισαρική κατάλαβε ότι ξέρω δύο τρία πράγματα και το βούλωσε.

Λένα μου από το νοσοκομείο και εγώ έμεινα ευχαριστημένη ήταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί. Οι νοσοκόμες οι υπόλοιποι γιατροί…Μόνο αυτό με τον παιδίατρο γκρρρρ. Στη φόρμα που μας δώσανε στο τέλος να συμπληρώσουμε τους τα έψαλα για τα καλά. Έβαλα και ένα φύλλο από το μπλοκάκι μου γιατί δεν μου έφτανε ο χώρος

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΟΛΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 10 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΕΚΕΙ!! ΤΙ ΝΑΠΩ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΛΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

και εγω απο την κλινικη γενικα και απο τις κοπελες στον οροφο και απο ολους εμεινα πολυ ευχαριστημενη

μονο απο αυτον και απο την αναισθησιολογο που μπυ εκανε την επισκληριδιο

τις εξετασεις δεν τις πηραμε δεν το σκεφτηκαμε καθολου ετσι οπως ειμασταν

τι να πεις ρε κοριτσια παιζουν με τη ζωη μας

Cesilia έγραψε:

Εχεις απολυτο δικιο! Λεφτα και ενω κανονικα επρεπε να μας γλυφουνε να μην πω τι...μας μιλανε και αποτομα!

Παλι καλα κοπελα μου που πηγανε ολα καλα!

Πως να μην χασεις κιλα....Μονο που το σκεφτομαι ποναει η καρδια μου.

Κοιτα και στην Γενικη που γεννησα ο παιδιατρος ηρθε να μου πει για το παιδι την αλλη μερα οτι ολα ειναι καλα...Αλλα και παλι επιτρεπεται κατι τετοιο.Απ'οικω πρεπει να ειναι μια περιουσια παιρνουνε.

Συγχιζομαι ασχημα με τετοια...Μ......ες!

Θα φάω τη φράντζα μου με αυτά που διαβάζω! Cesilia καταρχήν να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!

Εύχομαι καμία μα καμία μανούλα να μη βιώσει παρόμοια εμπειρία με τη δική σου και της efoulas.

Υγεία στα παιδάκια όλου του κόσμου!

Cesilia να σου ζήσει το αγγελουδάκι σου!!! :cheer:

Να είναι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος πάντοτε!!! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Όσο για την περιπέτειά σας τί να πω!!! :angry::angry::angry:

Ό,τι και να πω είναι λίγο για την αναισθησία κάποιων γιατρών!!! Δεν ξέρω αλλά μερικές φορές μου φαίνεται σαν να ηδονίζονται να βλέπουν τον κόσμο να κρέμεται από τα χείλη τους κι αυτοί εκεί να κλωτσάνε τους πεσμένους και χωρίς να υπάρχει λόγος!!!

Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί αντιβίωση ο μικρούλης σας και από εδώ και πέρα όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!

efoula μου, λυπάμαι πολύ και για τη δική σας περιπέτεια! :( Δεν μου τα είχες πει ποτέ τόσο αναλυτικά... Απαράδεκτος γιατρός (για να μην πω τίποτα χειρότερο)!!!! :angry::angry::angry:

Πάντως όντως φαίνεται να είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις! :huh: Απότομος, αδιάφορος, αναίσθητος, απαράδεκτος!!!

Περαστικά να είναι και μακάρι να μην ξανασυναντήσει καμία μανούλα τέτοιο γιατρό από εδώ και στο εξής!!!!

Τα φιλιά μου!!!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...