Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ Η ΠΟΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ....ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ?ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΡΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ...ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ΡΕ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,

ΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ, ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!:)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!:cheer:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Πόσο ζηλέυω...

Εύχομαι να έχω και εγώ την τύχη σου !

Καλή γέννα κοριτσάκι γλυκό και με ένα πόνο !

Με το καλό να υποδεχθείς το αγγελούδι σου !

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ....

Ωραιο το θεματακι αυτο. Λοιπόν εχω μπει ηδη στο μηνα μου και αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μεχρι την αλλη Τεταρτη, δηλαδη σε μια εβδομαδα, θα κραταω το μπεμπη μου αγκαλίτσα. Τη παρασκευη θα αποφασισουμε με τον ιατρουλη μου το οριστικο ραντεβου μας. Θα γεννησω με καισαρικη λογω αυξημενης μυωπιας. Οσο για τη κινητικοτητα του μωρο μου εχω να σου πω κι εγω το ιδιο... Δεν ηρεμει ουτε λεπτο σε σημειο εξαντλητικο!!! Απο εχθες εχω αρχισει να νιωθω εντονα καποια πονακια στη μεση (ελπιζω να προλαβω το ραντεβου) Στο συνολο εχω παρει 12-13 κιλα. Μας ευχομαι ευτυχια και πανω απο ολα υγιεστατα μωρακια.

filos`ifigen έγραψε:

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ....

Μην ανησυχείς βρε με το βάρος. Τώρα που μπήκες στο μήνα σου όλα θα πάνε καλά... Θα δεις που θα γεννήσεις ένα υγιές γλυκό μωράκι...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ:) !!!ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ..ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ 8 ΚΙΛΑ.ΦΙΛΑΑΑΚΙΑ!

Ιφιγένεια μου... εγώ έχω ακόμη ένα μήνα περίπου για να μπω στον μήνα μου!! Αλλά ήθελα να αναφέρω πως και μένα το ζουζουνομπομπιράκι μου δεν κάθεται σε μια μεριά!! Όλο κουνιέται!! Συνέχεια... Εγώ έφτασα αισίως τα 13 κιλάκια... έτσι για να 'χουμε... :( Αλλά η αλήθεια είναι, πέρα από τις λίγες βλακείες που άκουσα από διάφορους... και σημειώνω μόνο όταν μάθαιναν πόσα πήρα, όλοι οι υπόλοιποι που με βλέπουν μου λένε ότι ούτε φαίνεται ούτε έχω παχύνει! Πέρα από την κοιλίτσα μου δεν έχω τίποτα άλλο!! :P Ο μπεμπάκος μου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 1,640 kg!! Ολόκληρος άντρας... :laugh: :laugh: :laugh: Ανυπομονώ να μπω στον μήνα μου.. να τον γεννήσω... να δω την φατσούλα του... χώρια ότι δεν παλεύεται η ζέστη πια.. με την κοιλιά...

Καλή συνέχεια ... και μ'έναν πόνο στα κορίτσια που περιμένουν!!

ΑΧ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 12-13 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΓΟΦΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟ...ΑΧ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΙΤΡΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ....ΘΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΜΗΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΚΥΒΩ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ(ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ)ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ...

καλημέρα κ από μένα κορίτσια!Ιφιγένειά μου μην ανησυχείς,έχω ακούσει πως τα μωράκια μπορεί κ να κατέβουν ξαφνικά χαμηλά,δε χρειάζεται απαραίτητα να εμπεδωθούν πολύ νωρίτερα..εγώ έχω π.η.τ. 18/6 κ φοβάμαι πως θα περάσει η ημερομηνία κ θα μπω για πρόκληση..δε το θέλω καθόλου αυτό,φοβάμαι τους τεχνητούς πόνους,λένε πως είναι πιο έντονοι..:S κ εμένα,αν κ έχει κατέβει συγκριτικά με νωρίτερα η κοιλιά μου,είναι σχετικά ψηλά..έχω πάρει 10 κιλά,κ ο μπέμπης πριν δέκα ημέρες ήταν 3400:blink: !!φοβάμαι μήπως καταλήξω σε καισαρική,αφού το μωρό είναι μεγάλο κ η λεκάνη μου..δεν έχει ανοίξει καθόλου ακόμη!ουφ!έχει κ μια ζέστη!εύχομαι όλα να μας πάνε καλά,να έχουμε εύκολες γέννες κ σύντομα να κρατάμε υγιέστατα μωράκια στην αγκαλίτσα μας!:)

Ιφιγενεια μου οντως δυσκολα για εμας που γενναμε τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη αλλα χαλαλι για τα μωρακια μας θα αντεξουμε!!

Εσυ εισαι ηδη στο τελος σου ευχομαι με ενα πονο! Ολα θα πανε καλα! :)

Καλησπερα κοριτσια!!!!ωραιο θεμα Ιφιγενεια!!! Λοιπον εγω σε λιγο μπαινω στην 36 εβδομαδα κ την Παρασκευη που εχω ραντεβου με τον γιατρο, ελπιζω να μου πει τι κ πως!!!!! καθως θα γεννησω κ εγω με προγραμματισμενη καισαρικη!!!!

Μεχρι στιγμης εχω παρει 10 κιλα αλλα εχω κ εγω ενα θεμα με το βαρος της μπεμπας μου!!!! Ο υπερηχος την δειχνει 2μιση εβδομαδες μικροτερη κ παω να σκασω!!!!!!!! Ο γιατρος βεβαια δεν αγχωνεται αλλα εγω κονευω να παθω εγκεφαλικο!!!!:) Απο τη μια αυτο απο την αλλη οι προωρες συσπασεις, ειμαι λιγο καπως!!!!!:(

Κατα τ'αλλα βεβαια ευτυχως που η μικρη δεν εχει σταματημο κ ο χορος καλα κρατει!!!!Σβουρα σκετη!!!!!!:P

Κατι ακομα που με ταλαιπωρει (φανταζομαι κ τις περισσοτερες απο σας!!!) ειναι η νυχτερινη εννουρηση!!!! Τι πραγμα κ αυτο βρε κοριτσια!!! Καθε μια ωρα στην τουαλετα βρισκομαι!!!!!βασανο σκετο δηλ.!!!!!! Κατα τ'αλλα... σε αναμονη!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ 2850 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ 3600-3700 ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛ..ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΓΕΡΝΑΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕ ΣΑΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ..

Μπηκα κι εγω επιτελους στον μηνα μου!!!Ακομα 27 μερες για τον πολυποθυτο ερχομο της μικρουλας μου

2700 στην 36η εβδομαδα αλλα με βλεπω για καισαρικη απο οσα λεει ο γιατρος μου:(

Εμενα δυστηχως δεν κινηται και πολυ κι αυτο ειναι που τον ανυσηχει!!!! Εχω και συσπασεις αλλα μου εδωσε μαγνησιο για να μην γεννησω για ακομα μια βδομαδα!!!Οι συσπασεις μοιαζουν σε εμενα σαν να μου εχει ερθει περιοδος:S:blink: :blink: :blink:

Αντε με το καλο να γεννησουμε γερα παιδια και οπως θελει ας ειναι!!!!!

Y.Γ Πηρα 14 κιλα απο 60 πηγα 74 ουπς!!!!!:S:blush:

Nα μαι κι εγω!

Δεν το ειδα τοσες μερες το θεμα! Καλα εκανες Ιφιγενεια μου

και το ανοιξες.

Μπηκα κι εγω στον μηνα μου πριν 10 μερες και περιμενωωωω..:P

Την τεταρτη που πηγα στον γιατρο (36 βδομ + 5μερ.) η μπουμπου ηταν

2700g.. ουτε μικρη ουτε μεγαλη..!:)

Ειναι υπερκινητικη και ζωηρη (σαν εμενα :P ) ...!!!

Ο πλακουντας μου δεν ειναι γερασμενος και εχω πολλα υγρα.

Ολα κυλουν ομαλα.. μακαρι να ειναι ετσι μερχι το τελος.

Ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο εχει παρει "τελεια" θεση

(.. δεν μας εκανε την χαρη τοσους μηνες να δουμε το μουτρακι της..)

κι αυτο ειναι πολυ καλο.. !

Αντε με το καλο σε ολες μας και υπομονη σε οσες εχουν ακομη μηνες

μπροστα τους..

Αχ! καλε ξεχασα!! :laugh: πηρα 9 κιλα.

Ξεκινησα με 73 και ειμαι 82.. :( (βαρελι) χαχα!!

Και το κακο ειναι οτι τα κιλα φαινονται ολα.. ΟΛΑ.

ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΒΔΟΑΜΔΕΣ?ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΝΝΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ.:)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΙΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΑΩ ΛΙΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΑΣ.:)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 24.ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ!ΣΤΙΣ 24 ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΒΑΡΟΣ ΜΩΡΟΥ,ΤΡΑΧΗΛΟ,ΕΜΠΕΔΩΣΗ,ΚΤΛ!ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 32Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΖΥΓΙΖΕ 1900 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΣΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑ...

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ!ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...ΛΕΝΕ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...