Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολους! ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα και πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας..εχω 4 μερες καθυστερηση. εχω καποια συμπτωματα οπως ζαλαδα, κοπωση χωρις να υπαρχει καποιος λογος και στομαχικες διαταραξεις εδω και μια βδομαδα. Εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης πριν απο 2 μερες.Το πρωτο βγηκε αρνητικο. το 2ο απλα το επιβεβαιωσε...μηπως εκανα πολυ νωρις τα τεστ και δν ειναι εγκυρα?

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MANTHY22.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΟΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ 6 ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση

KORITSIA DIAFWTISTE ME LIGAKI SAS PARAKALW...POTE KSEKINANE TA SYMPTWMATA THS EGKYMOSYNHS? EXEI PRISTEI TO STH8OS MOY, EXW YPNHLIA, PIESI PESMENH KAI DN MPORW NA KAPNISW OYTE ENA TSIGARO AN KAI KAPNISTRIA KA8WS MOY PROKALEI TASH GIA EMETO...ME TO AGORI MOY PROSEXOYME GENIKWS..OMWS STIS GONIMES MERES KANAME SEX XWRIS PROFILAKSI...(MIN ME MALWSETE SAS PARAKALW)DN TELEIWSE MESA MOY. YPARXEI PERIPTWSI NA EIMAI EGKYOS? POSES PI8ANOTHTES YPARXOYN NA SIMBEI AVTO? MIPWS OL AVTA EINAI SHMADIA OTI 8A MOY ER8EI H PERIODOS?!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης μοιαζουν παρα πολυ......καλυτερα κανε μια χοριακη για να εισαι σιγουρη!!!!!!

φιλια!!!!!!και ευχομαι να βγει το αποτελεσμα που επιθυμεις!!!!!:)

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

Δημοσίευση

Από την δικιά μου εμπειρία με τα τεστ, δεν θα τα έλεγα αξιόπιστα σε καμία περίπτωση. Αν βιάζεσαι να μάθεις στα σίγουρα, τότε κάνε μια εξέταση β-χοριακής σε μικροβιολογικό εργαστήριο. Και τώρα να πας, το απόγευμα θα σου πουν την απάντηση.

Εύχομαι να'χεις το αποτέλεσμα που θέλεις! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...