Μετάβαση σε περιεχόμενο

MΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.....

Recommended Posts

αχ αυτα τα μωρα και οι πτωσεις τους.Ειχα τον Σταυρο 8 μηνων και τον ιχαμε βαλει στο παρκο το κλασικο ηταν περιπου κανα 10ημερο που ειχε μαθει να βαζει τα ποδια του στο πλεγμα και λεγαμε αχ να μη πεσει και το προσεχαμε μαλιστα ο γαμπρος μου δυο μερες πριν γινι το περιστατικο μου ελεγε :θα του φερω κρανος αν πεσει να μην χτυπησει.

Ενα απογευμα λοιπον σιδερωνα στο σαλονι αυτο καθοταν μεσα στο παρκο και επαιζε καποια στιγμη πηγα στο διπαλνο δωματιο να παρω και άλλα ρουχα και ξαφνικα ακουω ενα μπαμ και κανενα αλλο θορυβο .Τρελαθηκα παω να δω πουθενα το μωρο οπως επεσε ειχε σφηνωσει αναμεσα στο καναπε και την τηλεοραση και δε φαινοταν σε λιγα δευτερολεπτα αρχιζε να κλαιει τον σηκωνω και βλεπω στο κεφαλι του μια μελανια παιρνω τον αντρα μου τηλ. στο μαγαζι τυ γαμπρου μου πανικοβλητη και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ανεβαινει η αδερφη μου η οποια ηταν εμπειρη μαμα τον παιρνει ανοιγει το ψυγειο και βγαζει βουτηρο ναικαλα ακουσατε βουτηρο του βαζει και μεσα σε 15 λεπτα ειχε υποχωρησει το καρουμπαλο στην τηλ. επικοινωνια που ειχα με τηξ παιδιατρο μου ειπαν οτι αν τον πηγαιναμε στο παιδων απλα θα το κραταγαν για παρακολουθηση και οτι μπορουσα να κατσω σπιτι αλλα αν εκανε εμετο η κατι ασυνηθιστο στα επομενα 2 εικοσιτετραωρα τοτε επειγοντως νοσοκομειο ευτυχως όλα καλα .

Σε ηλικια 13 μηνων ομως το νοσοκομειο δεν το γλιτωσαμε εφαγε τσιγαρο και καναμε πλυση ημουν μεσα και δεν υπαρχει χειροτερο να ακουυς το μωρο σου να κλαιει κατσαμε 24ωρες μεσα ευτυχω΄ς όλα καλα απο τοτε πεσαμε αρκετες φορες αλλα ευτυχως πια κραταω τη ψυχραιμια μου και αντιμετωπιζω τις καταστασεις .Ειναι πολυ ζωηρος να φανταστειτε περσι εν κινηση μεσα σε ταξι ανοιξε την πορτα ..... Εχετε να πειτε κατι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hara έγραψε:

Κοριτσακια μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!

Η μπεμπα ειναι μια χαρα,απο την αρχη βεβαια εδειχνε καλα αλλα τους προβληματισε το αιματακι.

Το τι σοκ περασα εγω δεν περιγραφεται,τωρα καταλαβαινω την μαμα μου που μου ελεγε για τις αγρυπνιες που εκανε οταν αρρωστεναμε και το αγχος της στο να ημαστε παντα καλα και εγω τοτε την αποκαλουσα υπερβολικια.

Το μονο που μας εμεινε τωρα απο ολο αυτο ειναι οτι ενω κοιμοτανε μονη της στο κρεβατι με την πιπιλα της χωρις κουμινματα και αγκαλιες τωρα δεν κοιμαται με τιποτα χωρις αγκαλια και κατα τη διαρκεια της νυκτας ξυπανει 3-4 φορες με εντονα κλαματα και θελει να την παρω στην αγκαλια μου για να ξανακοιμηθει.

Χαρά δε θέλει πανικό πάνω απόλα!Εμένα ο δικός μου έπεσε απο το καρεκλάκι του φαγητού που έχει ένα ύψος και δεν έπαθε τίποτα! Να΄ξέρεις ΄ότί όταν πέφτουν από ένα ύψος όσο είναι το δικό τους ύψος δεν παθαίνουν κάτι σοβαρό..είναι και πιο ελαστικά τα μωράκια απο μας ευτυχώς! Προσοχή θέλει βεβαια..! Χαιρομαι που είναι καλα!:) Φιλάκια πολλά στη ζουζουνα!:)

Χαρά μου τι τρομαρα περασατε!!!!πω πω κοπέλα μου παλι καλα ολα ενταξει ηταν..η υγεια μας πάνω απ ολα!!!μερικες φορες το ξεχνάμε και αυτο..το πιο σημαντικο αγαθο..!!

περαστικα σας!!!!και μην αισθανεσαι ενοχες συμβαινουν αυτα...

πω, πω, hara μου, ποσο σε καταλαβαινω...:( :( :(

τρελαθηκα μολις διαβασα την ιστορια σου, πονεσε η ψυχουλα μου!!!:(

σιδερενιο μωρε το παιδακι σου, το μονο παρηγορο ειναι οτι δεν ηταν τελικα κατι σοβαρο!!!:)

σε νιωθω, σε νιωθω, σε νιωθω...

και επαυξανω: Παναγια μου, ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!!!! τα παιδακια μας να'ναι καλα και ΤΙΠΟΤΑ αλλο δεν εχει σημασια!!!!;)

σε φιλω κι ευχομαι να 'ναι η τελευταια περιπετεια στη ζωη της μικρουλας σου!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...