Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι νέο μέλος. Κατ' αρχήν οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι μανούλα. Σπουδάζω στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας και το μεγαλύτερο μου πάθος είναι τα μωρά και τα παιδιά. Αν έχω καταλάβει κάτι κατά τη διάρκεια των σπουδών μου αυτό είναι ότι οι μεγαλύτεροι παιδαγωγοί είναι οι γονείς και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να τους παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσουν την κατάλληλη παιδεία για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Νιώθω μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις, εμπειρίες και γνώσεις. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και πιο προσωπικά... Φιλιά στα μωράκια σας! :kiss:

Δημοσίευση

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.! ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΩΔΟΡΙΣΜΑ.! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ 'ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ', ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ...ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.!

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ 25 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ...Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.!

Δημοσίευση

mwro έγραψε:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!:cheer: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙ.:( ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!:P;) ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΦΙΛΙΑ!!:kiss:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.! ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ.Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΒΑΛΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΗΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ.! ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΜΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

Καλημέρα Ελένη! Αλήθεια; Με τι ασχολείσαι δηλαδή; Απ'οτι είδα σε προβληματίζει πολύ το θέμα της τουαλέτας,ε; Ελπίζω να σε βοηθήσω έστω και λίγο με όσα σου πρότεινα. Ελπίζω να συγχωρείς τον τόνο μου αν γίνεται λίγο προστακτικός μερικές φορές. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε κάποιο φορουμ και είμαι λίγο τρακαρισμένη ακόμα. Να χαίρεσαι τις κορούλες σου.!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΤΩΣΩ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΤΩΣΩ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!

Όχι, όχι σου ζητώ συγνώμη. Παθιάζομαι με όσα λέω, είμαι κάπως απόλυτη σε πολλά από αυτά και ξεχνάω και που απευθύνομαι μιας και δεν έχουμε άμεση επαφή. Να ξέρεις ότι σέβομαι πολύ όλους τους γονείς και όλες τις απόψεις και πιστεύω πραγματικά ότι το σωστό το ξέρει ο γονιός και μόνο. Αυτά...:)

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Φαφαούλι! Είμαι η Λίνα και δεν έχω ακόμη παιδάκι. Το προσπαθώ όμως.

Σου εύχομαι με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου και να δώσεις τα καλύτερα που μπορείς στα παιδάκια που τόσο αγαπάς!

Και φυσικά να αποκτήσεις και δικά σου παιδάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...