Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την άλλη Τετάρτη;Απόγευμα,εεεε;Μετά τις 19!!!(λόγω δουλειάς)Δεν με χαλάει καθόλου!!!

Αντε να κανονίσουμε γιατί αλλιώς τον βλεπω φθινοπωρινό τον καφέ μας...

Εγώ θα προτιμούσα cosmos λόγω παρκαρίσματος...

Οσες είναι απο δυτικά μπορώ να τις πάρω με το car και να πάμε παρεούλα!

Αντε να οργανωνόμαστεεεεεε!

Δημοσίευση

Βασω μεσα!!!!!!!!!!:) :)

Εκτος απο Δευτερα και Τεταρτη απογευμα που το Μαγδουλινι μου εχει κολυμβητηριο B) το κανονιζουμε.Και οποια αλλη μπορει ερχεται.

Να συννενοηθουμε ομως προς το τελος αυτης της εβδομαδας, για να μην μας προκυψει τιποτε εκτακτο.

Τι λες?

Δημοσίευση

αντε και σας προλαβα! ειχα πολυ τρεξιμο αυτο το διαστημα γιαυτο χαθηκα! κοριτσια εγω μαλλον πεμπτη φευγω χαλκιδικη στο εξοχικο μας και δεν εχω ιδεα ποτε θα γυρισω..λεω να κατσω κανα μηνα!!τωρα αν κανονισετε τιποτα ως τεταρτη οκ αν οχι δε πειραζει!!!καλο καλοκαιρι σας ευχομαι!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια κι εγω μεσα ειμαι σε οτι θελετε,αντε γιατι σας επιθυμησα πολυ!!!!

Ελενη μου ο μπεμπης σου τι κανει?ευχαριστουμε για την προσκληση κουκλα μου αλλα εισαι λεχωνα ακομα,κατσε να ξεκουραστεις,να συνελθεις και θα ερθουμε..:P

Δημοσίευση

Ελενη μου συμφωνω και εγω με την Μελινα.

Ειναι ακομη νωρις . Να σαραντησεις και μετα..

Κοριτσια οσο για το καφεδακι και εγω μεσα ειμαι ..Οχι ομως Σαββατοκυριακο γιατι μαλλον θα παω χαλκιδικη ..

Αν το κανονισετε μεχριτελος εβδομαδος ερχομαι!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...