Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου ζήτησε να κάνω έκτρωση!!!

Minnie_2

Recommended Posts

κοιτα τωρα μιλας για πολυ μελλον!!!! εσυ ηθελες μονο παιδια ;;; τον αντρα σου δεν τον θελεις;;;εκεινος νοιωθεις οτι δε σε θελει;;;; εσενα !!! ασε τα παιδια απεξω.εσενα δε σε θελει;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 195
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

minnie μου δηλαδη εκτος απο αυτο το ξερο Α..ΩΡΑΙΑ δεν εχει κανει καποια κινηση τωρα που εισαι μακρυα του να ερθει να σε δει (εκτος απο το τηλεφωνο) η να αναφερθει στην εγκυμοσυνη σου??

ναι αυτο ακριβως διερωταμαι κι εγω ...τι κανει προς εσενα ο αντρας σου;;;κ τι του λες;; μιλατε ηρεμα ή εκνευρισμενα;;;εσυ κρατησες την αποσταση ;- εσυ εφυγες;; ειναι πολλα που δεν ξερουμε και για αυτο λεω οτι δεν μπορουμε να στηνουμε καποιον στον τοιχο...

Κοίτα είναι και λίγο οι ορμόνες σου σε έξαψη. Δεν είναι λίγο αυτό που σού είπε και είναι ιδιαίτερα σκληρό αν ακόμα επιμένει σε κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή όμως που σε παίρνει συχνά τηλέφωνο δείχνει ενδιαφέρον. Ίσως δεν ξέρει πως να σε πλησιάσει.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν πυρ και μανία. Είχα πολλά νεύρα απέναντι στον άντρα μου και η ιδέα να τον παντρευτω με έκανε έξαλλη! Στη δεύτερη εγκυμοσύνη τον κοιτούσα και έλεγα μέσα μου "τι όμορφος που είναι... αχ να τον κουτουπώσω!" Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως το τραβάς το σχοινί;

Λες ότι είσαι αποφασισμένη να τα μεγαλώσεις μόνη σου. Στην ανάγκη να το κάνεις και θα είσαι άξια μανούλα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μήπως ο πατερας των παιδιών σου θέλει στην πραγματικότητα να είστε οικογένεια; Μηπως ήταν απλά μια κρίση πανικού;

Όταν τον βλέπεις πως είναι απέναντί σου; Σε φιλάει; Σου μιλάει τρυφερά; Δείχνει ενδιαφέρον;

εγω ειμαι παντα της αποψης δινουμε δευτερη ευκαιρια και ναι θα συμφωνησω οτι μπορει να φοβηθηκε τις ευθυνες αυτο ειναι χαρακτηριστικο πολλων αντρων αν και εκεινος ηθελε παιδι απο την αλλη ομως τι σημαινει παιρνω τηλ, και δεν ρωταω για το πως ειναι η κατασταση .Για μενα θα επρεπε αν ειχε παει ηδη καινα της ζητησει συγνωμη και οχι να της μιλαει σαν να ειναι κοινος γνωστος.

minnie δεν εισαι μονη τωρα εχεις στη σωμα σου δυο ωες οταν αποριπτει αυτα απορριπτι και σενα και αν πιεσεις τα πραγματα πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα στο χτυπησει η μπορει να του το χτυπησεις εσυ .Αν νομιζεις οτι αξιζει να τονε χεις διπλα σου κανε μια κουβεντα μαζι του διαφορετικα μην το συνεχισεις .Καλυτερα με μια μητερα τα παιδια παρα με ενα αδιαφορο πατερα !

Εγώ δεν πρόκειται με τίποτα να σε συμβουλέψω να κάνεις έκτρωση. Με τίποτα όμως!! Κι εγώ μεγάλωσα μόνο με την μαμά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε έτσι για πολλούς λόγους. Είναι υπέροχη γυναίκα και τη θαυμάζω πολύ. Δούλεψε σαν το σκυλί να με μεγαλώσει και ήταν και ανήλικη όταν με γέννησε. Την αγαπώ τρελά γιατί μου τα έδωσε όλα απλόχερα και πρώτα απ'όλα την αγάπη της. Την απέραντη αγάπη της.

Αγάπη έχεις, δουλειά έχεις, τα παιδιά σου θα τα μεγαλώσεις μια χαρά. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που τα αγαπάς τόσο πολύ από τώρα, θα γίνεις τέλεια μανούλα!

Λύσεις υπάρχουν. Θα τα καταφέρεις!

Τώρα όσο για τον πατέρα, δώσε του ευκαιρίες. Κάλεσε τον σε έναν υπέρηχο να τα ακούσει...μ' αυτά που διάβασα νιώθω πως το ξανασκέφτεται σοβαρά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα παιδιά σου!!!

Κορίτσια ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Mου ζητάει να συναντηθούμε για να ''μιλήσουμε''.Εγώ θα έλεγα είμαι πιο αρνητική.Μάλιστα σήμερα μου είπε ''Δώσε μου λίγο χρόνο'' και του ξεκαθάρισα οτι όταν γεννήσω σταματάει το χρονόμετρο!!!

Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει και το κυριότερο να μου το πει για να κανονίσω την ζωή μου.

Πάντως δεν το περίμενα ποτέ οτι θα είχαμε τέτοια κατάληξη...:unsure:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΝΝΙΕ!!!!!

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΔΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

θα σου ελεγα να μην πας με αρνητικη διαθεση,

οτι δηλαδη ολα τελειωσαν κ ετσι,

σκεψου οτι ειναι ο πατερας των παιδιων σου,

οτι εζησες κ ομορφες στιγμες μαζι του,

οπως αυτη που εκανες τα διδυμακια!

Οτι τα μωρα δεν ητανε ενα ατυχημα,ητανε κατι που το θελατε κ οι δυο

Δωσε μια ευκαιρια στον ανθρωπο,τι πιο καλο απο μια μεγαλη οικογενεια!

Τελικα ειναι η εποχη των διδυμων! Πολλα διδυμακια βρε παιδι μου!

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!Και ...με το μαλακο!;)

Θάλεια δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω κάτι τέτοιο...

Είμαι σίγουρη πως θα μου μιλάει για αρκετή λωρα περί ανέμων και υδάτων και επειδή με ξέρω το πιθανότερο είναι να νευριάσω και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Σίγουρα έχουμε ζήσει πολύ όμορφες στιγμές...αλλά...:angry:

Θα τον ακούσω κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρω πότε...Θέλω να ηρεμήσω πρώτα για να χειριστώ την κατάσταση όσο πιο ψύχραιμα και καλύτερα μπορώ(αν μπορώ!!!)

κοριτσακι μου γλυκο καλωςηρθες!!! δουλευω με χρονοκαθυστερηση εγω...τωρα ειδα ολοκληρο ποστ!!!! ελεος!!!!

συγχαρητηρια για τα νινακια στη κοιλιτσα σου!!!!!!! διαβασα λιγες σελιδες, μονο τις πρωτες μερες εβριζε και φωναζε??? ή τη μια ηταν καλος και την αλλη αλλαζε προσωπο??

συγνωμη κιολας που σε πλακωσα στις ερωτησεις, αλλα πιστευω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις 2 ειναι τα τινα. το πρωτο ειναι να επαθε σοκ και να φοβηθηκε μηπως δεν σταθει αξιος να μεγαλωσει τα παιδια και γιαυτο ξεσπασε ετσι ασχημα και το δευτερο ειναι να ειναι γενικα ανθρωπος που ''ξεγελαει''... δηλαδη να ειναι ανωριμος και να μην σου αξιζει.. εισαι αξιεπαινη για την αποφαση σου να μεγαλωσεις μονη σου τα παιδακια σου!!! και σου στελνω μια μεγαααααααααλη αγκαλια γιαυτο!!! :)

πρεπει να τον ψυχολογησεις......να δεις τι πραγματικα νοιωθει.. αν ανηκει στην πρωτη κατηγορια δεν ειναι κακος ανθρωπος..απλα τρελαθηκε στην ιδεα μηπως δεν θα τα βγαλει περα... αν ειναι στη δευτερη κατηγορια...ξενερωνουμε που διαλεξαμε τετοιον ανθρωπο,αισθανομαστε ασχημα που μας την εφερε και προχωραμε....!!! εσυ μονο μπορεις να τον ψυχολογησεις!!!! τι σου εχει βγαλει ως τωρα μετα τον τσακωμο σας???

mikroulaxristos θα σου βάλω σε μια χρονική σειρά τις αντιδράσεις του ανάλογα τα γεγονότα...

Αρχικά πριν ακόμα μείνω έγκυος τρελαινόταν για παιδιά.''Ο τάδε με την τάδε περιμένουν μωρό αντέ να παίρνουμε σειρά ''κτλ κτλ κτλ.Εγώ όπως είπα δεν ήμουνα θερμή.Σκεφτόμουνα οτι έχουμε χρόνο μπροστά μας.Ήθελα να τακτοποιήσουμε την ζωή μας πρώτα.

Μετά ξεκινήσαμε τις προσπάθειες,αφού μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου.Τις μέρες που περίμενα περίοδο με έπιαρνε τουλάχιστον πέντε τηλέφωνα στην δουλειά να με ρωτήσει αν μου ήρθε,αν πονάω κτλ(Είχε ψάξει και γόνιμες μέρες!!!:blink: )

Μετά έμεινα έγκυος.Δάκρυα χαράς,ενθουσιασμός και ό,τι άλλο συνεπάγεται με την αναγγελία μιας τέτοιας χαρμόσυνης είδησης.Εγώ για να πω την αλήθεια όταν κάναμε τον πρώτο υπέρυχο ενθουσιάστηκα.Μέχρι τότε σκεφτόμουνα τα κιλά και το σώμα μου που θα χαλάσει!Τόσο ήλιθια!:angry:

Πήγαμε στον γιατρό για τον πρώτο υπέρυχο και πάλι χαρές και πανηγύρια,πολύ πιο συγκρατημένα βέβαια.Βλέπουμε πως είναι δίδυμα και εκεί παγώνει.Εκεί που εγώ θέλω να φωνάξω απο την χαρά,εκεί που όλοι χαζοί προβληματισμοί μου σβήνουν εκείνος κατεβάζει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.

Τις επόμενες μέρες μου ''σερβίρει''και το γλυκό.''Δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε!''.Εγώ να είμαι σε μια χάλια κατάσταση και εκείνος πότε να φωνάζει,πότε να απελπίζεται,να προσπαθεί να με πείσει οτι δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δυο παιδιά με πλόυσια επιχειρήματα όπως οτι λείπουμε και οι δυο πολλές ώρες απο το σπίτι,οτι εγώ κάνω πολλά ταξίδια με την δουλειά μου και και και!:angry: Πράγματα που τα ήξερε πολύ πριν μείνω έγκυος και που μέχρι τότε πιπιλούσα εγώ!

Μετά ασκω ''βέτο''.Κλείνει το θέμα.Θα τα κρατήσω αν θες ακολουθείς αν δεν θες φεύγεις!Ε,εκεί ηρεμεί.Σταματάει να κάνει αναφορά στην έκτρωση(όσο έβλεπε οτι το σκεφτόμουνα συνέχιζε).Η επαφή μας δεν σταματάει.Ακυρώνω τα πάντα για τον γάμο.Γενικά παγώνω τα πάντα.

Τώρα θέλει να ''μιλήσουμε''αφού μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια,αφού μου κατέβασε την ψυχολογία κάτω απο το μηδέν,αφού με στεναχώρησε και μου δημιούργησε αμφιβολίες.

Οτι θα μιλήσουμε,θα μιλησουμε...Αλλά δεν ξέρω πότε

Ενα θα σου πω,τα πεισματα κ τα γινατια δεν οδηγουν σε καλο,

σιγουρα μπορεις να μεγαλωσεις μονη τα παιδια,δεν αμφιβαλει κανεις γι αυτο,οπως κ τοσες αλλες μανουλες.

Βαλε το καλυτερο χαμογελο σου,σκεψου λιγακι,μονο αισιοδοξα,αφου ουτως η αλλως θα γινεις μανουλα το αποφασισες,απο οτι καταλαβα,

ακουσε τον λοιπον κ αν δεν σε πειθει στειλτον!

Οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια οι ορμονες χορευουν επικινδυνα κ παιζουν κ αυτες το δικο τους παιχνιδι,ψυχολογια ειναι αυτη η ρημαδα,τι να κανουμε,μια ανεβαινουμε μια πεφτουμε!Μηπως κ αυτος ειναι σε καλυτερη κατασταση,απο οτι φαινεται,μαλλον οχι

Εσυ θα σκεφτεσαι τι ειναι καλυτερο κ συμφερον για ολους σας

κ ειπαμε αν δε σου αρεσουν αυτα που θα ακουσεις,στη συναντηση,μην τα ξανακουσεις απλα!

Αντε,πηγαινε με το καλο!:)

κ περιμενουμε νεα σου!

Ε minnie μου,αυτο εξυπακουεται,οτι το θεμα της συζητησης,στη συναντηση,θα ειναι τα μωρα κ το μελλον σας!

μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις!

Ατιμη ψυχολογια σου λεω!Ατιμη!(στην εγκυμοσυνη εννοω)

Θάλεια όπως έχω διαπιστώσει(και λογικά και εσείς)τίποτα τελικά δνε εξυπακούεται.Τον έχω ικανό μετά απο όλα αυτά να μου λέει άσχετα

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!:blink: ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!:unsure: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?:angry: ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΔΩΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.:) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ!!:P ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!:kiss:

Minnie_2 έγραψε:

mikroulaxristos θα σου βάλω σε μια χρονική σειρά τις αντιδράσεις του ανάλογα τα γεγονότα...

Αρχικά πριν ακόμα μείνω έγκυος τρελαινόταν για παιδιά.''Ο τάδε με την τάδε περιμένουν μωρό αντέ να παίρνουμε σειρά ''κτλ κτλ κτλ.Εγώ όπως είπα δεν ήμουνα θερμή.Σκεφτόμουνα οτι έχουμε χρόνο μπροστά μας.Ήθελα να τακτοποιήσουμε την ζωή μας πρώτα.

Μετά ξεκινήσαμε τις προσπάθειες,αφού μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου.Τις μέρες που περίμενα περίοδο με έπιαρνε τουλάχιστον πέντε τηλέφωνα στην δουλειά να με ρωτήσει αν μου ήρθε,αν πονάω κτλ(Είχε ψάξει και γόνιμες μέρες!!!:blink: )

Μετά έμεινα έγκυος.Δάκρυα χαράς,ενθουσιασμός και ό,τι άλλο συνεπάγεται με την αναγγελία μιας τέτοιας χαρμόσυνης είδησης.Εγώ για να πω την αλήθεια όταν κάναμε τον πρώτο υπέρυχο ενθουσιάστηκα.Μέχρι τότε σκεφτόμουνα τα κιλά και το σώμα μου που θα χαλάσει!Τόσο ήλιθια!:angry:

Πήγαμε στον γιατρό για τον πρώτο υπέρυχο και πάλι χαρές και πανηγύρια,πολύ πιο συγκρατημένα βέβαια.Βλέπουμε πως είναι δίδυμα και εκεί παγώνει.Εκεί που εγώ θέλω να φωνάξω απο την χαρά,εκεί που όλοι χαζοί προβληματισμοί μου σβήνουν εκείνος κατεβάζει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.

Τις επόμενες μέρες μου ''σερβίρει''και το γλυκό.''Δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε!''.Εγώ να είμαι σε μια χάλια κατάσταση και εκείνος πότε να φωνάζει,πότε να απελπίζεται,να προσπαθεί να με πείσει οτι δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δυο παιδιά με πλόυσια επιχειρήματα όπως οτι λείπουμε και οι δυο πολλές ώρες απο το σπίτι,οτι εγώ κάνω πολλά ταξίδια με την δουλειά μου και και και!:angry: Πράγματα που τα ήξερε πολύ πριν μείνω έγκυος και που μέχρι τότε πιπιλούσα εγώ!

Μετά ασκω ''βέτο''.Κλείνει το θέμα.Θα τα κρατήσω αν θες ακολουθείς αν δεν θες φεύγεις!Ε,εκεί ηρεμεί.Σταματάει να κάνει αναφορά στην έκτρωση(όσο έβλεπε οτι το σκεφτόμουνα συνέχιζε).Η επαφή μας δεν σταματάει.Ακυρώνω τα πάντα για τον γάμο.Σταματάνε οι εργασίες στην οικοδομή(γιατί χτίζουμε σπίτι).Γενικά παγώνω τα πάντα.

Τώρα θέλει να ''μιλήσουμε''αφού μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια,αφού μου κατέβασε την ψυχολογία κάτω απο το μηδέν,αφού με στεναχώρησε και μου δημιούργησε αμφιβολίες.

Οτι θα μιλήσουμε,θα μιλησουμε...Αλλά δεν ξέρω πότε

μμ....δεν μου γεμισε το ματι να σου πω την αληθεια μολις διαβασα αυτο που μου εγραψες... εγω ρωτησα τον χρηστο (συγνωμη για την πρωτοβουλια,αλλα ηθελα να εχω αντρικη γνωμη απο αντρα που και εκεινος λεει συνεχεια θελω παιδι θελω παιδι τωραααααααα!) και μου ειπε οτι απλα ηθελε να το παιξει ''καλος'' και σε επρηζε για παιδι,επειδη εσυ δεν ησουν και τοσο θερμη! αυτο το ενδιαφερον και για τις γονιμες μερες και τα τηλ στη δουλεια για την περιοδο ειναι λιγο περιεργα ειπε.. γενικα παντως και εγω πιστευω οτι πρεπει να πας να τον συναντησεις,να τον ρωτησεις αυτα που θελεις και αν δεν σου γεμισουν το ματι οι απαντησεις, να κανεις αυτο που εχεις ηδη αποφασισει...να μεγαλωσεις τα ζουζουνακια σου μονη σου! αν νοιωσεις οτι πρεπει να του δωσεις μια δευτερη ευκαιρεια να του τη δωσεις....αλλα αν αποφασισεις να του τη δωσεις,μια συμβουλη κοριτσαρα μου, να μην φαιρεσαι εγωιστικα και σαν να του εκανες χαρη και να μην τον εχεις στημενο στη γωνια. γιατι πολλα ζευγαρια μολις τα ξαναβρουμε,αυτος που ειχε το δικιο φαιρεται ψιλοασχημα στον αλλον. και εκει καπου θα το ξαναχασετε το θεμα. ολα πιστευω θα κριθουν στην συναντηση!! μακαρι να πανε ολα καλα και αν τον αγαπας ακομη να ειστε μαζι και να ανακαλυψεις οτι δεν ησουν τοσο καιρο με τον λαθος ανθρωπο. ευχομαι να πανε ολα τελεια!!! αφου εχεις μια κοιλιτσα που θα φουσκωνει, ερχονται κατι χαρες.....αχ κατι χαρουλες!!!!!!!! τρελα τρελα!!!!!!!! :kiss: :woohoo: οτι θελεις εδω ειμαι και εγω... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

πασχαλιτσα έγραψε:

juliana μου ωραιο το μαμμυ αλλα τα μωρα της δημητρας χρειαζονται κι εναν μπαμπα καλη μου!εχεις παιδακι; δεν θα εκανες τα παντα να εχουν τον πατερα τους;;;μην βιαζεστε ρε παιδια... ειναι πολυ ευκολο απο την απεξω να κρινουμε κι εμεις!αφηστε λιγο χρονο να περασει!η δημητρα θα κρινει στο τελος.οχι ακομα ομως ειναι πολυ νωρις και δεν εχει καθαρο μυαλο...μην τη φορτωνουμε κι εμεις!!!!ειναι η γνωμη μας -σας... αλλα οκ!ειναι σε μια φαση που πολυ ευκολα μπορει να επηρρεαστει αρνητικα κ να καταληγει σε καυγαδες μες το σπιτι της... πριν προλαβει να μιλησει ο αντρας της.αφηστε για λιγο τον αντρα της και σταθειτε στο θεμα της μη εκτρωσης οσον αφορα εκεινη.ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω και πως δεν θελω να γινω εριστικη προς εσας .. αλλα για μπειτε στη θεση της... δε νομιζω οτι θελει να ακουει τετοια τωρα και να ψυχοπλακωνετε περισσοτερο.αισιοδοξια κ ηρεμια κοριτσια και εσυ προπαντων δημητρα.μην βιαζεστε!!!

Πασχαλίτσα εννοειται οτι ενα παιδι χρειάζεται και τους δυο γονεις για να μεγαλώσει..οταν ομως μερικες φορες αυτο δεν ειναι εφικτο για πολλους λογους μπορει να τα μεγαλώσει η μητερα μονη και να τους δωσει τοση αγαπη καθως και το οτι καποιες φορες ειναι καλυτερα..βλέπουμε γυρω μας τι γινεται απο γονεις ακατάλληλους..βίαιους..επιρρεπεις σε ουσιες κ.τ.λ...και παιδια μεγαλωμενα με τεραστια προβλήματα..τελοσπαντων δεν θελω να επεκταθω σε αυτο που σιγουρα απεχει και πολυ απ την Δημητρα...αυτο που ηθελα να της πω ειναι να να ειναι ψυχραιμη και το οτι και να επιλέξει στο τελος ο αντρας της αυτη πηρε την σωστη αποφαση!!!Φερθηκε ανώριμα και δειλα..ίσως και να φοβηθηκε..ισως και να μην νοιώθει έτοιμος..αλλα η συμπεριφορα που εδειξε δεν ηταν και η καλυτερη..αργοτερα ισως το μετανιώσει..το πιο σιγουρο κατ εμενα..Η Δημητρα αυτο που θα κοιταξει ειναι να μεγαλώσει σωστα τα παιδια της και οσο για τον άντρα της οποια αποφαση κι αν πάρει δεν παυει να ειναι ο πατέρας των παιδιών της και αυτο πρέπει να το σεβαστει..για το καλο των παιδιων της πάνω απ ολα..

ειναι πολυ άσχημο για ενα παιδι να το μεγαλωνουν γεμιζοντας το με μισος για το γονιο του..όποιος και να ειναι αυτος..

φιλια:)

:dry: κοριτσια, ο καθε αντρας θα πει τη δικη του γνωμη, αναλογα με τα δικα του βιωματα-μην προδικαζουμε ... απλα μαθηματικα ειναι, βρε δημητρα μου, ολα:ο αντρας σου δεν εχει σωστο τροπο αντιμετωπισης του θεματος, αλλα δεν λειτουργουν ολοι οπως θελουμε εμεις κι ουτε εμεις λειτουργουμε οπως θελουν οι αλλοι.το κακο με σενα ειναι που ενω λες οτι θελεις χρονο (μονη σου)για να ηρεμησεις κ να σκεφτεις-κατακλυζεσαι απο τις γνωμες μας -που της καθε μιας,ειναι διαφορετικη... το σωστο ειναι: οτι εχεις να πεις,να τα πεις με ωραιο τροπο στον αντρα σου- και να πραξεις αναλογα... διχως να σκεφτεσαι τι σου λεμε εμεις.εμεις τα βραδια θα κοιμομαστε διπλα στον αντρα μας

[(κι ας μας μιλησε λιγο πριν ασχημα-τον συγχωρεσαμε)} κι εσυ θα εισαι μονη κ θα σκεφτεσαι διαφορα... αν επραξες καλα..αν καλως ειπες το ενα -αν κακος ειπες το αλλο... ολες σου λεμε: εμεις θα ειμαστε διπλα σου αν χρειαστεις κατι!-που δηλαδη;;; μεσω ιντερνετ;;; ειναι δυνατον;;;;; σκεψου τι πραγματικα θελεις κ εσυ απο τη ζωη σου... κ ξεμπλεξε τα ... μηπως το θεμα δεν εχει να κανει μονο με τον αντρα σου;; μηπως δεν ησουν ετοιμη κι εσυ;; εχεις απαντησεις μεσα στο μυαλο σου σιγουρα-εισαι ετοιμη να τις βγαλεις προς τα εξω;δεν μπορει να εισαι τοσο αρνητικη κ να μην θελεις αν παλεψεις για τη σχεση σου πανω απο ολα!!! για τον πατερα των παιδιων σου μιλαμε... καλα τα πεισματα κι οι εγωισμοι και μας τονωνουν,αλλα αν πραγματικα απομακρυνθει ο αντρας σου εισαι σιγουρη οτι δεν θα το μετανοιωσεις;;; ή νομιζεις οτι αν του φερεσαι αρνητικα θα γυρισει μες στην καλη χαρα;; παλεψτε το ρε παιδια ..δεν ειναι παντα λυση αυτο που μας λεει ο εγωισμος μας να κανουμε!!!πολλα ειπα αλλα με εκπλησει η σταση σου και πολλων κοριτσιων.. που φτανεται κι ολας το τελος... δωστε τοπο στην οργηηηηηημιλαμε για μωρα και μετα λετε τι ειπε εκεινος - και μενετε εκει... εσεις που ειστε γυναικες πως συμβουλευετε να μεινει μονη της με δυο παιδια -επειδη πεταξε ο αλλος μια κουβεντα παραπανω-κουβεντα ρε παιδια ελεος...δεν την πειρε απο το χερι κ την πηγε στο γιατρο για εκτρωση-δεν την πεταξε χαμω και την κλωτσησε μια κουβεντα ειπε... ας συζητησουν..να δουν τι θα γινει.

πασχαλιτσα έγραψε:

:dry: κοριτσια, ο καθε αντρας θα πει τη δικη του γνωμη, αναλογα με τα δικα του βιωματα-μην προδικαζουμε ... απλα μαθηματικα ειναι, βρε δημητρα μου, ολα:ο αντρας σου δεν εχει σωστο τροπο αντιμετωπισης του θεματος, αλλα δεν λειτουργουν ολοι οπως θελουμε εμεις κι ουτε εμεις λειτουργουμε οπως θελουν οι αλλοι.το κακο με σενα ειναι που ενω λες οτι θελεις χρονο (μονη σου)για να ηρεμησεις κ να σκεφτεις-κατακλυζεσαι απο τις γνωμες μας -που της καθε μιας,ειναι διαφορετικη... το σωστο ειναι: οτι εχεις να πεις,να τα πεις με ωραιο τροπο στον αντρα σου- και να πραξεις αναλογα... διχως να σκεφτεσαι τι σου λεμε εμεις.εμεις τα βραδια θα κοιμομαστε διπλα στον αντρα μας

[(κι ας μας μιλησε λιγο πριν ασχημα-τον συγχωρεσαμε)} κι εσυ θα εισαι μονη κ θα σκεφτεσαι διαφορα... αν επραξες καλα..αν καλως ειπες το ενα -αν κακος ειπες το αλλο... ολες σου λεμε: εμεις θα ειμαστε διπλα σου αν χρειαστεις κατι!-που δηλαδη;;; μεσω ιντερνετ;;; ειναι δυνατον;;;;; σκεψου τι πραγματικα θελεις κ εσυ απο τη ζωη σου... κ ξεμπλεξε τα ... μηπως το θεμα δεν εχει να κανει μονο με τον αντρα σου;; μηπως δεν ησουν ετοιμη κι εσυ;; εχεις απαντησεις μεσα στο μυαλο σου σιγουρα-εισαι ετοιμη να τις βγαλεις προς τα εξω;δεν μπορει να εισαι τοσο αρνητικη κ να μην θελεις αν παλεψεις για τη σχεση σου πανω απο ολα!!! για τον πατερα των παιδιων σου μιλαμε... καλα τα πεισματα κι οι εγωισμοι και μας τονωνουν,αλλα αν πραγματικα απομακρυνθει ο αντρας σου εισαι σιγουρη οτι δεν θα το μετανοιωσεις;;; ή νομιζεις οτι αν του φερεσαι αρνητικα θα γυρισει μες στην καλη χαρα;; παλεψτε το ρε παιδια ..δεν ειναι παντα λυση αυτο που μας λεει ο εγωισμος μας να κανουμε!!!πολλα ειπα αλλα με εκπλησει η σταση σου και πολλων κοριτσιων.. που φτανεται κι ολας το τελος... δωστε τοπο στην οργηηηηηημιλαμε για μωρα και μετα λετε τι ειπε εκεινος - και μενετε εκει... εσεις που ειστε γυναικες πως συμβουλευετε να μεινει μονη της με δυο παιδια -επειδη πεταξε ο αλλος μια κουβεντα παραπανω-κουβεντα ρε παιδια ελεος...δεν την πειρε απο το χερι κ την πηγε στο γιατρο για εκτρωση-δεν την πεταξε χαμω και την κλωτσησε μια κουβεντα ειπε... ας συζητησουν..να δουν τι θα γινει.

πασχαλίτσα δεν συμφωνώ.Δηλαδή μόνο αν την έσερνα ή την χτυπούσε θα μπορούσε να θεωρηθελι''αδίκημα'';Τα λόγια δνε μετράνε;

Εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε και ειδικά στα άτομα που αγαπάμε.Γιατί κουβέντα στην κουβέντα γίνεται το κακό .

Συμφωνώ οτι πρέπει να το παλέψουνε και απο τις δυο πλευρες.Αν και νομίζω το ζητούμενο δεν είναι να είναι μαζί.Να λέει δηλαδή έχουμε σχέση,είμαστε ζευγάρι.Αλλά να έχουν τα παιδιά καλη σχέση με τον πατέρα.Και αυτό γίνεται ακόμα και αν χωρίσουν...

Θέλω να πω οτι δεν υπάρχει λόγος να πιεστούν να είναι μαζί και σαν ζευγάρι...Η Δήμητρα κάπου ανέφερε οτι δνε τον βλέπει με τα ίδια ματια...Βέβαια τωρα ειναι πολλά.Οργή,θυμός,απογοητευση,πονος,ευθυνες.Σίγουρα δεν μιλάει μόνο η Δήμητρα αλλά μαζί της και όλα αυτά τα συναισθήματαω

• Προσθήκη...